מסקנות ממסיבה

emmy5

New member
מה ההסבר על המלצה על אישה "היא נהדרת במיט

האם כל גבר ממליץ,זאת אומרת היא הייתה עם כולם =X האם בפורום כזה אישה מסכימה שימליצו עליה ,בצורה זו?

emmy5

New member
כל היום חיכיתי ל תגובה../images/Emo6.gif

אולי אני לא מסבירה את עצמי מספיק טוב..

אם זה לקוח מדאר זבל שמסתובב במייל?

למה להביא אותו לפה ? למה זה מוסיף לגבריות של גבר זה או אחר אני כה סולדת מאמירות כאילו , כאילו לשים על סקלה את ההנאה של האדם למה ממעשי אהבה שזה ביטוי לרגש האהבה לעשות משהו זול כמו ביקורת על הצגה או עבודה טכנית ? מזכיר לי שלאחרונה אני מגיעה למסקנה מאד לא נעימה לי : שיש קהילות שבהם המפגש של גבר אשה נעשה לצורך החלפת נוזלים כמו בהמות אז במה נבדלו האנשים מן הבהמות ? זה התבהמות של חברה הישראלית בשיאה איםפה המגע המקודש של גבר אישה , משהו שנובע מאהבה מרגש לא מיצר בהמי ?

ניסכה יש גברים שמגיעים לגיל שרק מדברים על סקס

ומתחילים להתפלסף בצורה מאד מוזרה..אני הגעתי למסקנה שכל אלה שמדברים כך .... הם רק מדברים זה מה שנישאר להם ...ואז הם "מתחילים להיות כאילו מומחים גדולים בעניין הזה: אל תקחי אותם ברצינות רבה.... זה מה שנותר רק לדבר............

אני חושבת שקצת נסחפנו..

מרקו פולו הביא משהו שקיבל במייל וכנראה הצחיק אותו . מוכרחה להודות שגם אני חייכתי כשקראתי (פעם כשקראתי בפעם הראשונה) מבלי לחשוב יותר מידי לעומק . זה נחמד מאוד ומעניין בעיני שהתעורר כאן ויכוח , מראה שאנחנו אנשים חושבים
אבל מכאן אין לרדת לרמת התייחסות אישית למביא הקטע (דעתי בלבד כל אחד יכול להחזיק בדעתו) אפשר להסתכל על הקטע הזה אולי כ-סאטירה ואז כמדומני נקבל אותו אחרת ממה שהובע כאן.

לא נראה לי שבחור שלא חבר בפורום

יביא קטע כל כך מגמתי ככה סתם.[ בעבר היה חבר בפורום שהביא מאמרים ברוח זו עצבן חלק מהחברים והוא עמד מאחרי כל מילה שהייתה כתובה זו הייתה דרכו להוציא את תסכוליו על הנשים ] .אבל זה בסדר כל עוד שהוויכוחים לכאן או לשם לא עוברים לפסים אשיים..ואת יודעת מה?בעזרתך אני משנה פאזה..ובאמת אקח זאת כסטירא...למה לא?..הרי בסוף...מילים..מילים..

ben 911

New member
יופי שאת רואה את זה באור חיובי ובפרופורציות..

הנכונות..

../images/Emo6.gifחה..חה..חה..בן הזכרת לי עכשיו

את המערכון של שייקה אופיר...לא זוכרת את שמו..אבל שבכל פעם הוא אומר" "יופי נחמה" [נדמה לי שזה השיר בוקר..בוקר..בוקר...ובנימה זו בוקר טוב..נעים..אוורירי..ממחר השרב חוזר..אז להנות מהיום...

למעלה