מלבושים.

יש צורך

כי אתה מעוניין לשמוע ממני מה לא בסדר, ואני כבר פירטתי מה לא בסדר בדיון המדובר.

צלשלספק

New member
כאן אני חולק עליך חד משמעית.

כל מי שהיה בהדרכת חתנים יודע מהיכן זה מגיע, ואני מדבר על הנושא הספציפי הזה ולא על שאר הנושאים (המגניבים לכשעצמם
) שאתה צריך להחמיא לאישה, שהמחמאה בונה אותה. אבל הדוגמאות היו: איזה יופי בישלת, איזה יופי ניקית, איך הבית נראה פצצה, אהה כן וגם איזה יופי התלבשת (בצניעות כמובן
- עדיין מדובר על הרבנות בירושלים)

אקיצר לנושא,

זה בא ממקום שמסבירים לך שם, שהאישה צריכה את כל ה
שהבחורות כל כך אוהבות, את הקרמים והבשמים והתכשיטים והעגילים וכל הקיטש הזה מסביב, וגם האיפור וזה...

עכשיו הרב שמדריך אומר לך חד משמעית.
לה זה צורך בסיסי - קיומי! כמו לחם ומים ביחס לך - סבבה? קבל את זה איך שזה, זה משגורם לנשים (טוב לרובן) אושר והרגשה סבבה עם עצמן וסביבתן. אל תשאל שאלות, תפנק אותה ב
הזה כמה שידך משגת בגבול ההגיון.

צלשלספק

New member
מאידך, שלא ישתמע מדברי שאני

(חלילה) מסכים עם כל "פנינה" של הרב עובדיה.

במקרה הספציפי הזה אמרתי מה שי לי לומר ומהיכן זה מגיע, בשאר הציטוטים, אני א-עובדיה.

לא מזלזל בו, ולא מצדד בו. גם לא ממש מתעניין במה שהוא אומר אלא אם שומע על זה בתקשורת בטעות...לא משהו אישי, עם כל הכבוד ויש כבוד, זה רב בישראל, גם אם הוא קצת...מבוגר, נניח.

tatiana6

New member
ג'ינס + חולצה משובצת(?) מכופתרת

ולאחרונה גיליתי שבכל שעות היום משפיע עלי מטורף דגמ"ח בצבע שחור, לא משנה עם מה הוא בא

shayCn

New member
ביום יום שתתלבש איך שבא לה

לאירועים שתבוא עם איזה בגד מיוחד,שתיראה מטופחת ונאה.
בדר"כ לא קורה לי שבחורה שאני יוצא איתה באה מרושלת או שאני שם לב לבגדים שלה יותר מדי..חוץ מהאחרונה, שנסענו ללונה פארק והיא באה עם חולצה עם שרוולים רחבים,ציור ילדותי של קומיקס יפני ומכנס עד הברך וזה כלכך לא התאים לה..היא בכלל לבנה כמו שלג ועדיף היה לה שלא תחשוף את העור.
לא אמרתי לה כלום,אבל הרגשתי קצת לא נעים באותו יום.כאילו הלכתי עם האחיינית ללונה פארק..

צלשלספק

New member
מה שמרגיש לה בנוח.

צמוד, לא צמוד מדי. סבבה כזה. להבליט את מה שיש מבלי לבלוט יותר מדי...

השלושר

New member
ה'בנות שאתי' יכולות ללבוש מה שבא להן

כיוון שהן לא קיימות וזה מקל מאד על בחירת המלתחה (כשאתה לא אמיתי הכל מתאים).

לגביי - מה לעשות, חולצת סיום טירונות שלי היא אחת הנוחות ביותר שיש לי,
אבל אפילו אני לא אגיע איתה לדייט, בשביל זה יש חולצות מקורס קצינים.

נשיות וסקסיות

שמלות, עקבים, צמוד בבטן, מחשופים, רגליים חשופות, גב חשוף...
כל דבר שמראה שהן נשים :)

1Shir

New member
לא ממש מעניין אותי מה אתה לובש

מה שבעיקר מעניין אותי זה איך אתה נראה בלי בגדים...

ולפני שתנזוף בי הרב קוק, "אתה" = כל גבר מעניין באשר הוא.

כל עוד אתה אטרקטיבי עבורי מתחת לבגדים, אני אקבל גם גלביות... אני הכי בעד שתלבש מה שהכי נוח לך, לכל מקום.

למעלה