מלבושים.

אביeג7

New member
אתה חתיך בכל מצב

חוץ מהעניין הזה של הגרביים עם המכנסיים הקצרים

את יודעת שנסעתי במיוחד

לחנות אדידס בקניון עזריאלי, כדי לקנות גרבי סירה, והסתבר שנגמרו להם כל המידות הגבריות (למרות שבטלפון הם אמרו לי להגיע!), כי מישהו שנמצא באח הגדול עכשיו (לא זוכר אפילו את שמו כי לא רואה) קנה מהם את כל הסטוק לפני שנכנס לווילה...

באסה.

אביeג7

New member
איילון

אכן כן,בחנות של אדידס.ויש גם עכשיו סופעונה,אז הבגדים במחירים סבירים יחסית.

מה ?

אני התקשרתי לאדידס באיילון כי זה יותר קרוב אלי, והם אמרו לי שאין להם ! (אבל דיברתי על גברים, אולי יש להם רק לנשים...)

אביeג7

New member
אההה.. אולי היה חסר להם במלאי מה שרצית

אני ככה פחות מתעניינת בגרביים של גברים לעת עתה לצערי..
אני קניתי 3 זוגות ב-50 ש"ח. אני מתה על הגרביים שלהם... הם מחזיקות לי יחסית הכי הרבה זמן מעמד.. הגרביים של נייק "נגמרות" לי ממש מהר..

אבל דווקא שתדעי לך

שבמגזר הדתי, גבר שהולך עם סנדלים + גרביים, זה אחד הדברים ש-*הכי* מושכים בנות עקיבא... ואם הגבר הזה גם משמיע להן שלמה ארצי, זה סיפור גמור, נשאר רק להזמין אולם.

טוב, זה לא מה שאני שמעתי

אולי זה גם תלוי קהילה... (אני שמעתי את זה על הקהילה ברעננה, ויש שם המון אנגלו-סקסים, אז אולי גם זה קשור).

KUK NICK

New member
מאיפה הגרלת את השטויות הללו ?

אני לא יודע אם יותר שטויות זה מה שאתה כותב לגבי סנדלים עם גרביים או יותר עם שלמה ארצי.

שלמה ארצי זה הזמן הכי פרווה ששמעתי מעודי ובנות עקיבא הן לרוב מאוד איכותיות ולא קונות את הסיפורי "חום יולי אגוסט" של שליימל'ה.

KUK NICK

New member
פפפששש כפרה מי שמדברת..

מה רע במכנס קצר עם גרביים ונעלי ספורט ? יש משהו בענייני אופנה שלא עדכנו אותי ?

דרך אגב לרוב אני עם כפכפים, הרגליים תמיד מאווררות ולכן מעולם לא סבלתי מריח מסריח ברגלים כמו רוב החברים המזוהמים שלי

"שכל נשים - מלבושים"

ועוד מפניני הרב עובדיה בהקשר זה:

"הנשים אוהבות כשיש להן בגד חדש, יפה. תסתכל תראה נשים, מפטפטות נשים לפעמים ביניהן. מה הן מפטפטות? 'אוי, איזה שמלה יפה'"

"אם לא יכול לקנות שמלה, יקנה לה דבר, יקנה לה טבעת, יהלום, יקנה לה איזה דבר, היא תשמח. התורה ציוותה אותנו, מצווה לשמח אותן. וכי אדם שונא את אשתו? מי עולה על דעתו כך?".

וזה אחד מגדולי הדור ביהדות... רק מראה כמה התנשאות יש בדת היהודית על הנשים.

KUK NICK

New member
לא הבנתי איפה ההתנשאות ?

הבן אדם אומר, קנה לאישה משהו אם זה מה שמשמח אותה. איפה בדיוק הבעיה ?

למעלה