מכתב מעניין

כל עוד אתה לא מגייס את ה"טבע" לטיעונים אנטי-

הומואים, אתה מדבר רק בשם ההלכה, אני מכבד במאה אחוזים את הטיעונים שלך. בכלל, אני מכבד ואוהב אותך כאדם רגיש נעים ובעל חוש הומור.

"השלֵמות קיימת רק בדמיוננו"

אתה יודע כמה זוגות סטרייטים שסובלים מאי התאמה מינית? שני גברים יכולים להתאים מינית לא פחות ולא יותר מגבר ואשה.

נפש יפה

New member
ינון ואלי`ה אני שולח ... ... ...

מנחם ציון בבנין ירושלים ... אז מה הסיכום ינון? אתה ממש חמוד! אש להבת שלהבת ימי הבחרות ממלאת אותך ... בקיצור בקיצור לסיכום, קח זמן למנוחה לרגיעה - תתבודד תתבונן תברר ותראה לאן אתה מגיע. באמת באמת חמוד אם תגיע לאחר בירור אמיתי שנטייתך מולדת - נטייתך טהורה היא, לא מעורבת בה סטיה וכדומה . אז בסדר אף אחד כאן לא הומופוב, תוכל לצאת לחיפוש אהוב נפשך - ושמע אחי איעצך אל תתפתה לעבור על איסורי תורה והמבין יבין ... מה אי אפשר להשתעשע בהגשמת נטייתך בלי לעבור על איסורי תורה? מה אין את המגע הנשיקות וכו` וכו` הם יותר אמיתיים יותר איכותיים פחות מסוכנים, והכל הכל לאחר שבררת שנטייתך טהורה היא. ושתדע אתה יוצא לחיפוש אין סופי ומתיש ... ... ... מה יעלה בגורלו של החיפוש איני יודע, או תמצא את אהובך ותזכה לחיות עימו לאורך ימים ושנות חיים, וזה נדיר!!! או חלילה תאבד את עשתנותיך בצורה גלויה או סמויה ... את השמלה פרשתי לפניך לקראת סיום הצום המר על חורבנו של בית מקדשנו ותפאתנו, על גלות השכינה - גלות הכלל והפרט ... על גלות הנפש ההומוסקסואלית האוהבת ומיוסרת ... ... ...

ואני לעומת זאת

לא מרגיש שהשלמות שלי תהיה בזוגיות עם גבר... המשיכה שלי היא בעיקר למראה הגברי והרבה פחות לתכונות הגבריות... (לעומת זאת אני גם לא אסבול גבר נשי... זה יגעיל אותי לחלוטין!) אני ארגיש שלם כשאוכל לממש את הגבריות שלי במקסימום וזה לדעתי יקרה רק עם אישה , שבטיבעה ותכונותיה נועדה לקבל את מה שהגבר רוצה להעניק ורק ככה אפשר להגיע לשלמות הזוגית.

pcwt87

New member
מחלה או לא?? דעתי בעניין

כמו אלי ישי, גם אני חושב שהומוסקסואליות היא מחלה. לא , אני לא חושב שאני חולה, כנראה שככה נולדתי (למרות שבעבר נמשכתי לבנות) וכנראה שככה אני אמות. הרבה לילות הלכתי לישון בציפייה לקום בבוקר , לקחת כדור, ושהכל יעבור. כנראה שבזמן הקרוב זה לא יקרה .... אני חושב שמבחינת המדע והרפואה, כן צריך לחפש ולפתח " תרופה " למחלה ולהקדיש לזה את כל האמצעים והתקציבים ,אחרי הכל, 8 אחוז מכל העולם חולים ב"מחלה" הזאת. מעטים הם ההומואים שאם היתה ניתנת להם האפשרות, היו בחרים להיוולד הומואים. ושאף אחד לא יבלבל לי תמוח.(מנסה לשמור על שפה נקיה). אבלללללללללללללללללללל והאבלללללללללללל פה גדולללל מאוד. אין לרדוף את ההומואים על זה שהם נולדו כך, אחרי הכל אנחנו לא בחרנו את זה. לצחוק על אדם שהוא הומו זה בדיוק כמו לצחוק על אדם שנולד עיוור. החברה צריכה ללמוד לקבל את זה ולהבין שאולי אנחנו שונים מהם, אבל אנחנו לא חולים באמת. יש לתת שיוויון זכויות מלא ואפילו יותר מזה, אפליה מתקנת, החברה צריכה לעשות הכל על מנת שהחיים שלנו יהיו קלים ככל האפשר, ולא לרדוף אותנו.בדיוק כמו שעשו עם השחורים באמריקה ועם היהודים בגרמניה (אחרי השואה). צריך לשים דגש על הסברה, בעיקר לילדים , ככה שהדור הבא ילמד מהטעויות של הדור הקודם בתקווה שלאנשים כמונו יהיו חיים קלים יותר בעתיד היותר קרוב לעין. ילד שמגלה את נטיותיו המיניות, לא צריך לפחד אם לספר להורים או לא, הוא פשוט צריך לספר להורים ולקבל חיבוק . ואני מדבר על כל ילד בכל אוכלוסיה ובכל עדה. מה שבטוח שאנחנו רחוקים עדיין מהיום הזה, מספיק לי היה לבלות יום אחד בחברת ילדים בשביל להבין שמהדור הבא לא תבוא הישועה , אתם כבר יכולים להבין לבד מה היתה הקללה מספר 1. רק בעתיד, לאחר המצאת ה"תרופה" המדוברת (אם בכלל תומצא) יוכלו מתחסדים למיניהם להעיז ולהעביר ביקורת על ההומואים אשר עדין בוחרים להמשיך בדרכם. לכל החברים שיצאו מהארון , אני רוצה להגיד לכם שאני מעריץ אתכם על האומץ והכוח ללכת אחרי הלב ולהיות מי שאתם באמת. מקווה שאף אחד לא נעלב או נפגע ממה שכתבתי כי זאת לא היתה כוונת המשורר. לילה טובב

konito

New member
תאר לך שהיית גדל

באוכלוסיה שבה מעודדים את הנטיה המינית שלך. דהיינו, באופן טבעי היו מקבלים את המשיכה שלך לגברים, מעודדים אותך להכיר גבר, מקבלים את שניכם באופן טבעי בבית של שניכם וכו'. האם גם אז היית רואה בזה מחלה? הרי זה מה שאתה בתוך תוכך רוצה, להיות עם עוד גבר נפשית ומינית. המחשבה שלך על המצאותך נפשית ומינית עם עוד גבר עושה לך "נעים" או המון טוב (כשהנקיפות מצפון לא עולות). הומוסקסואליות אינה מחלה. היא שונות. שונות כמו שיער או עיניים בצבע אחר. לו היינו רודפים את בעלי השיער הג'ינג'י, בעלי שיער זה היו חושבים שיש להם מחלה, הם היו צובעים את השיער (קרי, מתחתנים עם אשה) ומיחלים לרגע בו תמצא תרופה שלא יולדו עוד אנשים עם צבע שיער כזה.

כל עוד תאמר שזאת מחלה, הילדים ימשיכו

להשתמש ב"הומו" בתור קללה. אני לא מבין איך אתה ואלי ישיי החלטתם שזאת מחלה אחרי שכל הפסיכולוגים והפסיכיאטרים החליטו שזאת לא מחלה. מניין התעוזה? שאר דבריך, איך להתיחס להומואים הם דברים של טעם ושל אנושיות חמה. כל טוב לך שלך פורטי

../images/Emo45.gif../images/Emo229.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב בעצמי, כל הכבוד ילדון

rogay

New member
הומוסקסואליות עוד דרך חיים טבעית.

קיימים גופים רבים , דתיים בעיקר, שמנסים "לרפא" הומוסקסואלים. בין גופים וגורמים אלו יש גם מעט פסיכולוגים ,דתיים ברובם. אני הרגשתי משיכה לגברים בגיל צעיר מאוד.התנהגותי מגיל ינקות לא הייתה ככל הבנים בני גילי . שיחקתי כמעט רק עם בנות והרגשתי מאוד לא נוח לשחק רק בחברת בנים. כשהיו באים אלי בנים לשחק עם צעצועי הגבריים שנשארו תמיד חדשים חשתי במתח מיני עד כדי זיקפה. הייתי אז בן 5 או 6 . עוד לא ידעתי לבחור את בגדי היתכן שכבר ידעתי לבחור את בני זוגי העתידיים? המפגשים היו קצרים מאוד וכמעט תמיד הצלחתי לשרבב בת או שתיים, לשחק איתנו הבנים. המתח המיני תמיד פחת ,הבנות הרגישו גם אי נוחיות לשחק עם חברי הבנים , כך שהבן החבר מצא עצמו מבודד ועזב או שנאלץ להצטרף למשחק שלנו שהיה מן הסתם אחר - ללא טרקטורים משאיות וחיילים עם כלי נשק... לא אמשיך להלאות אותכם בסיפורים נוספים שרובם ככולם דומים לאורך כל שנות גדילתי והתבגרותי. כיום אני יודע להבחין בין שני מושגים מאוד חשובים שיש בינהם חפיפה מועטה בלבד: הומוסקסואליות ומין אנאלי בין שני גברים . אלו אינם זהות אחת , אינם מילים נרדפות ואין קיום מושג אחד אצל הגבר מעיד על המצאות המושג השני בו. כשאני משוחח עם גבר בצאט ורוצה לדעת , כמעט בוודאות, אם אני הולך לפגוש הומו או סתם מזיין או מזדיין בתחת (סליחה על הבוטות) אני שואל אותו שאלות לגבי הרגלייו הקדם משגליים (נשיקות רוך ליטופים ועוד). רוב המזיינים בתחת יסרבו להתנשק. הם מחפשים פורקן פיזי בחלל כלשהו בגופו של גבר אן בגופה של אישה. עם אישה הוא יתנשק עם גבר לא. גברים אלו אינם הומוסקסואלים! קיימים הומוסקסואלים רבים שאינם יכולים לממש את אהבתם בצורה של חדירה אנאלית ורוב חייהם לא יקיימו מין אנאלי. אבל הם מתנשקים מתגפפים אוהבים בתשוקה רבה את בן זוגם ולעיתים גם רוצים לחלוק עימו את חייהם. עצם אי קיום יחסים אנאליים אינה גורעת מן המשיכה והזהות המינית של הנדונים. התורה אוסרת על מין אנאלי בין גברים (כמכחול בשפופרת...) אך אינה אוסרת על אהבת גברים (דוד ויהונתן ,כנראה שגם יוסף עם כותונת הפסים המשגעת שלו ועוד ...) מכאן אני לא מוצא פסול להיות הומוסקסואל דתי או הומוסקסואל בכלל. (לגבי מין אנאלי - איש באמונתו יחיה.) לכל הטוענים כי בטיפול פסיכולוגי וכוונה גדולה יוכל גבר הומוסקסואל להפוך ל"סטרייט" אני תמיד מציג את השאלה הבאה: "האם בטיפול פסיכולוגי וכוונה גדולה יוכל גבר "סטרייט" להפוך להומוסקסואל (לא מזדיין בתחת)"? אשמח לשמוע את תגובת ה"מרפאים".

rogay

New member
הומוסקסואליות - נטייה טבעית.

קיימים גופים רבים , דתיים בעיקר, שמנסים "לרפא" הומוסקסואלים. בין גופים וגורמים אלו יש גם מעט פסיכולוגים ,דתיים ברובם. אני הרגשתי משיכה לגברים בגיל צעיר מאוד.התנהגותי מגיל ינקות לא הייתה ככל הבנים בני גילי . שיחקתי כמעט רק עם בנות והרגשתי מאוד לא נוח לשחק רק בחברת בנים. כשהיו באים אלי בנים לשחק עם צעצועי הגבריים שנשארו תמיד חדשים חשתי במתח מיני עד כדי זיקפה. הייתי אז בן 5 או 6 . עוד לא ידעתי לבחור את בגדי היתכן שכבר ידעתי לבחור את בני זוגי העתידיים? המפגשים היו קצרים מאוד וכמעט תמיד הצלחתי לשרבב בת או שתיים, לשחק איתנו הבנים. המתח המיני תמיד פחת ,הבנות הרגישו גם אי נוחיות לשחק עם חברי הבנים , כך שהבן החבר מצא עצמו מבודד ועזב או שנאלץ להצטרף למשחק שלנו שהיה מן הסתם אחר - ללא טרקטורים משאיות וחיילים עם כלי נשק... לא אמשיך להלאות אותכם בסיפורים נוספים שרובם ככולם דומים לאורך כל שנות גדילתי והתבגרותי. כיום אני יודע להבחין בין שני מושגים מאוד חשובים שיש בינהם חפיפה מועטה בלבד: הומוסקסואליות ומין אנאלי בין שני גברים . אלו אינם זהות אחת , אינם מילים נרדפות ואין קיום מושג אחד אצל הגבר מעיד על המצאות המושג השני בו. כשאני משוחח עם גבר בצאט ורוצה לדעת , כמעט בוודאות, אם אני הולך לפגוש הומו או סתם מזיין או מזדיין בתחת (סליחה על הבוטות) אני שואל אותו שאלות לגבי הרגלייו הקדם משגליים (נשיקות רוך ליטופים ועוד). רוב המזיינים בתחת יסרבו להתנשק. הם מחפשים פורקן פיזי בחלל כלשהו בגופו של גבר אן בגופה של אישה. עם אישה הוא יתנשק עם גבר לא. גברים אלו אינם הומוסקסואלים! קיימים הומוסקסואלים רבים שאינם יכולים לממש את אהבתם בצורה של חדירה אנאלית ורוב חייהם לא יקיימו מין אנאלי. אבל הם מתנשקים מתגפפים אוהבים בתשוקה רבה את בן זוגם ולעיתים גם רוצים לחלוק עימו את חייהם. עצם אי קיום יחסים אנאליים אינה גורעת מן המשיכה והזהות המינית של הנדונים. התורה אוסרת על מין אנאלי בין גברים (כמכחול בשפופרת...) אך אינה אוסרת על אהבת גברים (דוד ויהונתן ,כנראה שגם יוסף עם כותונת הפסים המשגעת שלו ועוד ...) מכאן אני לא מוצא פסול להיות הומוסקסואל דתי או הומוסקסואל בכלל. (לגבי מין אנאלי - איש באמונתו יחיה.) לכל הטוענים כי בטיפול פסיכולוגי וכוונה גדולה יוכל גבר הומוסקסואל להפוך ל"סטרייט" אני תמיד מציג את השאלה הבאה: "האם בטיפול פסיכולוגי וכוונה גדולה יוכל גבר "סטרייט" להפוך להומוסקסואל (לא מזדיין בתחת)"? אשמח לשמוע את תגובת ה"מרפאים".

kolkuli1

New member
מעניין! ../images/Emo140.gif

מאוד מעניין החילוק שלך בין הומו לבין אדם המעוניין רק בסקס. מה שהכי מעניין הוא החילוק בין אדם שמעוניין בסקס או ליתר דיוק בחיבור אנאלי, לבין אדם המעוניין באהבה. אתה דווקא קורה לאדם השני הומו. אנה המשך לקרוא, אני ממש שמח שכתבת דברים אלה. אני לא רק מוסיף שזה מעניין, כי לדעתי זה יותר מזה. אף פעם לא חשבתי על חילוק מעניין זה. אני יחכים ויסביר. כמה שכתוב למטה בסוף הדף "השלמתי סופית, אני אדם דתי ואני הומו" אני ממש לא השלמתי, אני מנסה להשלים, ככל שאני מחכים יותר כך אני מבין יותר, יותר בטוח בעצמי ויותר משלים. אם כי, כואב אולי, אבל זה הולך לכיוון של "השלמתי אני הומו, לא השלמתי - אני אדם דתי" אני הולך ומתרחק מהדת. אני חושב לפני שהלך והבדוק "האם אני הומו?" ההגדרה עצמה "הומו" צריכה הסבר, מה פירוש המילה "הומו" או יותר מה פירושה? החילוק הזה מאוד מעניין, כי ברגע שאתה אומר שיש א. אנשים המחפשים סקס, פורק המתבטא בעיקר במין אנאלי ויש ב. אנשים המחפשים אהבה, ואהבה הזאת היא בדיוק ההפוך מלרצות סקס. אני כ"כ מרגיש כך, שזה פשוט משגע אותי, אני נמשך להמון אנשים, אבל ברגע האחרון, כשסוף סוף נפגשים, אני לא רואה את עצמי עושה סקס, זאת אומרת, זה פשוט לא אני. אני פשוט לא מצליח. אני לא מחפש סקס. אני רוצה אהבה. אני מחפש את האדם לאהוב, וההכי מעניין הוא דווקא שזה מתבטא בעיקר בנשיקות, ליטופים וכהנה. מה שהכי הטריף אותי, לפחות עד לקריאת שורות אלה הוא שאני נמשך בעיקר למי שאני מכיר, ומכיר טוב, וככל שאני מכיר יותר, אני אוהב יותר ומתוך כך מעוניין במגע. כששוב מדובר בעיקר בליטופים ונשיקות והרבה פחות בחיבור אנאלי ממש. אני מסתכל על סרט פורנו, ולא משנה כמה הם יהו חתיכים או כמה אני נמשך לאנשים אלה. אני פשוט לא יכול לאונן. ואני חשבתי שאני מוזר, ופתאום אתה כותב, שאני הכי "רגיל" הכי "הומו" שיש. אנה מכם, כל הקורה דברים אלה, אתם מסכימים? או לא? אתם חושבים שהוא צודק או שלא? אתם מרגישים כך? נא להגיב, אני ממש משתוקק לדעת. שוב תודה לך rogay ולכל המגיבים למינהם! את השבת הזאת אני יעבור קצת יותר רגוע.

נפש יפה

New member
ינון העלתי לך תגובה לקראת סיום הצום

נחמו נחמו עמי ... ינון אני מעלה לך אותה שוב! אחר התגובה הנוכחית. ינון אם טהורה נטייתך למה עולה במחשבתך רעיון ההתפרקות ממורשתך המפוארת? אז חבר יקר-חביב אתה יקר לכולם לכולם ... אל תחפז אפילו במחשבה להתפרק, בוא תהיה רציני תנסה להיכנס לעבודה של בירור וגילוי האמת, אתה לא מצליח אז אחי בשבילך הוקם הפורום הו``ד הואל נא לפנות לרב רון לבקש את הדרכתו, מאיפה להתחיל ... שבת שלום !

נפש יפה

New member
ינון ואלי`ה אני שולח ... ... ...

מנחם ציון בבנין ירושלים ... אז מה הסיכום ינון? אתה ממש חמוד! אש להבת שלהבת ימי הבחרות ממלאת אותך ... בקיצור בקיצור לסיכום, קח זמן למנוחה לרגיעה - תתבודד תתבונן תברר ותראה לאן אתה מגיע. באמת באמת חמוד אם תגיע לאחר בירור אמיתי שנטייתך מולדת - נטייתך טהורה היא, לא מעורבת בה סטיה וכדומה . אז בסדר אף אחד כאן לא הומופוב, תוכל לצאת לחיפוש אהוב נפשך - ושמע אחי איעצך אל תתפתה לעבור על איסורי תורה והמבין יבין ... מה אי אפשר להשתעשע בהגשמת נטייתך בלי לעבור על איסורי תורה? מה אין את המגע הנשיקות וכו` וכו` הם יותר אמיתיים יותר איכותיים פחות מסוכנים, והכל הכל לאחר שבררת שנטייתך טהורה היא. ושתדע אתה יוצא לחיפוש אין סופי ומתיש ... ... ... מה יעלה בגורלו של החיפוש איני יודע, או תמצא את אהובך ותזכה לחיות עימו לאורך ימים ושנות חיים, וזה נדיר!!! או חלילה תאבד את עשתנותיך בצורה גלויה או סמויה ... את השמלה פרשתי לפניך לקראת סיום הצום המר על חורבנו של בית מקדשנו ותפאתנו, על גלות השכינה - גלות הכלל והפרט ... על גלות הנפש ההומוסקסואלית האוהבת ומיוסרת ... ... ...

באפן כללי התשובה לשאלתך

האחרונה היא כן. אין לי שום ספק בעולם שנטייה הומוסקסואלית ניתנת לריפוי תוך עבודה ותהליך של התפתחות. אין לי שום ספק בכך. זה שאתה לא הצלחת וזה שאולי אינך מאמין בזה לא אומר שזה לא קיים וחי אצל אנשים אחרים בפועל ולמעשה ממש.

למעלה