מכתב מעניין

גנימדס

New member
אוי ואבוי!

הלוואי והיו מגדירים הומוסקסואליות כ"הפרעה"? הלוואי וזה לא היה הופך ללגיטימי? כשאין לגיטימציה נולדות תופעות אחרות : של הסתרה , חששות ,שנאה עצמית, דכאון , ונסיונות התאבדות. ישנה אפילו סוג של סכיזופרניה שמתפתחת בעקבות שנאה עצמית מהסוג הזה. כמה עצוב לקרא דברים כאלה. ודרך אגב , גדולי המוחות כבר העסיקו את עצמם בנסיון למצא פתרון נורמטיבי. והגיעו למסקנה שמיניות האדם לא ניתנת לשינוי, וכל שינוי בכפייה סופו להתנקם באדם ובסביבתו.
 
תחשוב חיובי

זו לא חוכמה למנות את התופעות השליליות מחוסר מתן לגיטמציה... ולהתעלם מהחיוביות...וגדולי המוחות שהזכרת כנראה לא לגמרי ירדו לעומק חקר התופעה... כיוון שהחשיבה היא לא אידיאלית ואנחנו חיים בעולם שלצערינו לא מתוקן אני בהחלט לא מצטער שהורידו את ההגדרה הזו וטוב שאין זה נחשב הפרעה... אך כל אחד יחשוב לעצמו כאינדיבידואל היכן הוא כי מה שכתבתי לעיל הוא בגדר מה שהיה צריך להיות בעולם מתוקן יותר. ואם אתה חושב על עצמך כמתוקן או לפחות אתה שואף לתיקון אז...
 
ההגדרה של הומוסקסואליות כ"הפרעה" נבעה מבורות

ומאיסורים שרירותיים. כפי שאסור היה פעם לנשים להצביע בבחירות, וכפי שפעם היהודים נדרשו לענוד טלאי צהוב...כל זה בא מבורות.
 
לא נכון כלל!הוצאה מההגדה הזאת נעשתה

תוך שיקול דעת מעמיק, מחקר מקצועי ארוך והכרות רחבה עם תופעת ההומוסקסואליות. זאת אינה בורות. להיפך. בורות היא קביעה ללא בדיקה ומתוך חוסר ידיעה.
 
הומוסקסואליות אינה מחלה כלל ועיקר!!!

הומו, דומיני, או כל סוג אחר של אדם הוא נברא בצלם ככל האדם. המשיכה לגברים זוהי תכונה מולדת, שאפשר גם אפשר לשנותה ברבות השנים וזה מניסיוני האישי (צמי שרצה קביל את סיפור חיי ויכול לרדת לסוף דעתי). היום גם פסיכיאטר (עם כל הכבוד לו) אינו מסוגל לאבחן כל מחלת נפש ולראיה סיפורה של "האם המרעיבה" מחסידות תולדות אהרן בירושלים (מי שלא שמע שייכנס לאתרי החדשות ויבין במה מדובר). הפרוספר וייל שבדק את הגברת החליט שהיא לא מסוכנת לילדיה ואין כל תסמונת או מחלה, לפתע לאחר העליהום והלחץ של התקשורת ולאחר שהפסיכיאטר המחוזי לא קיבל את חוות דעתו, חזר בו פרופסור וייל מקביעתו. זה רק אומר דרשני. האדם נברא עם יצרים ותאוות ותשוקות. יש מי שנמשך לבני המין שני וזה כביכול נקבע כנורמה ויש מי שחורג (כביכול)מהנורמה ונמשך לבני מינו. בדיוק באותה מידה - הנורמה שהאדם אוכל בשר, דגים וכל מיני מאכל מהחי ויש החורגים מהנורמה והם צמחונים או טבעונים, שלא אוכלים בשר ודגים ויש שמרחיקים לכת ולא אוכלים כלל כל דבר שיוצא מהחי (ביצים, חלב ומוצריו וכדומה) - אז מה גם להם יש מחלת נפש? ויש עוד כהנה וכהנה נורמות, ויש שחורגים מהם 0כביכול) אז מה גם הם ייקראו חולים?! שטויות במיץ עגבניות. במגזר שלנו אין כל סימפטומים שמיוחדים להומואים או לדומיניים, ההיפיך, האהבה טובה לבריאות הנפש - לדעתי הדלה. היא מעניקה לאוהב ולנאהב שלוות חיים, רוגע ושמחה. אצלי, היה מהפך מקצה לקצה בסביבות גיל 26 (מסיבות שלא אפרטן כאן) - ללא טיפול ללא תרופות וללא שיחות נפש שכביכול גרמו לי להתאהב באשה להרגיש משיכה מיוחדת במינה אליה ולהתנזר לחלוטין מגברים... ואגב, לא רק שחיים אורח חיים רגיל ככל האדם, אלא שיש בינינו בעלי תפקידים בכירים בצבא ובאזרחות (מפקדים, מנכלי"ם, מורים ועוד...) - זה נורמאלי לחלוטין!!!
 
היי

אני לחלוטין לא מסכים אותך. אמנם להרחיק לכת ולומר שזו מחלה אין צורך.אך להתייחס לזה כדבר נורמאלי נראה לי מטופש. הדבר היותר עמוק מלהיות עם מישהו שנראה לנו הבן זוג המושלם והאידיאלי הוא להיות עם מישהי שאולי יקח מעט זמן והתהליך איתה יהיה מעט יותר ארוך ומאתגר אך בלימוד אמיתי יהיה אפשר לומר שהיא ה"בן זוג" המושלם והאידיאלי... (ואיתה אוכל גם להתחתן ואופסס- להביא ילדים!) אז איני יודע מי זה אותו אדם שהציע לך מה שהציע אך ודאי שבתהליך של לימוד וקבלה אפשר להרפא ולהתחזק בבחירות החופשיות שלנו. ואמנם אני מסתייג מההגדרה מחלה אך בהחלט אפשר להגיד שיש אלמנטים של מחלה במי שחי כך. דבר אחרון ולא קשור אליך היה פה אחד שציטט את הרב שרלו וכתב שהוא הרב היחיד שמבין שהומוסקסואליות זה משהו שלא ניתן לשנות.לא נראה לי שהרב שרלו היה מרוצה אם היה קורא את הציטוט הזה ובודאי לא נראה לי שהיה מסכים לו. כל טוב
 

kolkuli1

New member
עם מי הזוגיות הכי אמיתית? ../images/Emo232.gif

מעניין. אם כי אני חשבתי שרובנו נסכים שהדבר הטוב ביותר - הוא לחיות עם גבר. אני לא יודע האם שמתם לב. אבל כתבתי "אדם הומוסקסואל לא רק נמשך לבנים, אלה הוא גם מרגיש שלם, חי ושמח כשהוא עם גבר. במילים אחרות לחיות לצד גבר אין זו בחירה של "למה אני נמשך" אלה מי הבן/ת זוג המושלם לחיים שלי? עם מי אתה חש הכי שמח, עם מי אתה מרגיש הכי שלם." ?!! לדעתי מי שלא יכול לחשוב על אופציה כזאת - זוגיות עם גבר - בטור משפחה, גורם לעצמו רע. יש מחשבות, לכל מיני, שזוגיות עם גבר לא יכולה להמשך לאורך זמן ארוך. כי אנו נעשים פחות ופחות "אטרקטיביים" עם הזמן. - זה נכון. מתי שאצל סטרייטים ככל שעובר הזמן האדם נהיה יותר ויותר אטרקטיבי וכך גם אשתו. כמובן. מאיפה אמצתם את זה?!!!! גם סטרייט נעשה פחות ופחות אטרקטיבי עם הזמן!!!! אשתו לא הולכת והעשת יותר ויותר יפה!! זה הכול עניין של אהבה, עם שני אנשים אוהבים זה את זה הם ימשיכו בחיים מאושרים לתמיד. וזה בכלל לא שייך האם הם הומואים או סטרייטים. ועוד מחקר ארוך שקראתי מראה איך שהאנשים שהצליחו "להמיר את זהותם המינית" היו בעיקר אנשי דת. וזה בגלל שהם קפו על עצמם את הדת. המחקר ממשיך ועוסק בדבר מאוד מעניין. שואל החוקר: "האם אדם שמאוד אוהב גלידה, אבל החליט שמאוד לא בריא לו גלידה, ובמקום זאת הוא מחליט לאכול חסה. הוא נותן החלטה שהחסה הזאת - היא הדבר התאים ביותר עלה אדמות, וכמובן שהיא הרבה יותר טעימה מהגלידה" שואל החוקר "בסופו של דבר. האדם הזה ששכנעה את עצמו שהחסה יותר טעימה, כשהוא אוכל חסה איזה טעם יש לה?" או במילים אחרות, האם לחסה נהיה טעם של גלידה? או שהיא נשארה אותה חסה? אדם ש"שינה את מינו" כביכול, ושכנע את עצמו שבנות - זה הרבה יותר טוב, האם כשהוא יוכל חסה יטעם טעם של גלידה? החסה נשארה אותה חסה והגלידה נשארה אותה גלידה. ובכל פעם שתוכל חסה, כמה שתשכנע את עצמיך שהיא טעימה. יהיה לה תמיד טעם של חסה. כך הזוגיות עם אישה, מי שרוצה לשכנע את עצמו שאישה יותר טוב - יותר טעים. יטעם חסה וישקר לעצמו "ממממ... איזה חסה טעימה, הרבה יותר טובה מהגלידה". שקר שילווה אותו כל חייו. וכמו שכתבתי למעלה "אדם הומוסקסואל לא רק נמשך לבנים, אלה הוא גם מרגיש שלם, חי ושמח כשהוא עם גבר. במילים אחרות לחיות לצד גבר אין זו בחירה של "למה אני נמשך" אלה מי הבן/ת זוג המושלם לחיים שלי? עם מי אני חש הכי שמח, עם מי אתה מרגיש הכי שלם." איזה חיים אתה מחפש? של חסה בצורת גלידה או של גלידה בריאה. זו לא מחלה, כך נולדנו, וזה היעוד שלנו.
 

Nחמן

New member
לא מסכים

נולדנו עם הנטייה אבל לא נולדנו להשלים איתה. נולדנו עם המון פיתוים כאלה ואחרים אבל לא נולדנו בהכרח ליהנות מהם. אדם דתי לא צריך להרגיש שמח ושלם כשהוא עם גבר אלא אם כן מסיבה כזאת או אחרת אינו יכול להקים משפחה. אדם דתי אינו יכול להרגיש שלם, כאשר הוא מבטל בידיים ציווי של "פרו ורבו". האדם הדתי אינו יכול להרגיש שלם, אם אין לו המשך. בעניין האהבה אני מסכים להשוואה שלך בין הומואים לסטרייטים אבל... יש עוד הבדל גדול בין שני הסוגים: כאשר הבעל אוהב את אשתו יש לו קשדר משותף חזק מאוד אליה. יש להם ילדים משותפים, נכדים וכן הלאה. יכול להיות מושג, שהבעל יתחתן בגיל מבוגר עם אשה נוספת לאחר מות הראשונה או גירושים ממנה כדי שתהיה לו "פת בסלו". במקרה דנן יש בזה מכנה משוןתף קרוב יותר לצורך של ההומו בגבר אבל לרוב שנחי בני הזוג מביאים איתם נדוניה מהנישאין הראשונים וכך נראה הבית הרבה יותר עשיר. ושוב אינני נכנס להטפת מוסר לאיש, כי גם אני אינני נקי מחטא וגם לו הייתי נשוי עם ילדים, לא הייתה לי הזכות לבקר את מי שלא זכה לכך. רק מעולם לא ראיתי בחיים בודדים וגם לא זוגיים עם גבני אותו מין כאידיאל.
 

Dr know

New member
מה שמראה שאמונה חזקה יותר מהכל

ושגם הומוסקסואליות היא דבר בר שינוי.צר לי אבל צורת חיים שלמה לא יכולה להיות עם גבר.אפילו אם תבחן את איברי המין תראה ששלמות יש רק בין איש ואשה.
 

גנימדס

New member
כמה קשה להלחם בהומופוביה פנימית

אם החלטת שזו לא צורת חיים שלמה- זו החלטה שלך. עצובה מאד. אבל זו ההחלטה שלך וההגדרות שלך. לצערי הרב בחיי הזוגיות שלי עם הגבר שלי אני מרגיש את השלמות וההתאמה שאתה מכחיש בקלות מרובה.
 

konito

New member
בחנתי את אברי המין וראה מה גיליתי...

שגבר שמקבל בישבנו איבר מין נהנה ממין בצורה מוגברת. דהיינו, ממש שלמות בין שני גברים! ובכלל, אתה ממש מחדש לנו שהומוסקסואליות ניתנת לשינוי (כי היא לא) וכי שני גברים לא יכולים לחיות יחדיו בלי לתמוך את דבריך באף מחקר. נדמה לי שאתה לוקה בהומופוביה קשה וכלל לא מבין מה זאת נטיה מינית הומוסקסואלית.
 

Nחמן

New member
סליחה ומחילה!

הבל הבלים! הקב"ה לא ברא את הישבן לצורך זה. הפתח בישבן נועד למטרה אחת בלבד: להפרשת פסולת בצורת צואה. פתח האשה לעומת זאת נברא כדי לקלוט את הזרע של הגבר ולעבד אותו לילד, שיצא בסופו של דבר מאותו פתח. ועוד: פתח האשה גמיש דיו כדי להוציא מתוכו ראש של תינוק. לכן לא תהיה לה בעייה לקלוט איבר גברי בכל גודל ובכל עובי שהוא. פתח הגבר לעומת זאת איננו בנוי לזה כלל ולפיכך עלול להיגרם למקבל נזק בלתי הפיך.
 
Nחמן, אני מתפלא. התגובה הזאת שטחית ולא מספקת.

הרי כל הדיון כאן הוא אם הומוסקסואליות היא טבעית או לא. ואתה בא ואומר שישנו רק יעוד טבעי יחיד עבור איבר מסויים של האדם. על זה כל הווכוח כאן.
 

Nחמן

New member
יש תגובה ויש תגובה

כאשר שואלים ברצינות, אני משיב ברצינות. לא דיברתי על ההומוסקסואליות ועל אהבה. אלו הם שני עניינים שונים. הגבתי רק לעצם התגובה שכתבת, ש... מבלי לפגוע בכבודך היא מעליבה ופוגעת. אתה יודע, שמשכב זכר הוא נגד הטבע. מה לא היה נכון בתגובה הראשונה לאאוטסיידר? מצטער! עקב הכנות לסיום הצום ולהמשך ארגון הטיול יידחה השרשור לפעם אחרת.
 
למעלה