עם מי הזוגיות הכי אמיתית? ../images/Emo232.gif
מעניין. אם כי אני חשבתי שרובנו נסכים שהדבר הטוב ביותר - הוא לחיות עם גבר. אני לא יודע האם שמתם לב. אבל כתבתי "אדם הומוסקסואל לא רק נמשך לבנים, אלה הוא גם מרגיש שלם, חי ושמח כשהוא עם גבר. במילים אחרות לחיות לצד גבר אין זו בחירה של "למה אני נמשך" אלה מי הבן/ת זוג המושלם לחיים שלי? עם מי אתה חש הכי שמח, עם מי אתה מרגיש הכי שלם." ?!! לדעתי מי שלא יכול לחשוב על אופציה כזאת - זוגיות עם גבר - בטור משפחה, גורם לעצמו רע. יש מחשבות, לכל מיני, שזוגיות עם גבר לא יכולה להמשך לאורך זמן ארוך. כי אנו נעשים פחות ופחות "אטרקטיביים" עם הזמן. - זה נכון. מתי שאצל סטרייטים ככל שעובר הזמן האדם נהיה יותר ויותר אטרקטיבי וכך גם אשתו. כמובן. מאיפה אמצתם את זה?!!!! גם סטרייט נעשה פחות ופחות אטרקטיבי עם הזמן!!!! אשתו לא הולכת והעשת יותר ויותר יפה!! זה הכול עניין של אהבה, עם שני אנשים אוהבים זה את זה הם ימשיכו בחיים מאושרים לתמיד. וזה בכלל לא שייך האם הם הומואים או סטרייטים. ועוד מחקר ארוך שקראתי מראה איך שהאנשים שהצליחו "להמיר את זהותם המינית" היו בעיקר אנשי דת. וזה בגלל שהם קפו על עצמם את הדת. המחקר ממשיך ועוסק בדבר מאוד מעניין. שואל החוקר: "האם אדם שמאוד אוהב גלידה, אבל החליט שמאוד לא בריא לו גלידה, ובמקום זאת הוא מחליט לאכול חסה. הוא נותן החלטה שהחסה הזאת - היא הדבר התאים ביותר עלה אדמות, וכמובן שהיא הרבה יותר טעימה מהגלידה" שואל החוקר "בסופו של דבר. האדם הזה ששכנעה את עצמו שהחסה יותר טעימה, כשהוא אוכל חסה איזה טעם יש לה?" או במילים אחרות, האם לחסה נהיה טעם של גלידה? או שהיא נשארה אותה חסה? אדם ש"שינה את מינו" כביכול, ושכנע את עצמו שבנות - זה הרבה יותר טוב, האם כשהוא יוכל חסה יטעם טעם של גלידה? החסה נשארה אותה חסה והגלידה נשארה אותה גלידה. ובכל פעם שתוכל חסה, כמה שתשכנע את עצמיך שהיא טעימה. יהיה לה תמיד טעם של חסה. כך הזוגיות עם אישה, מי שרוצה לשכנע את עצמו שאישה יותר טוב - יותר טעים. יטעם חסה וישקר לעצמו "ממממ... איזה חסה טעימה, הרבה יותר טובה מהגלידה". שקר שילווה אותו כל חייו. וכמו שכתבתי למעלה "אדם הומוסקסואל לא רק נמשך לבנים, אלה הוא גם מרגיש שלם, חי ושמח כשהוא עם גבר. במילים אחרות לחיות לצד גבר אין זו בחירה של "למה אני נמשך" אלה מי הבן/ת זוג המושלם לחיים שלי? עם מי אני חש הכי שמח, עם מי אתה מרגיש הכי שלם." איזה חיים אתה מחפש? של חסה בצורת גלידה או של גלידה בריאה. זו לא מחלה, כך נולדנו, וזה היעוד שלנו.