מכתב מעניין ../images/Emo140.gif
אדם אחד, הציע לי "טיפול" בעזרתו אולי "אצא" מהמחלה הנוראה הזאת
ההומוסקסואליות. מצאתי את עצמי עונה לו, באמצע כשאני כותב, לפתע דימה קטנה יורדת על הלחי שלי, ואני מוצא את עצמי אומר: אני חייב לפרסם את זה. הנה לכם, לכל אלה שאוהבים לקרוא, התגובה שלי אל אותו אדם שהציעה "לטפל בבעיה שלך". בקשה: שלחת לי מאייל ובו ביקשת בין השאר שאני יכתוב לך מה אני חושב. לו היית מבקש ממני שאני יגיב, לא הייתי מגיב. אבל בגלל שאתה נשמע לי בחור נחמד וחרוץ, החלטתי שאני כן יענה לך. תיראה הסתכלתי באתר, מהתרשמות ראשונה - לא ניראה לי... סליחה, אני יסביר מהיכן זה מגיע. הומוסקסואליות זו לא מחלה אלה חלק ממה שאנחנו, מה שלסטרייט בטח יהיה כל כך קשה להבין, ואולי לא יבין אף פעם. הוא הדבר הבא. מי שהוא הומו, אינו חש רק "משיכה לבנים" כי זה כשלפני עצמו - הוא דבר רדוד ורק אדם שכל חייו מסתובבים סביב למין - יבחר לבסוף לחיות עם גבר או לחיות במערכת של סטוצים שלא נגמרת. (כמו סטרייט שכל חייו מסתובבים סביב מין). אם כי, אין ספק שיש כאלה. אדם הומוסקסואל לא רק נמשך לבנים, אלה הוא גם מרגיש שלם, חי ושמח כשהוא עם גבר. במילים אחרות לחיות לצד גבר אין זו בחירה של "למה אני נמשך" אלה מי הבן/ת זוג המושלם לחיים שלי? עם מי אני חש הכי שמח, עם מי אני מרגיש הכי שלם. ויש בזה משהו הרבה יותר עמוק [...] [....] ועוד זכור שאין אנו עוסקים ב"לוטו" או שמדובר באיזה עניין של מזל. מדובר במחקרים של שנים. ועוד כשאנו יודעים היום שיש גם בבעלי חיים כאלה החיים ביחד - שוב שניים מאותו המין. ניראה שהטבע בנוי כך, רק שכמו שאנו בני-אדם חשבנו לפני לא הרבה שנים שאנשים בעלי אפילפסיה "כושפו" ודברים דומים והיו שורפים אותם חיים, אנו, אותם בני-האדם, שלא הסכמנו פעם לקבל שיכול להיות שהעולם עגול - וכך שרפנו את מי שרק העיז לחשוב על כך. כך אנו מתקשים היום להבין שחלק מהטבע הוא שיש אנשים שהם הומואים - וזו דרך חיים, זהו הטוב המושלם בעבורם. ועוד, כל מחלה שהיא נבחנת על ידי כך שהאדם העובר אותה חש או מתנהג בצורה שאינה בריאה, אבל כידוע, בכל מחלה יש עוד סימפטומים או סימנים הנראים לעין. דוגמא לכך היא שאדם הסובל משפעת, לא רק שהוא סובל משפעת אלה גם חש בחום . וכך פדופילים, קלפטומנים, פרנואידים וכו' - כולם ללא היוצא מהכלל יש להם עוד סימפטומים המוצאים אותם מאורח חיים בריא, זה ועוד שאם תשים פדופיל עם ילד אותו הוא אוהב, גם אם הילד היה אוהב את הפדופיל ובנוסף היה נשאר הילד ילד (כך שהפדופיל ימשיך לאהוב אותו) לא היה מתקיים בניהם אהבה או זוגיות. פשוט, כי זו מחלה. אם כל זה לא נכון, אז האיך אצל הומוסקסואלים יש אהבה, אנשים החיים אורח חיים רגיל לחלוטין ובנוסף לכל זה גם מתקיים בניהם זוגיות?! כזו השווה לסטרייטים (כזאת הנמשכת לאורך שנים)?! תודה. שלך Kolkuli. תשרשרו מעניין אותי מה דעתכם. כי עם כל זה שכתבתי את זה, אני עדיין בתהליך של "לשכנע את עצמי". למרות שככל שאני מרחיק יותר ללכת ולהשכיל שזה מה שאני. כך אני מרגיש יותר ויותר טוב. וזה הסממן הכי ברור שיש לי. שזה טוב ואמיתי. תודה.
אדם אחד, הציע לי "טיפול" בעזרתו אולי "אצא" מהמחלה הנוראה הזאת