מכתב מעניין

kolkuli1

New member
מכתב מעניין ../images/Emo140.gif

אדם אחד, הציע לי "טיפול" בעזרתו אולי "אצא" מהמחלה הנוראה הזאת
ההומוסקסואליות. מצאתי את עצמי עונה לו, באמצע כשאני כותב, לפתע דימה קטנה יורדת על הלחי שלי, ואני מוצא את עצמי אומר: אני חייב לפרסם את זה. הנה לכם, לכל אלה שאוהבים לקרוא, התגובה שלי אל אותו אדם שהציעה "לטפל בבעיה שלך". בקשה: שלחת לי מאייל ובו ביקשת בין השאר שאני יכתוב לך מה אני חושב. לו היית מבקש ממני שאני יגיב, לא הייתי מגיב. אבל בגלל שאתה נשמע לי בחור נחמד וחרוץ, החלטתי שאני כן יענה לך. תיראה הסתכלתי באתר, מהתרשמות ראשונה - לא ניראה לי... סליחה, אני יסביר מהיכן זה מגיע. הומוסקסואליות זו לא מחלה אלה חלק ממה שאנחנו, מה שלסטרייט בטח יהיה כל כך קשה להבין, ואולי לא יבין אף פעם. הוא הדבר הבא. מי שהוא הומו, אינו חש רק "משיכה לבנים" כי זה כשלפני עצמו - הוא דבר רדוד ורק אדם שכל חייו מסתובבים סביב למין - יבחר לבסוף לחיות עם גבר או לחיות במערכת של סטוצים שלא נגמרת. (כמו סטרייט שכל חייו מסתובבים סביב מין). אם כי, אין ספק שיש כאלה. אדם הומוסקסואל לא רק נמשך לבנים, אלה הוא גם מרגיש שלם, חי ושמח כשהוא עם גבר. במילים אחרות לחיות לצד גבר אין זו בחירה של "למה אני נמשך" אלה מי הבן/ת זוג המושלם לחיים שלי? עם מי אני חש הכי שמח, עם מי אני מרגיש הכי שלם. ויש בזה משהו הרבה יותר עמוק [...] [....] ועוד זכור שאין אנו עוסקים ב"לוטו" או שמדובר באיזה עניין של מזל. מדובר במחקרים של שנים. ועוד כשאנו יודעים היום שיש גם בבעלי חיים כאלה החיים ביחד - שוב שניים מאותו המין. ניראה שהטבע בנוי כך, רק שכמו שאנו בני-אדם חשבנו לפני לא הרבה שנים שאנשים בעלי אפילפסיה "כושפו" ודברים דומים והיו שורפים אותם חיים, אנו, אותם בני-האדם, שלא הסכמנו פעם לקבל שיכול להיות שהעולם עגול - וכך שרפנו את מי שרק העיז לחשוב על כך. כך אנו מתקשים היום להבין שחלק מהטבע הוא שיש אנשים שהם הומואים - וזו דרך חיים, זהו הטוב המושלם בעבורם. ועוד, כל מחלה שהיא נבחנת על ידי כך שהאדם העובר אותה חש או מתנהג בצורה שאינה בריאה, אבל כידוע, בכל מחלה יש עוד סימפטומים או סימנים הנראים לעין. דוגמא לכך היא שאדם הסובל משפעת, לא רק שהוא סובל משפעת אלה גם חש בחום . וכך פדופילים, קלפטומנים, פרנואידים וכו' - כולם ללא היוצא מהכלל יש להם עוד סימפטומים המוצאים אותם מאורח חיים בריא, זה ועוד שאם תשים פדופיל עם ילד אותו הוא אוהב, גם אם הילד היה אוהב את הפדופיל ובנוסף היה נשאר הילד ילד (כך שהפדופיל ימשיך לאהוב אותו) לא היה מתקיים בניהם אהבה או זוגיות. פשוט, כי זו מחלה. אם כל זה לא נכון, אז האיך אצל הומוסקסואלים יש אהבה, אנשים החיים אורח חיים רגיל לחלוטין ובנוסף לכל זה גם מתקיים בניהם זוגיות?! כזו השווה לסטרייטים (כזאת הנמשכת לאורך שנים)?! תודה. שלך Kolkuli. תשרשרו מעניין אותי מה דעתכם. כי עם כל זה שכתבתי את זה, אני עדיין בתהליך של "לשכנע את עצמי". למרות שככל שאני מרחיק יותר ללכת ולהשכיל שזה מה שאני. כך אני מרגיש יותר ויותר טוב. וזה הסממן הכי ברור שיש לי. שזה טוב ואמיתי. תודה.

Dr know

New member
אהבתי את ההשוואה לחיות,גם ברוך מרזל

ויש חברויות אפלטוניות נורא שלמות,המין לא חייב להיות כזה.לא חסרים בני מין אחד שמסתדרים אך ורק עם מין אחד,אבל זה לא מצדיק חטא.ואולי זאת הצורה הכי שלמה של החיים שלך אבל אתה לעולם לא תיצור חיים עם גבר חלומותיך.

יש לי

הרבה מה להגיד להם ונא אל תשלה את עצמך שהם כ"כ מאושרים ואל תשלה את עצמך שיש רבים כ"כ . מה שבטוח אין זה נורמאלי ואין זה הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות עם חייו וזה בלשון המעטה. יש אושר ויש אושר... צר לי על אנשים שסטו ככ מהאמת וליבי תפילה שלא אגיע למצב כזה חלש.

אני לא צריך להשלות את עצמי

חברים שלי הם 12 זוגות גברים (24 איש) שמקיימים זוגיות, כל זוג כבר למעלה מ 20 שנה. אי אפשר להתווכח עם אדם מאושר ולומר לו שהוא לא. זה נורמאלי לגמרי שבכל מקום ישנם 8 אחוז גברים שאוהבים בן זוג ולא בת זוג. במקום שאין דבר כזה - זה לא נורמאלי. בכלל: "נורמאלי" זאת מילה מסוכנת. ישנם גויים שחשבו שיהודים הם "נורמאלים" ולכן הם רצחו את הסבים והסבות והדודים שלי. אל תדון אדם כ"לא נורמאלי" סתם ככה.

גם פה אתה צודק

אך א. מעניין אותי לדעת איך הכרת את אותם 12 זוגות.אני מתאר לעצמי שאלו לא החברים שגדלת איתם אלא .....? אשמח שתאיר את עיניי כי אם הם לקט פינצטה של סיפורי הצלחה של אהבה בין גברים והכרת אותם מתוך איזה קבוצה או משהו אז אין זה מוכיח אלא רק שזה נדיר. כי ודאי שזוגיות ואהבה עם גבר אפשרית.נדיר אך אפשרי. על זה אין ויכוח. ב. אדם יכול להגיע להרבה יותר בחיים מאשר אהבה עם גבר אחר עם איזה ילד או שניים שהם לא ממש פרי יצירה של אותם שני גברים בלבד... יש הבדל תהומי מהותי בין קשר ואהבה של גבר ואישה שנועדו והביאו ילד לעולם והקימו זרע ישראל משלהם. זה משהו פנטסטי שאם תתבונן בו תהיה מוקסם מכל הבחינות!!. וזהו קסם שלעולם לא יהיה בין גבר לגבר בתוך בית קטן עם ילד אתה בן 40 ועדיין לא מאוחר בשבילך.וגם פה- נסה להבין ידידי..

את 12 הזוגות הכרתי במשך השנים, חבר מביא חבר.

א. ברור שאני ובן זוגי ( כבר 31 שנים ביחד) נהיה קשורים יותר בזוגות מאשר ברווקים. אני מסכים איתך שישנם יותר רווקים בין ההומואים מאשר בין הסטרייטים, ולדעתי הסיבה העיקרית היא שאתה ושכמותך אינם מעודדים אותם להקים בית עם גבר, אלא להיפך. אילו היו הורים לוחצים לחתונה בין שני גברים כפי שיש בעולם הסטרייטי, אז היו יותר זוגות. עם כל זאת, ההערכה שלי היא שכשליש מההומואים נמצאים בזוגיות ארוכת טווח. אגב, אני בקשר גם עם החברים שגדלתי איתם, והם דתיים ונשואים. בגלל חוסר עניין משותף החברות שלי איתם הפכה לשטחית. לעומת זאת, במשך השנים החברות שלי עם אותם 12 זוגות הומואים התהדקה בגלל העניין המשותף וסגנון החיים הדומה. -- ב. אין הבדל "תהומי". ההבדל קיים רק במחשבה שלך, ולא במציאות. איך מודדים " יכול להגיע להרבה יותר"? באיזה מדד אתה משתמש? -- אגב, 40 הוא לא הגיל שלי.

צר לי

אם אינך מבין שיש הבדל מהותי ותהומי! כיוון שאינך מבין (ותרשה לי להניח שאתהמבין ו סתם מתכחש למובן והברור) אני מעדיף לסיים את הדיון הזה איתך. אין לי עניין להרחיב ולהעמיק טענותיי...גם בגלל שבשבילך זה כבר מאוחר מידי כנראה. ב. ברוך השם שאין הורים שמעודדים חתונה בין גברים! שהרי מי שיעשה זאת ודאי יהיה אפשר להבין שהוא שוטה גדול ומסכן . (ובעיני אנשים מסויימים -שוטה גדול זה סוג של מחלה והפרעה.) כל טוב

שכנעת את עצמך בלבד, ולא אף אחד אחר בפורום

כל טוב גם לך. רק אל תשכך לא לשנוא ולא להוציא לשון הרע עם מלים כמו "מחלה" "הפרעה" ו"לא נורמלי"

היי

א. אין זה לשון הרע לומר שזו הפרעה או מחלה. ב. כמובן שאין בתוכי שנאה. ג. אין לי עניין לשכנע אותך ולכן סיימתי את הדיון. אם יש מישהו אחר שיתעניין בנושא זה ויפנה אליי האמן לי שוכל לשכנעו. ואם לא תאמין, לא נורא.|הרצל

אתה מסית אחרים לשנוא

אתה אולי לא תעשה את העבודה השחורה, אבל אחרים ששומעים את הרוע הזה מפי אנשים כמוך , ועד גרוע יותר - מפי רבנים ומנהיגים, יימצא ביניהם מי שיפלה, יכה וגם ינסה לרצוח הומואים. וזה קורה הרבה.

ותרשה לי

לגחך אל מול ההערכה שלך שלשליש יש זוגיות ארוכת טווח. איפה אתה חי?!??! בטח לא במציאות. שתהיה בריא!

כמה הומואים הכרת מקרוב? וכמה אני,

במשך 57 שנות חיי? המציאות שלי אמינה הרבה יותר מה"מציאות" שלך. תקשיב למנוסים ממך, ואולי תלמד.

חחח

הטענה שלך שטותית מיסודה. אתה בטח מכיר את הפתגם על מי שמאמין יותר מידי בשקר... לחמישים ושבע שנותיך אין שום משמעות בעיניי כשמדובר באמת. אדרבא!! אתה "חשוד" על הסתרת והכחשת האמת יותר מצעיר החופשי לגלות את העולם.... שהרי אתה מפחד נורא לגלות שאולי אתה טועה וכל חייך הלכת בדרך טועה...אין ספק שיש לך הרבה שכנועים עצמיים והרבה אמיתות שעטפת את עצמך ע"מ להגן על דרך חייך. כפי שאמרתי אין לי עניין לשכנע אותך ואין לי עניין להוכיח לך דבר מהרגע שהבנתי שאתה לא בן 40... אז בוא נסגור את זה פה לפני שתעורר רחמיי יותר מידי.

שחץ נעורים ו"תורה" ללא דרך ארץ

שזורים בכל מה כתבת כאן. תכף תאמר גם למנתח מוח מנוסה שאתה יודע יותר ממנו בנושא שלו משום שאתה צעיר החופשי לגלות את העולם. גם התאוריה שלך על "שכנועים עצמיים" כולה תאוריה מומצאת, בדיוק כמו כל התאוריה שלך על הומוסקסואליות, גורמיה ותוצאותיה. אם אתה רוצה למלא את שליחותך כאן כפי ששולחיך רוצים, אני מציע שתתמקד במה שאתה יודע: לצטט את איסורי כיתבי הקודש על הומוסקסואליות, ושתשנה את סיגנונך ל"טוב תלמוד תורה עם דרך ארץ". ובינתיים תקשיב היטב ותלמד, משום שאתה לא כשיר עדיין ללמֵד משהו על התופעה.

ושוב חחחחח

כפי ששמת לב כתבתי רק שניסיון של שנים אינו משהו שירשים אותי כשמדובר באמת אלא דברים אחרים.(אנשים יכולים להיות מקובעים במחשבתם השקרית והחלשה מאה שנה... נו אז מה? זה אומר שהם צודקים?) כפי ששמת לב לא פרטתי מהם הדברים האחרים שמרשימים אותי ביחס לנושא המדובר. כפי ששמת לב איני ממשיך את הדיון ולא הרחבתי או העמקתי את טענותיי מתוך בחירה. כפי ששמת לב הסקת המון דברים חסרי בסיס לחלוטין מתוך דמיון ועומס שיש אצלך כנראה.דברים שאין לי כח אפילו לחזור עליהם מרוב הגיחוך שבהם. דבר אחרון אף אחד לא שלח אותי. ואיני מבין מאיפה הסקת שאני איש דתי ויש לי שלל של איסורים מכתבי הקודש??? לע"ד אין שוב בעיה בסגנון שלי. אינך ילד קטן ומותר לי לדבר באופן חד משמעי כל עוד לשוני נקייה ואין בדבריי עלבונות ובזיונות. כל טוב איש רגיש ומסכן וליבי ליבי עליך.

אני עומד על כתפיהם של ענקים

כשאני מסביר כאן את הדיעות שלי. זאת לא האמת שלי אלא אמת שמתסמכת על מסתמכות על מומחים שחקרו ועשו עבודה רבה בנושא. ואילו אתה רק צוחק חחחח ואינך מביא שום סימוכין לתאוריות שלך. שחצנות אינה קללות ועלבונות, שחצנות היא גישה - ואתה נוקט בה. אילו הייתי רגיש ומסכן הייתי נכנע מזמן ללחצי החברה לפני 30 שנה ויותר.במקום זה נלחמתי נגד כשכמותך וגם נצחתי. בינתיים רובם ככולם מכנים אותי בתואר "אמיץ", כולל כמה אנשי רוח ורבנים. עכשיו אני עוזר כאן בפורום לצעירים נבוכים להילחם גם הם את מלחמתם הצודקת. אני מזמין אותך לקרוא את המכתב לרב שלי שכתבתי לפני כעשר שנים. רצ"ב. אני מזמין אותך גם לקרוא את הסיפור הקצר שכתבתי שיצא לאור בקובץ "גאים להציג" לפני כעשר שנים בהוצאת "שופרא". הסיפור בשם "טעם של סיד" אגב, ייתכן שהירי שהיה הלילה נגד הומואים - גם הוא תוצאה של שנאה שמופצת במסווה של "רצון לעזור" ואמירה מתחסדת (תוך צחוק שחצני "חחחח") כמו "ליבי ליבי עליך". בן זוגי שהוא לא יהודי מזועזע מכך שהיהודים לא למדו לקח משנאת החינם שהופצה נגדם, שגרמה בסופו של דבר לשואה, ועכשו אותם יהודים בתוך ארצם, ישראל, מפיצים שנאה זה נגד זה, שגם היא מביאה בסופו של דבר לאלימות. מתי נלמד לקח?

שוב שלום

לצערי שוב אני נגרר לשוחח בעניין למרות שהבעתי רצוני לסיים הדיון אך איני רוצה להתעלם מדבריך כיוון שאני שם לב שאתה רגיש להתעלמות ומסוגל להסיק מסקנות לא חיוביות מהתעלמות . א. קראתי את המכתב לרב. מכתב יפה וכנה וצר לי על חווית הסבל שעברת. קשה קשה לעיתים. צר לי גם שממרומי שנותיך עדיין לא הפנמת שתגובת הרב מבחינות מסויימות היתה לעילא ולעילא. אנסה ללמד זכות ומקווה שמתישהו תדבק במחשבת זכות חיובית במקום תחושה המלווה במעט מרמור וביקורת. מספר פעמים כתבת שהרב חייך אליך בחיבה והקדים לך שלום עליכם וברך אותך להצלחה ובריאות!(אני בטוח גם שאם היית שואל אותו משהו או פותח איתו בשיחה על ענייניך האישיים ולבטיך ממקום חדש...! אם היית פונה אליו בטלפון או במפגש ברצון לשוחח על השקפתו בעניין ועל דעותיו מבלי לחשוב על המכתב שהרב לא הגיב עליו ומבלי לצפות לאיזשהו דיון על למה הרב לא ענה וכ"ו הוא היה עונה ובכיף היה מפתח איתך שיחה ואולי אח"כ הייתם מגיעים תוך כדי השיחה לעניין הסיבה מדוע הרב לא ענה ....אתה מבין...? אך לך היה מראש תמיד ביקורת כלפיו וכלפי החברה ובטוחני שבכל מפגש ביניכם הוא היה יכול לחוש את הדבר הזה. דבר שחסם שיחה אמיתית ונקייה. אם אינך מבין מה שכתבתי בסוגריים אז לא משנה ואולי זה לא נכון ובאמת לא הייתי שם אך תנסה להבין ואם זה באמת רחוק מהבנתך אז עזוב... אין צורך שתגיב "ותגן" על עמדתך בנושא. זה לא חשוב. אך להסיק שישנה התעלמות והתכחשות וחשכה תרבותית זה לא נראה לי אמיתי ונכון. אני בטוח שיש רבנים ואנשים שנמצאים בעמדות בכירות בחברה שבאמת מתנהגים כך בהתכחשות וחוסר רצון לגעת בנושא אך יש כאלה שלא! אולי פעם כשהיית צעיר היה קשה למצוא את אלה שלא וכ"ו אך היום ברוך השם יש יותר אמצעי תקשורת וכ"ו ואפשר למצוא מה שרוצים.יש כאלה שבטוחים באמת אחרת ויודעים שקיימת אמת אחרת (שהתקשורת ושכמותך מסתירים כיוון שלא "שוכנעו" בה ולצערינו כי רב שוטפים את המוח של הרבה נוער מאותגר מינית וישר מקטלגים ומגדירים אותם כשייכים למגזר כזה או אחר...) ואותם אנשים (שיודעים שהומוסקסואליות היא סטייה תרבותית יותר מאשר סטייה מינית ומקורה במחלת המידות- מחלה נפשית מידותית. כמו הרבה תופעות אחרות בחברה שכמעט כל אדם סובל מהם וכל אדם מתמודד "במחלה"שלו. בניסיון שלו. .) בהחלט מוכנים לדיאלוג ובהחלט אינם מתעלמים אז תפסיק להציג את עצמך כמסכן וכאילו יש רק את דעתך בעולם ודעת המומחים והאתרים והדוקטורים שסוברים כדעתך...לכתוב לי למשל בהודעה אחרת שאתר "עצת נפש" לא מומלץ כלל זה חוסר פתיחות וסובלנות ובעיניי זה לא נקרא לעזור לנוער וכ"ו מתוך נקיות. אתר עצת נפש זה גוף טוב מאוד לאלה שלא מעוניינים ללכת בדרכך ולאלה שמאמינים שישנה דרך אחרת. אני בטוח שיש כאלה שנכוו או לא היו מרוצים מהגישה של עצת נפש אך יש כאלה שכן! ומברכים יום יום את האנשים שם אז למה אתה שופט את הנוער ומקטלג ומפגין חשכה וחוסר סובלנות?? אייה הפתיחות?? תן לנוער את כל הפרטים ואת כל הגופים והוא יבחר לבד איזו דרך ואיזו גישה ואיזה סוג של תמיכה הוא רוצה... אל תבחר בשביל הנוער. בעיניי זה חוצפה וזה עוד יותר שחצנות.))ואחזור לרב ולמכתב- לעיתים אדם מבין בענווה שאין לו מה להגיד או לעשות שיעשה הבדל במציאות מסויימת ואין לו עניין להכנס לדיון סרק שלא יקדם באמת משהו ובטח אין לו עניין ליזום כזה דיון אם הצד השני לא יוזם שיחה או דיון (בלייב!לא במכתב!ועל הנושא עצמו ולא על למה בעבר כך וכך...) ובכלל ,לעיתים אדם פשוט מעדיף לשמור על שתיקה לא משנה מה והוא חש שהדבר הכי טוב בעולם יהיה-א. להתקדם בעבודה האישית שלו עצמו. ב. במפגש אקראי פשוט לחייך בחיבה להקדים שלום ולברך בהצלחה ובריאות. לעיתים אין לאדם עניין להוכיח את האמת שלו. לעיתים דרושה הווצרות של תנאים מסויימים ע"מ שזה יקרה ויתכן שבמקרה שלך לא היתה מציאות כזו שהובילה לכזאת שיחה. עם כל הכבוד למכתבך ששלחת פעמיים...תקבל את זה שהרב בחר לא להתעלם ממך אלא תמיד לקבל אותך בחיוך בשלום ובבריאות.....אולי במקום לצפות לאיזושהי תגובה נחרצת למכתבך היית פונה אליו בצורה אחרת ע"מ להבין ולדעת הרהורי ליבו... אך זה לא משנה! הוא חייך אליך בחיבה והתנהג איתך תמיד בידידות! אני מקווה שהבנת כוונתי וצר לי על האריכות. מקווה שבזה סגרנו את הנושא. דברים אחרונים- 1. כפי שרמזתי לך לעיל בעיניי אתה לא מוסמך בכלל לעזור לנוער! אם אתה מסנן את המידע ומציג רק השקפה אחת. במיוחד לנוער!!! אני יכול להאמין שתוכל לתמוך ולעזור לאנשים שכבר בחרו בדרך שלהם(שהיא כמו הדרך שלך) שנמצאים בהתחלתה. "עזור" להם...הם כבר ממילא בחרו והחליטו ... 2.אין אני מצוי בשום מלחמה מלבד מלחמת התאווה והיצר כמו כל יהודי באשר הוא בעולם.יש שנכנעים ויש שמנצחים .אני מהמנצחים.יש זמן בו יש הפסקת אש והתאווה חלשה והיצר נשלט ולא שולט! והכי טוב- אתה זה ששולט ובוחר במושא אהבתך בשמחה גדולה.האם ידעת?וזה כיף גדול. שביעו רעב ומרעיבו שבע וגדול יתרון החכמה על הסכלות כיתרון האור מן החושך. 3. בעיניי אינך אמיץ כלל. בעיניי הרבה יותר קל לחיות כמוך מאשר להתגבר לחפש ולהבין את האמת העמוקה יותר.עבודת המידות קשה יותר ודורשת אומץ הרבה יותר גדול משלך. בעיניי דרכך חלשה וטפשית. אז מה אם יש כאלה שחושבים שאתה אמיץ? אני אמור להצטרף אליהם אוטומטית. אז מה אם יש רבנים ביניהם?? 4. לעולם לא נלחמת בשכמותי. תהיה בטוח. ולכן גם לא ניצחת במלחמה עם שכמותי. תבין שהאמת שלך שמסתמכת על "ענקי עולם" אינה מרשימה אותי כלל (וזה בלשון המעטה).אני מאמין לענקי עולם אחרים ובעבודות מחקר אחרות על הנושא. אך יותר מכל אני מאמין לניסיון שלי בראייתי את עצמי ובראייתי את החברה והעולם.יותר מכל אני מסתמך על הגיון פשוט ובריא והוא אשר מביא את המזור, הבשורה והרפואה. יש דיעה רווחת גם אצל "ענקי עולם" בתחום הנפש ועבודות מחקר שונות לגמרי ממה שאתה מציג אז די להיות חשוך ושרלטן כשאתה מדבר עם אנשים ובעיקר נוער.ובעיקר לנוער נבוך ותועה. אין אני צוחק (כשאני כותב"חחחחחחחחחח") מתוך שחצנות אלא מתוך משהו אחר ואם העלבתיך אז סליחה. לא אצחק עוד. בפעם השלישית (גלידה!) אכתוב שאין לי עניין להביא שום סימוכין וכפי שאתה שם לב לא כתבתי שום דבר שמוכיח טענותיי והשקפתי בכל מכתבי הארוך והיגע אליך כי אין לי שום עניין להוכיח לך שאתה טועה בדרך החיים שלך.לומר לך שבעיניי זה סטייה ענקית מהדרך הטובה והמשמחת. כן! להוכיח לך את זה. לא! למה? הסברתי כבר. מה לא ברור?! אז תעשה טובה ותבין את זה במקום לכתוב לי בחזרה שטענותיי חסרות סימוכין והוכחות. אין לי שום עניין להוכיח לך ואין לי שום מטרה בקשר אליך.ובכתביי הראשונים כתבתי גם למה.. קאפיש??? טוב אז אסיים ומבקש ממך שתעכל ותנסה להבין ותקח כמה ימים לפני שאתה שולח עוד תגובה כי באמת אין על מה.תנסה אסיים בחיוך חיבתי ובברכת שלום הצלחה ובריאות.

eliorby

New member
פורטי היקר,

הכל עניין של תפיסה ואמונה. אם מלכתחילה הוא לא מאמין שזוגיות עם גבר יכולה להשתוות לזוגיות אם אישה- זה בחיים לא יקרה לו. רק שתדע, ממש שימחת אותי, כשקראתי עליך ועל בן זוגך. איזה יופי! 31 שנים? מעולה. זה בדיוק מה שאני רוצה. עם בן זוג ולא בת זוג. מי שישלים אותי יהיה גבר. את זה אני יודע כבר מגיל צעיר מאוד, עוד לפני שחשבתי על מין בכלל. שיהיה לכם רק טוב :) והמון אושר ושמחה.

למעלה