מכתב מעניין

konito

New member
מאיפה המוחלטות שמשכב זכר נוגד את הטבע?

אני כלל לא מבין מה זה נוגד את הטבע? ראיינת את מר טבע? מין אנאלי הוא מין מענג ביותר הן גברים והן נשים. מין אנאלי הוא אינטנסיבי ומהווה חיבור מדהים ומרגש בין שני בני אדם. גברים נהנים במיוחד ממין אנאלי משום שיש ריגוש של בלוטת הערמונית. אגב, גם מין אוראלי מענג במיוחד ואינו נוגד כל טבע. למעשה כל דבר שאנו עושים בהסכמה מענג ולכן הוא על פי הטבע. יש שאוהבים סוגים שונים של מין לרבות מין אגרסיבי כי הוא מגרה ומביא לאורגזמות חזקות. איבר המין הנשי אכן באפשרותו להביא ילדים לעולם אך בזה תם כל הענין. אישה בגיל מוקדם יחסית מאבדת את יכולתה ללדת ואין אנו טוענים שאין היא זכאית למין, לעונג, לזוגיות וכיוב' או שאין היא שלמה ומשלימה מבחינה מינית. אותו דבר גם לגבי גברים. עצם העובדה שאדם לא יכול להביא לעולם ילד דרך פי הטבעת לא עושה אותו פחות שלם מבחינה מינית או לא משלים את בן זוגו.

Nחמן

New member
טעות פטאלית

גל ילד בגן יודע לשם מה נועד פי הטבעת. עוד לא ראיתי שום מחקר מדעי, שפי הטבעת אמור לקבל איבר מין של גבר. מה שראיתי זה מקרים לא מעטים, שבהם נגרמו נזקים כאלו ואחרים (ולעיתים גם כבדים), כאשר לפי הטבעת הוחדר איבר מין חריג בגודלו. הגבר והאשה נבראו כך, שהאשה אמורה לקלוט את הגבר באמצעות איבר המין שלה. לאשה אין זה משנה מה גדלו של האיבר, משום שהפתח שלה גמיש עד כדי הוצאות ראש של תינוק מתוכו. לאיבר הנשי מיועד התפקיד המיוחד של קבלת האיבר הגברי. אין זה משנה אם זה לצורך הולדה או הנאה גרידא. מותר לאשה ליהנות מהייחסים עם בעלה ובעלה אף מצווה על "עונתה". אנא ממך! בוא נעצור את השרשור כאן. אשמח לדון אתך בנושאים אחרים רציניים יותר.

konito

New member
זהו נושא מאוד רציני

כל ילד וילדה בגן יודעים שזין נועד לפיפי. רק שנים אחר כך הם ילמדו שהוא משמש גם לדברים אחרים. כך גם פי הטבעת. פי הטבעת של גברים ונשים משמש כלי הנאה למין מהיום שהמין האנושי קיים. מדובר בנושא רציני ביותר ואין כל סיבה לעצור.

Nחמן

New member
אכן רציני

אבל הגיע הזמן שתדע אתה, שכללי הפורום אוסרים להתבטא בצורה לא נקייה. אני לא דיברתי על הנאה אלא על תכלית. יש כאלה שנהנים ממין עם בהמות. מדוע גם זה לא ייחשב כטבעי? הנאה לחוד וטבע לחוד. עכשיו גילית את האמת, שאתה רוצה ליהנות מהדבר האסור. לי כאדם מאמין יש בעייה קשה מאוד עם זה.

konito

New member
אתה מגלה בורות קשה

מין עם בהמות אינו בהסכמה ולכן אסור. מין בין שני אנשים מעל גיל 16 הוא מותר, לגיטימי וחוקי בכל צורה שהיא. הנאה של שני אנשים במיטה בכל צורה שבא להם היא לגיטימית, טבעית, מהנה ורצויה. בני האדם מרגשים מינית אחד את השני בשלל צורות ווריאציות שאינן קשורות כלל ליכולת הרביה שלהם. יש לבני האדם סנסורים הנאתיים בפה, בפטמות, בכיפת הפין, בשפתי הפות ובפי הטבעת הן בשפתי פי הטבעת והן בתוך פי הטבעת. חדירה לפי הטבעת היא מרגשת, מהנה וטבעית. עצם המגע בשפתי פי הטבעת על ידי איבר של אחר (אם זה אצבעות, יד, איבר מין וכו') היא מרגשת מינית ברמות. בנוסף לכל אלה, הגירוי המיני נעשה גם על ידי דיבור, משחק וכו'. ההתרגשות מתעצמת למשל על ידי רומנטיקה, אגרסיביות וכו' שיכולים להיות משולבים זה בזה. הכל טבעי, לגיטימי וחוקי.

Nחמן

New member
כל דבריך נכונים

רק שים לב: החוש היחיד, שפועל אצלך, הוא חוש ההנאה. לאדם יש חושים נוספים אולם לאדם הדתי יש מגבלות בהנאה. לא כל דבר מותר. חוץ מזה תכלית המין איננה ליהנות אלא לקיים את העולם. ההנאה היא הכרח בל יגונה לקיום יחסי מין בריאים.

konito

New member
מעניין מה תכליתם של הלא פוריים למשל...

האישה בגיל הבלות או האיש או האישה העקרים... מזלם שלא הוכרז עליהם כרת... אגב, מין אכן נועד להנאה מלאה. מין אינו חוש. אתה מציין מגבלות שאדם דתי שם על עצמו מכח האמונה שלו. אלא שזה ממש לא נושא הדיון. הדיון הוא האם כל צורות המין שציינתי הן טבעיות ויש שלמות בין בני אדם מאותו מין או בין בני זוג הטרוסקסואלים. והתשובה לכך היא חיובית וחד משמעית.

Nחמן

New member
שאלה יפה

זה כוחו של הטבע. הקב"ה ברא את העולם כך, שאיברי האשה הפנימייים נועדו לקבל את איברו החיצוני של הגבר. וכן בבעלי חיים ובצומח. הנאה היא לא ממין אנאלי אלא אפשר ליהנות גם מבשר חזיר, מיין נסך, ו... להחמיר יותר גם מעשיית צרכים מול בעל פעור. זו הייתה דרכם של עובדי עבודה זרה בזמן התורה. גם אם האשה עקרה או בין סיום תקופת ה"נקיות" לתחילת המחזור הבא או אפילו בהריון יש מצווה מפורשת לספק את "עונתה". בין שני גברים התורה אסרה זאת בדיוק כמו שאסור לבוא על קרובת משפחה.

konito

New member
אבל התשובה שלך לא לעניין

ואינה קשורה לדיון כפי שהסברתי.

Nחמן

New member
זה מה יש

אתה רוצה להיות עבד לתאוות שלך? בבקשה. יש כאלה, שאינם מוכנים להשפיל עצמם לדיוטא התחתונה.

konito

New member
תשובה סתמית ולא רלבנטית

זה דיי מצחיק לשמוע שאדם שנהנה מיחסי מין מגוונים עם בן או בת זוגו הוא עבד לתאוות. אני חושב שאין רחוק מזה. יחסי מין מגוונים בין בני זוג תורמים מאוד לאיכות הזוגיות.

eliorby

New member
רק שתדע

נחמן היקר, המידע שאתה מספק כאן הוא שגוי. סמוך עלי כשאני אומר: לאישה כן משנה גודל האיבר, ובהחלט יש כזה דבר "גדול מדי" בשבילן. אני מניח שלא יצא לך שידידות שלך סיפרו לך "עד כמה הסקס היה כואב כי הן כ"כ צרות". לשני האיברים (איבר המין הנשי ופי הטבעת והחלחולת) יש גמישות מסויימת, אותה ניתן להגדיל. בכל מקרה, סקס צריך להיעשות כאשר אתה קשוב לבן/בת הזוג, כדי שתדע מתי זה יותר מדי. וכשעושים את זה בצורה הנכונה, זה מאוד מהנה, לנשים ולגברים. הכל תלוי איך עושים. ואני מדבר בתור אדם שלמד אנטומיה פיזיולוגיה שנה שלמה.

Nחמן

New member
אתה צודק

אכן חשוב לאשה גם ההנאה. יש אשה, שתעדיף איבר קטן, ולעומתה אחרת תעדיף איבר גדול. אינני חושב, שזו עילה לגירושין, כי אף אחד נשני הצדדים (לפחות לא בציבור הדתי) איננו מתעניין בדברים אלו. בכל מקרה תסכים איתי, שמבחינה אנטומית האשה יכולה להסתגל לאיבר עבה, מה שאין כן הגבר, שעליו להרחיב את פי הטבעת באופם מלאכותי תוך סיכונים לנזקים בלתי הפיכים.

eliorby

New member
ממש לא הבנת את דברי

אני לא מסכים איתך. בכלל לא דיברתי כאן על הנאה. מנק' מבט אנטומית: הסתגלות זה דבר שקורה לכל רקמה חיה. גם איבר המין הנשי וגם פי הטבעת והחלחולת יכולים להסתגל בצורה שווה. אם תחדור למישהי כשאתה לא קשוב אליה- אתה תגרום לה לאותם נזקים שהיית גורם אם היית חודר למישהו שאתה לא קשוב אליו.

Nחמן

New member
בוא נעבור לעניין הטיול

מה קורה לנהג הירושלמי ושני הנוסעים הנוספיפ שלו? אם לא ייווצר קשר איתם, עד מוצאי שבת, אמחק אותם מהרשימה ואנחנו הירושלמים נמצא אלטרנטיבה אחרת. אם בסופו של דבר יגיע לטיול בלא תיאום איתי, לא יוכל לזכות בהחזר הוצאות.

תספורת, קציצת ציפורניים, לבוש, רחצה עם סבון:

כל אלה תופעות ופעילויות אנושיות שאינן טבעיות. אוננות, משכב כלשהו בלי קונדום ובלי ג'ל, - כולם טבעיים. אבל אני לא טוען שחייבים לנהוג רק לפי הטבע.

Nחמן

New member
המשפט האחרון

זה המסמר. מה דעתך, שאלך ערום ברחוב? זה לא טבעי?!

אתה זה שאמרת שטבעיות היא הקריטריון להתנהגות

הולמת. אני מסכים איתך עם מה שאתה אומר כאן שטבעיות אינה קריטריון להתנהגות הולמת. אז אני מציע לכל אלה שאומרים ש"חוסר טבעיות" הוא ההוכחה לכך שמשכב זכר והומוסקסואליות בכלל הם התנהגות שלילית. הביאו נא הוכחות אחרות.

למעלה