מכתב מעניין

תודה , איש חביב ../images/Emo13.gif

אכיר לך בהזדמנות את השניים שחיים יחד כבר 42 שנה. הם חזרו ארצה אחרי 40 שנה שהם גרו בקנדה. עכשיו הם גרים שוב בארצם - ישראל. אני מאחל גם לך שתמצא את שאהבה נפשך, ושתהיה מאושר. מגיע לך!

eliorby

New member
אוי מגניב ../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה על האיחול. אמן. ומתי אתה בא לביקור בארץ הקודש?

Naor2x

New member
אני משתף מהמקום שלי...

היום אני נמצא בתהליך של עבודה על הנושא הזה של המשיכה שלי לגברים, היות ואני לא רואה את המשך החיים שלי עם גבר. אני גם מאמין שבאמת יכול לחול שינוי - כמובן ע"י זה שה' ישנה אותי - ולא אני בעצמי, כי אני בעצמי חסר-אונים מול המשיכה שלי לגברים. למה אני לא רואה את המשך החיים שלי עם גבר? יש לזה מס' סיבות. אחת מהן היא גם הרצון לחיות חיי תורה באופן מלא, בלי שתמיד יהיה ה"אקספשיין" הזה של ההומואיות. מעבר לכך, אני הסתובבתי במשך שנים רבות בלב-ליבו של העולם ההומוסקסואלי, ואני ממש לא רוצה לראות את עצמי עוד 15 שנה, בגיל 40 - חי עדיין לבד (במיוחד לאור העובדה שבמגזר ההומוסקסואלי אנחנו לא הולכים ונעשים אטרקטיביים יותר משנה לשנה. זאת עובדה. זאת ההתנהלות בקהילה - ואולי באנושות בכלל), ומגיע לחיים מבוגרים בלי שום משפחה, ילדים או לפחות זוגיות כלשהי. וממה שאני ראיתי עד כה (וראיתי הרבה) - רוב המקרים הם כאלה. בשוליים יש את האנשים שבאמת מקימים זוגיות חד-מינית ומחזיקים בה מעמד לאורך שנים. במרכז - יש את ה"הומואים הרווקים המזדקנים" - ואני לא רוצה להיות כזה. אבל כמובן שזה לא נתון לשיקול דעתי - ואם כך יירצה השם שאהיה אני מקבל את רצונו באהבה. ועוד משהו - ככל שאני הולך ומתבגר - אני מרגיש יותר ויותר שמשפחה וילדים וכו' זה כן חשוב לי. זה כן משהו שאני רוצה (ואני מתכוון למשפחה עם אישה, ולא עם גבר). אז אין ספק שאי-אפשר לקרוא לזה מחלה, אבל בשבילי זה בהחלט פגם באישיות (ושוב אני אומר - בשבילי, כי אני סובל מזה. לאחרים זה יכול להיות אחלה ואולי הם דווקא רואים את זה כמעלה אישיותית. לא יודע). ואני בהחלט מאמין, שעם עבודה קשה (וכואבת מאד לפעמים, דרך אגב) - יכול לקרות שינוי אמיתי. יהי רצון - שכולנו נזכה להגשים את רצונו של ה' עבורנו, ונדע תמיד שרצונו עבורנו הוא לטובתנו הנצחית (גם אם אנחנו לפעמים לא חושבים ככה).

נפש יפה

New member
נאור! מה שלומך?

בס``ד ... עם התגלות מצח הרצון עוד תזכה להקים בית נאמן בישראל על אדני התורה והאמונה, עוד תזכה להעמיד דורות קדושים תמימים וטהורים לתפארת בית ישראל, כגודל הקשיים המניעות והעיכובים כך נעלים יקרים וקדושים הנשמות המשתוקקים לצאת מזרעך הקדוש - זרע ברית קודש ... אז תלין בטוב ותקיץ ברחמים מרובים עם תאווה טהורה קבועה ומיוסדת לבנים ... תאוות קודש לבנים לנצח ... ... ...

היי

קודם כל אשריך. א. אתה בודאי לא חסר אונים מול המשיכה שלך. אולי יש לך נפילות מדי פעם שבתחילת הריפוי הן מוכרחות אך ודאי שאינך חסר אונים ואם תרצה ותאמין השם יהיה בעזרך בהבנה העמוקה של עצמך ובכלל של המין והחיים וז יהיה לך קל יותר. ב. זה לא פגם באישיות. הדבר הכי קרוב לזה שאסכים איתך זה פגם במידות. ועל זה צריך לעבוד. על המידות. כמו רוב עם ישראל.

Naor2x

New member
בטח שכן חסר אונים

חוסר אונים בעיניי זה מצב שאתה מאד רוצה או צריך לשנות - ואין ביכולתך. ואני מתייחס כאן לרגשות, למחשבות ולתאווה לגברים. וכי יש ביכולתי לשנות אותם? לשלוט במחשבות וברגשות? לשלוט בתשוקה? מה פיתאום. אם יש מישהו שיכול לעשות זאת שילמד אותי איך. מה שכן יש ביכולתי - זה לבחור לא לפעול על פיהם - וזה מה שאני עושה :) לגבי הסעיף השני שלך - לא נתווכח על טרמינולוגיה
ואני רוצה גם להודות ל"נצח" על הודעתו הנפלאה והמחזקת!!! אוהבים אותך נצח!!

ודאי

שיש ביכולתך לשנות ובתהליך אקטיבי להקטין את עוצמת התחושות האלו עד למינון כזה שזה לא ייראה לך מבהיל וחריג מידי... ובמקביל לפתח תחושות ושכל ישר חיובי וחזק (כמובן בכלל ובפרט לאישה). כל אדם שאינו נמצא בתהליך כזה ודאי ייפול גם אם בהרבה פעמים הוא מצליח ויכול "לא לפעול על פיהם".

Nחמן

New member
קורא ולא מאמין

במה אנו עוסקים בערב תשעה באב. כשאר חבריי המגיבים אנו יכול לומר משפט אחד: הלוואי היה חלקי עמך! הלוואי הייתי צעיר יותר ב- 35 שנה וזוכה להכיר אותך כדי ללמוד שיעור בעבודת הבורא. כעיקרון אני תומך בגישה, שהומוסקסואליות איננה ניתנת לשינוי. עם זאת אני מאמין, שלמרות הנטייה אפשר להקים מ/שפחה נורמטיבית עם אשה וילדים ולעבוד על המידות. אומנם זה קשה אבל לא בלתי אפשרי. אני מאחל לך, שתמצא אשה אוהבת, שתאהב אותך ואף אתה אותה, ותקים לעצמך בית של תורה וחסד לתפארת עם ישראל. אני חייב להתוודות, שגם בי עולים הרהורים כאלה מפעם לפעם אבל... כנראה איחרתי את הרכבת. לכן אני מקבל את רצונו יתברך לחיות כפי שאני חי ולמלא את חיי בתוכן רוחני עשיר. אתה לעומתי צעיר בכמחצית ממספר שנותי וכל החיים לפניך. עלה והצלח!

kolkuli1

New member
זה הכל עניין של החלטה ../images/Emo199.gif

יש גם סטרייטים שחיים לבד בגיל מבוגר מאוד. יותר מזה. לא חסר. אותם אנשים שחיים לבד, בגיל מבוגר. בחרו בזה. בחרו בזה או בחרו בזה בצורה עקיפית, מי שלא בחר לחפש אהבה
, קשר, זוגיות, אלה סתם להשאר במערכת של סטוצים שלא נגמרת או סתם לא לעשות כלום. וודאי שחיי היום לבד. זה ברור. יש, כמובן, מאותם אנשים שבחרו לחיות חיי זוגיות עם גבר ו"לא הלך להם" וזה לא פחות מאותם סטרייטים שבחרו לחיות חיים רגילים עם אישה ו"לא הלך להם". זה קורה, זה דרך הטבע, יש שמתגרשים, יש שאחד מבני הזוג נפטר
, קורה. אם תפתח חיים אמיתיים עם בן הזוג שלך, חיים בהם בן הזוג שלך הוא ממש אישתך ולא עוד אדם. יהיה לך חיים מאושרים, כמו שיש לרבים. ברור שאם מראש תראו בזה "חברות" לא יהיה מוזר אם בגיל 40 תמצא את עצמיך לבד... לא שונה אצל סטרייטים. ובנושא של ילדים. קודם כל מי אמר שאי אפשר להביא ילדים?! זה לא נכון, אפשר וזה נהיה יותר ויותר קל. ואצל לסביות שאפשר בקלות להביא ילדים, יותר ניראה לך? הרי שאין שום קשר לילדים. פרי של הרבה סטריוטיפים שמשפחה בנויה מגבר ואישה ומי שלא חי כך - פשוט לא בריא. כמו שפעם האמינו שהעולם שטוח ואין אפשרות אחרת. או שעבדים זה דבר מוסרי או כמו שהאמינו באלילים. ועוד דוגמאות רבות. העולם מתפתח.

KOLKULI1 אני שמח לראות שלמדת ששני גברים כזוג

גם זאת אפשרות, ואפשרות מצויינת עבור גבר הומוסקסואל. החברים הקרובים שלי הם זוגות גברים שחיים ביחד כל זוג יותר מעשרים שנה. אני לא אומר שתוותר על האפשרות של הקמת בית עם אשה (בלי לרמות אותה כמובן), אבל כמובן שקול גם את האפשרות לבלות את חייך עם גבר שאתה אוהב גם בנפש וגם בגוף. ילדים - כפי שאמרת, יהיו לך אם תרצה.

kolkuli1

New member
תודה גיי40 גברי ! באמת יש לך חברים שהם זוגות

גברים החיים ביחד למעלה מ20 שנה?!!
הרי זו ההוכחה המושלמת שאפשר לחיות זוגיות מושלמת עם גבר
ובקשר אלי, פשוט אני הולך ושם לב שאני לא נמשך וגם לא מחבב בנות בשום צורה שהיא... ועם זה אני מחבב ונמשך לבנים ביותר ויותר גלאים. (!), למי שיודע מה הנושא מבין עד כמה אני שמח... זה היה פשוט צורך של "לצאת מהביצה" זה דומה ללצאת מהארון אבל לא אותו דבר בדיוק...

הנה סיכום של זוגות, חברים ומכרים שלי

זה מתוך פורום "זוגיות גאה" שבו כתבתי לפני כשנתיים. אני מספק לך מידע כדי שתבחר דרך חיים מתוך ידע ולא מתוך השערות שווא.

Nחמן

New member
כפי שהגבתי ל- KOLKULI1

אגיב גם לך בהבנה מלאה לדבריך אולם בהבדל קטן: שקול גם את האפשרות לבלות את חייך עם גבר שאתה אוהב גם בנפש וגם בגוף בדיעבד אבל לא לכתחילה.

konito

New member
ממליץ לך לקרוא את הפיל בנצי

מתאים לילדים ולמבוגרים שלא מסוגלים לקבל את היותם שונים. כמו הומוסקסואליות, בנצי למד לחיות עם עורו הצבעוני השונה. לדעתי אתה ממקם את עצמך במקום בו החיים יתפוצצו לך בפרצוף בענק. אתה מדבר על "לב ליבו של העולם ההומוסקסואלי" כאילו קיים כזה דבר. נניח שאתה מתכוון למסיבות שבהן יש שתיה וסמים. כמה אנשים מתוך הקהילה העצומה הזאת הולכים לזה? יש לך ראיה מאוד מעוותת, קיצונית ומסלפת את המציאות. את הנטיה לא ניתן לשנות. אם תתחתן עם אשה, מהר מאוד תמצא את עצמך כאן ובמקומות אחרים כמו הומואים נשואים אחרים.

גנימדס

New member
כמו שהחתימה שלך אומרת"אני בן אדם ואני הומו"

וזה כל כך נכון.. אני מוצא לנכון לחזק את ידיך. אתה מפנים שזה אתה, וזה לא כל כך נורא להיות שלם עם עצמך, וזה יפה לראות איך אתה לא נכנע ומתמודד בצורה בריאה עם עצמך. ועוד נקודה:ההומוסקסואליות אינה מלה, היא מעולם לא היתה. אלו שמתעקשים לקחת את הפסיכולוגיה למען שמושם האישי טועים!. אם כבר, אז פעם היא הוגדרה כ"הפרעה" עד שגם הגדרה זו בוטלה בשנות השבעים.

האמת, חבל

שההגדרה הפרעה בוטלה. שהרי אם זה היה מוגדר עדיין כהפרעה- היו גדולי מוחות שמעסיקים את עצמם במתן מענה אמיתי ותמיכה אמיתית ל"הפרעה" הזו. מהרגע שזה יצא מהגדרה הזו זה הפך לנורמאל ולצערנו התקשורת ולאט לאט בחברה זה הופך לתופעה לגיטימית ונורמאלית ששווה להלחם עליה. עצוב.

למעלה