מעניין! ../images/Emo140.gif
מאוד מעניין החילוק שלך בין הומו לבין אדם המעוניין רק בסקס. מה שהכי מעניין הוא החילוק בין אדם שמעוניין בסקס או ליתר דיוק בחיבור אנאלי, לבין אדם המעוניין באהבה. אתה דווקא קורה לאדם השני הומו. אנה המשך לקרוא, אני ממש שמח שכתבת דברים אלה. אני לא רק מוסיף שזה מעניין, כי לדעתי זה יותר מזה. אף פעם לא חשבתי על חילוק מעניין זה. אני יחכים ויסביר. כמה שכתוב למטה בסוף הדף "השלמתי סופית, אני אדם דתי ואני הומו" אני ממש לא השלמתי, אני מנסה להשלים, ככל שאני מחכים יותר כך אני מבין יותר, יותר בטוח בעצמי ויותר משלים. אם כי, כואב אולי, אבל זה הולך לכיוון של "השלמתי אני הומו, לא השלמתי - אני אדם דתי" אני הולך ומתרחק מהדת. אני חושב לפני שהלך והבדוק "האם אני הומו?" ההגדרה עצמה "הומו" צריכה הסבר, מה פירוש המילה "הומו" או יותר מה פירושה? החילוק הזה מאוד מעניין, כי ברגע שאתה אומר שיש א. אנשים המחפשים סקס, פורק המתבטא בעיקר במין אנאלי ויש ב. אנשים המחפשים אהבה, ואהבה הזאת היא בדיוק ההפוך מלרצות סקס. אני כ"כ מרגיש כך, שזה פשוט משגע אותי, אני נמשך להמון אנשים, אבל ברגע האחרון, כשסוף סוף נפגשים, אני לא רואה את עצמי עושה סקס, זאת אומרת, זה פשוט לא אני. אני פשוט לא מצליח. אני לא מחפש סקס. אני רוצה אהבה. אני מחפש את האדם לאהוב, וההכי מעניין הוא דווקא שזה מתבטא בעיקר בנשיקות, ליטופים וכהנה. מה שהכי הטריף אותי, לפחות עד לקריאת שורות אלה הוא שאני נמשך בעיקר למי שאני מכיר, ומכיר טוב, וככל שאני מכיר יותר, אני אוהב יותר ומתוך כך מעוניין במגע. כששוב מדובר בעיקר בליטופים ונשיקות והרבה פחות בחיבור אנאלי ממש. אני מסתכל על סרט פורנו, ולא משנה כמה הם יהו חתיכים או כמה אני נמשך לאנשים אלה. אני פשוט לא יכול לאונן. ואני חשבתי שאני מוזר, ופתאום אתה כותב, שאני הכי "רגיל" הכי "הומו" שיש. אנה מכם, כל הקורה דברים אלה, אתם מסכימים? או לא? אתם חושבים שהוא צודק או שלא? אתם מרגישים כך? נא להגיב, אני ממש משתוקק לדעת. שוב תודה לך rogay ולכל המגיבים למינהם! את השבת הזאת אני יעבור קצת יותר רגוע.