מי רוצה להיות ער?

ש ק נ א י

New member
אני מצטרפת מאוד!

מצטרפת לחתירה המשותפת אחר השלב הראשון של ערות. אני מתכוונת לבצע 7 עצירות רציפות מול דלת ביתי. בהצלחה לי ולכולם.

ש ק נ א י

New member
נשארו 6 עצירות

היום היה לי סבב סידורים מטורף שכלל גם תיקון אופניים. אחרי שהוא סיים לתקן ונקב במחיר גיליתי שחסרים לי 5 שקלים. הוא עמד לסגור בעוד דקות ספורות וביקש שאמהר לחזור. אצתי רצתי הביתה ושכחתי לעצור. לאחר 10 דקות חזרתי שוב הביתה והפעם ביצעתי את התרגיל.

ש ק נ א י

New member
נשארו עוד 3 ../images/Emo70.gif (מתוך 7)

חבל שאני יוצאת וחוזרת כ"כ מעט פעמים מהבית (עבודה וקונג-פו וזהו בעצם).

ש ק נ א י

New member
משימה 2 הושלמה ../images/Emo70.gif

לגבי משימה 3, קובעת לעצמי לבצע אותה במשך שבוע - 7 ימים אלא אם כן ארגיש שתקופת זמן זו לא הספיקה ואז אאריך.

S h i n e

New member
מצטרפת ../images/Emo141.gif

שמחה להצטרף. כבר התחלתי בביצוע המשימה הראשונה מן ה-12. אשתף בהמשך. תודה על ההזדמנות ועל הקבוצה. ורדה

S h i n e

New member
משימה מס' 1

לפני מספר חודשים בצעתי עצירה מול דלת הבית כתרגיל צלילות, לפחות במשך שבועיים רצופים. יתכן אפילו שזה נמשך חודש... בהתחלה התענגתי על ההצלחה, אך די מהר עלו הדברים המוכרים: אני מצליחה, כי זה פשוט מדי לזכור (???#&*!@#_(+_)&&&???.....), "זו לא חוכמה" הידוע והמוכר שלי... וכך, לאט לאט פוגגתי את העבודה הזו. בין היתר, אולי, גם משום שלא הגדרתי במדוייק את תרגיל ההמשך להתקדמות מכאן. שמחה לעבוד עכשיו בתוך מבנה מוגדר. משימה מס' 1: קבעתי לבצע 3 פעמים ברצף. בצעתי כבר פעמיים. פעם ראשונה אתמול, והיום כשחזרתי מן העבודה.

S h i n e

New member
השלמתי

פעם שלישית בוצעה עכשיו, כשחזרתי משיעור קונג-פו.

S h i n e

New member
וממשיכה...

יש לי, כפי הנראה, צורך להמשיך ולהעמיק את התרגול הזה. בעיות: השכנים. משום מה השכנים שלידי בקומה וגם אלו שממול משאירים את דלתותיהם פתוחות, מרבית הזמן. מוזר לי, ומטריד מעט. השתדלתי לא להיות עסוקה בכך. אך זה בכל זאת משפיע. אני מניחה שהייתי משתעשעת יותר ונינוחה יותר בתרגיל ללא התופעה המוזרה הזו. (בתרגול של 3 הפעמים עברתי את 60 השניות בכל פעם, ובד"כ הוספתי עוד מעט זמן שהייה...) בינתיים ממשיכה את התרגיל כפי שהוא. הדגש שלי עכשיו על הזכירה ופחות על עצירה ממושכת. קל לי לזכור, עד כה ללא פספוסים. הוספתי, מלבד דלת הבית, עוד נקודה בקרבת הביניין בו אני גרה. לא ספרתי, אך עד כה זכרתי ברצף. בן, האם תוכל לתת כאן תרגיל המשך שמעמיק את זה (במקביל להתקדמות במשימות), או שאולי עדיף לי להרפות מכך ולהתרכז במסלול של 12 השלבים ללא הסחות ? תודה, ורדה

S h i n e

New member
משימה מס' 2

למעשה, כבר השלמתי ביום שישי. ביום ה' הגדרתי משימה לביצוע. ביום ו' ביצעתי. עמדתי במשימה, ובכל זאת העדפתי לא לראות זאת כך... כל מיני דפוסים ישנים שלי (ומוכרים מאוד) מנעו ממני להמשיך ולהתקדם במשימות, למרות ההצלחה. (קשה לי לכתוב את זה [?]). אז אני מתעוררת, ומודיעה כאן חגיגית שאני ממשיכה.

S h i n e

New member
משימה מס' 3

התחלתי בביצוע המשימה. אתמול בצעתי פעם אחת למשך 9 דקות. מגדירה לעצמי שכשאגיע להארכת הזמן בתרגיל ב- 100% (כלומר, כשאגיע ל-18 דקות), יהווה הדבר עבורי השלמה של המשימה.

התהוות

New member
הצלחתי פעמיים ברצף, נשארו עוד 3

על מנת שאגשים את משימה מס' 1. אני שמחה שזה ככה, כבר פעמיים הגעתי להצליח לעמוד מול הדלת כמה פעמים רצוף ואיכשהו זה מאד כיף לי לעבוד על זה וגם תורם לי
כמובן.

Talia E

New member
תגידו: האם נראה לכם קשה

או מסורבל להצטרף לקבוצת הערות שפתחתי, שהיא לפי ההנחיות במאמר?

למעלה