מי רוצה להיות ער?

kung fu

New member
תוספת

זה היה נראה לי קשה כאשר הזדהיתי אתמול עם הרגשות שלי. + זה היה נראה לי קשה כי קראתי את המאמר ממזמן ולא זכרתי במדוייק את כל מה שרשום שם. (למרות שקראתי אוות בעיון ובאיטיות). ואז יום אחרי קראתי שוב את כל המאמר בעיון רב, וראיתי שזה קל לחתום על ההסכם וכדומה. אז אני משערת שאם למישהו יש קשיי ניהול זמן (למשל, לקרוא שוב את כל המאמר) זה יכול להשפיע על הקושי. מכיוון שכאשר קוראים את המאמר זה באמת פשוט וקל. הקושי זה רק בתוך המחשבות או הרגשות. אין שום קושי אובייקטיבי.

Talia E

New member
למי שנראה לו קשה או מסורבל

לחתום על ההסכם ולהצטרף לקבוצת הערות: אני מציעה להחליט להקדיש 5 דקות בדיוק (על השעון!) לקריאה ולניסוח במילים שלכם את ההסכם. יתכן מאד שכשתנסו תראו שזה בעצם קל ופשוט

לכולם: המכשיר שהוצע במאמר

הסרבול או הקושי הזה, הוא כמו מעין "המשימה ה-13". המכשיר הספציפי שהוצג במאמר בתור "סוג של קבוצה" או "סוג ספציפי של התארגנות לעבודה משותפת", זוהי תוספת לרשימת המשימות, בכך שהוא בא לעזור להתעוררות. סוג ה"קשיים" הנולדים כתוצאה מכל החלקים של ה"מכשיר" הזה (סוג הקבוצה הזה), הוא סוג בונה שמקדם את ההתעוררות. אם מי מאיתנו היה ער, הוא לא היה חווה אפילו שמץ מהקשיים הללו. ה"אל תטרידו אותי בזוטות" הזה שאנחנו מרגישים בהקשר למה שנדמה לנו כ"גודש של פרטים" בהנחיות יצירת הקבוצה, לדוגמה, הוא חלק מובהק במנגנון השינה.

למעלה