מי רוצה בירה

RunNGun

New member
קודם כל אני לא!!!

זה באמת נכון! תארי לעצמך שאת היית יושבת במו"מ עם הפלשתינים, מספיק שאחד מהם היה מסתכל עליך והכל היה בסדר!!!
אני אוהב אותך.

volatile

New member
קורא הכל

תודה רבה לך איש יקר, גם אני נהנתי מאוד לפגוש אותך. פלג.

RunNGun

New member
למען הכנות, דיברתי על פלג אחר....

דווקא מחולון.... אבל אותך היה בהחלט כיף לפגוש כמובן! אתה איש טוב אתה.

היה סבבה...

שמעתי בירה במחיר מוזל, כמובן ש 13 שקל ל 1/3 הייניקן זה לא מוזל אבל למי איכפת העיקר ההופעות - בגלל שלמצוא בת"א חניה לא הדבר הכי קל הגענו רק ב-11 ככה שפספתי חצי נראה לי , הגעתי באמצע ההופעה של הפי.אר , ובאמת כמו שאמרו פה נועה לא הייתה במיטבה , אבל בכל זאת נהנתי למה יש להם אחלה וויבז ואני מעריץ שלהם אז אני משוחד :) אחרי היה סגול והבנאדם פשוט ליריסיסט ענק, לדעתי הוא לגמרי לא מוערך! כאילו שמעתי כמה סינגלים שלו קודם לכן אבל היה משהו בהופעה הזאת. אחרי זה היה קאשי , פתאום התחיל לבוא קהל ;0 , היה מגניב הוא הקפיץ אותנו ולמרות שאמרו שזה יגמר ב-2 שמעתי את קאשי אומר בסביבות 12 עוד חצי שעה וסוגרים את המוסיקה. אז אמרתי לחברים שלי שרצו ללכת לטראקים טוב נו בואו לשם...קיצר הלכנו רק הגענו שומעים כזה לילה טוב כולם..חחח. למי שתוהה אני הייתי עם מכנס של אקס בוי לבן וחולצה של ג'אנקו שחורה :|

sneakas

New member
i just wanted to say

thank you i had a great time and you guys are a dope audience and thank you to all the people who came out and showed love. out of all the shows that i have done all over the world... Israel is my favorit place...and thank you for the support and the love one Sneakas

tenaglia

New member
פרברים הפציצו, סגול שרף, קאשי הזיז

רוי לא משהו, ארכיון חביבים אבל צריכים שיפור בהופעה - וגם מ16 לעומת זאת פרברים הפציצו, סגול שרף, קאשי הזיז, שוחט חמוד, הרוסים מלאים אנרגייה ופישי זה פישי... חזרתי הקיבוצה ב0300 היה כיף

Gil AkA Bugi

New member
סגול לא רע בכלל

אבל הוא פשוט פרופורמר גרועעעע.... פרברים שרפוווו קאשי שיחק אותה! בהופעה שלו הכי נהנתי תאכלס... ורוי היה לא רע בכלל, עשה לי חשק לשמוע היום את hip hop hands

U G I

New member
היה..

טוב.. הגעתי למקום, ולא ממש תכננתי ליהות בבמה של ההיפהופ. אבל הלכתי לשם אולי נראה כמה אנשים טובים וראיתי את השבט :)! הופעה מעולה, קצרה קצת מאוד. ואז חתכתי לכיון הבמה המרכזית. יוני בלוך ואפרת גוש מלכת העולם. הופעה חזקה. מטרופולין כנ"ל ועברי לידר כנ"ל בריבוע. רק שחתכתי משם דיי מוקדם, באמצע ההופעה של עברי. העייפות והנהיגה הביתה. אז היה בסדר, מקווה שנהנתם שם עד הבוקר כמו שנה שעברה.

O f e a r

New member
אני לא מאמין שאני ער..

חוץ מפישי שהיה דיי מביך, ההופעות היו טובות ברמות, אחת אחת. הרבה זמן לא הייתי באירוע כל כך טוב. הרבה כבוד להיי פייבר!

dune d

New member
היה חם ומגניב...

אז ככה: חוץ מה-PR לצערי לא שמעתי שום דבר מעניין על הבמה. אולי זה החום או משהו באוויר אבל אותי אף אחד לא הצליח להזיז כמו הטרופרים. השבט בהחלט הראו סימני התעוררות מהשנים האחרונות ויש ציפיה מהאלבום החדש שממשש ובא. פישי היה סביר ביותר ,לא קדח יותר מידי וזה עבר יחסית בסיידר. היה כיף לראות פרצופים ישנים שמלאאא זמן לא ראיתי (אבישי ,איליה ועוד רבים וטובים). כל הכבוד ליחצניות של ה-G ספוט על העבודה שלהן, ירושלמיות חמודות :) בהחלט היה ערב מהנה, כל הכבוד להייפיבר על העבודה הקשה (דוויק כבוד אחי)... נתראה בשנה הבאה :)

איזה לילה+בוקר הזוייייייייים!!!

ארסני, חיישנס, סער, שמרית, נתי, שירה, שנטל, הדר, פלג, מרצי, מוייש אלפסי, מתן, לולה, אבישי, לירן, אליאור, בוגיל, מקס, יפעת, עידן, גלעד, סאנשיין, מיסטר מזרחי, אמיר, דולב, מיסטיק, פרודוקס, מק'דאדי, עידו, סייקו- And the list goes on and on... תודות לכולכם על לילה של כיף וצחוקים בטירווווף!!! היה טוב רצח לראות אתכם. נכנסתי הביתה רק בסביבות 9, גאד דאמט! ונחשו מה? לא רדפו אחריי דבורים!!!
סער לחילוץ עם שני הבקבוקים! אחד הימים היותר מצחיקים לאחרונה... היה כיף ברמות. אבל בפעם הבאה שכל הבחורים במדינת ישראל ואמא שלהם יחליטו שמותר להם להגיד ולעשות מה שהם רוצים, אני מבטיחה לכם אפוקליפסה!!! קריזות. מי מסוגל לרקוד הורה במעגל על הבוקר חוץ מאיתנו, הא?!
כן כן, אני בהחלט חולת נפש. אבל אתם מתים עליי ככה, תודו.
אבולאפיה, ביאץ'!!! איזה בוקר הזוי. סליחה על הדיקלומים של QN5 על הבוקר... חחחח זה חזק ממני! בקיצורו'ס, אוהבת אתכם. *קיטש קיטש* ונתראה יום שני!!!! אה כן... ארסני, יא צעיר פעור
ונסיים את זה בנימה כזו: "אבל למה אתה נאצי?!" -"אני לא נאצי... אני נתי!" חהחהחה!!! תודה שוב :)

כבוד לכל החבר'ה של פי אר...

שיחקתם אותה כמה אנרגיות !!..הפצצתם !!! את ההופעה של רוי דווקא אהבתי...היה לא רע בכלל !..(תגידו זה רק אני או שסניקרז דומה לשי 360 גם בחיצוניות וגם ההיתנהגות על הבמה?!...חחחח..) השבט,הארכיון-ציפיתי לקצת יותר שירים...אבל היסתפקתי גם במה שהם נתנו והיה אחלה ! אחחח....קאשי זה קאשי ! וואללה להיות בהופעה שלו ולהנות,פשוט ככה !..כבר הייתי ביותר מ-5 הופעות שלו ופשוט לא נמאס..לדעתי פרפורמר אדיר ! אורי שוחט מלך !!...חחחח...איזה מצחיק הבחור !!...הרג אותי איזה שואו הוא דפק !!!...מלך,מלך ! ביקורות פחות חיוביות?..עזבו !...העיקר שנהנתי. קיצר,היה טוב !..אממ...זהו !..

היה כיף מאוד

המתחם היה ענק, רק חבל שבתל אביב כל כך מגעיל. אין, אין על ירושלים. הביקורת שלי: כהן-מושון: לא אוהבת... יש לי משהו נגד בחורים רזים וקטנים. השבט - לא שמעתי, מצטערת הארכיון - פצצות לגבות תגיעו לירושלים כבר יא מעפנים. רוי - עדיף שתתמקד בהנחית טלויזיה כי בתור ראפר.. בעייתי משהו עם כל הרצון הטוב, אין כריזמה פיאר - מעפנים. לא אוהבת אותם הביטים מצויינים, השירה טובה, אבל תשקיעו קצת בהופעה, בהעמדה, אולי רקדנית או שתיים כי להסתכל על לוקאץ עושה לי רעעע סגול - יצאת די קטן הפעם. לא היה משהו, עם כל הסימפטיה קאשי - מדליק לחלוטין והזמרת מעולה ההפתעות הגדולות של הערב - M16 שנתן את כל הנשמה והיה הכי טוב בהופעה הזאת (לדעתי לפחות), המשיך גם בלי הביט, היה ברור ושוטף ולדעתי צפוי לו עתיד גדול. ליריקס מעולים.. מאוד מאוד נהניתי והופתעתי וכמובן - סניקאאאאאז - שהיה חבל על הזמן כהרגלו, הציל את רוי, הריץ דחקות עם פישי והוכיח שוב כמה טוב שהוא כאן.

למעלה