טוב, את רשמיי מההופעות ומהאווירה
אני אכתוב במאמר מיוחד בבלוג שלי... אני רוצה לנצל את ההודעה הזאת ולהודות ל: לולה - איי איי איי.... הדבר הכי מתוק שהיה אתמול באיזור תל-אביב, אלא אם כן היה דוכן של "עלית" באיזור
כפרה עליך! ואגב, אני מדגיש את אימרתי: אם כולם היו כמוך, היה כאן שלום מ-ז-מ-ן!!! שירן - כיף להיות איתך! עידו - מאאאאאאאאאן!!!! איזה כיף שבאת! אתה מלך. שאנטי - אה! תראי קסם! מלכה שלי. אייל, רון, אליאור, סאקטור - תודה על מופע מוצלח ועל שיחות יפות (בעיקר עם אייל... חבר יקר שכמותך!) FLAME!!!!! - אני לא יודע מה הגובה שלך, אבל אני יודע שיש הרבה נשמה בגוף הזה. מתוקההההההה.... היה כיף לראות אותך נהנית בהופעה של קאשי. אני אוהב אותך מכל הלב. הדרוש - למרות שלא היינו ממש ביחד, תמיד כיף לראות אותך (וסליחה אם החיבוק שטוף הזיעה היה קצת לא נעים... ככה זה כשאני בהופעה של קאשי, אני מוציא 120 אחוז אנרגיות
) מרצי נטול האפרו! - האיש עם החיוך הכי רחב בעירהבירה אתמול
, אתה איש טוב ומצחיק ומחמיא (הסמקתי בגללך). תודה! אדם השופט, סילי, קארין ("קחי מדבקה"), סבאג'ון (שהוא גם ראפר טוב וגם איש טוב), skretch, איליה ופלג (!!!!) שלא ראיתי המון זמן והיה פשוט נפלא לפגוש שם, אנשים טובים שכמותכם! (אני לא יודע אם פלג קורא את זה...), לכולכם תודה רבה ואהבה גדולה ממני. היה ערב די מקסים לדעתי... ותודה מיוחדת לקאשי.... שלא נתן לי לעמוד רגע. מגיע לו את כל הכבוד, נתן - לדעתי - את ההופעה של הערב. ושוב, את רשמיי מההופעות אני ארשום בצורה יותר מפורטת בהמשך. הייתי חייב להגיד את זה עכשיו.... i'm not sayin it's right or wrong, just sayin that - I LOVE YALL