מי רוצה בירה

אחחח ילדי הפורום...אם רק הייתם

טיפה יותר גדולים.... ההופעות היו פנאן..הרוב קאשי,סגול והשבט שולטים...נועה פארן כוסית. אורי שוחט חמוד... היה נחמד לפגוש כמה מכם...(וכמה לא...) אני אזוז יש לי עוד הרבההה דיסקים לסדר :)

Rapid נאור

New member
:רק שתדעי..

שיש כמה ילדי פורום טיפה יותר גדולים פלג שהיה שם (ופלג כבר סבא רבא של כמה מהילדים כאן.), חסיד שלא יודע אם הוא בא, אני לא הייתי עקב נקע בקרסול, ויש עוד. צריך פשוט לדעת איפה לחפש. -P

L O L As Thing

New member
היה אחלה../images/Emo13.gif

כל הכבוד להיי פייבר על ארגון הארוע.
האנשים מדהימים!אוהבת את כולכם
חוצמזה,ההופעות היו סבבה נהנתי מאוד מהשבט,הארכיון,הפי.אר ואמ16 (וסקטור,שקל וניאו:)) את השאר פיספסתי או שהם פשוט לא היו מעניינים. הא ומרצי,אנלא לוקחת תעצה שלך כנראה..תודה על כל מקרה ילדון.

Elparvar

New member
התמונות של ברנגה מאתמול

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1473060

volatile

New member
היה נחמד

נהנתי מהאנשים. גם המוזיקה היתה סבבה. הרבה פנים וותיקים, כמה פנים חדשים, וכמה פנים שהבריזו לי (כולל מנהלת אחת, היית שם?) :) בכל אופן, היה נייס, אפילו במצב גוסס על 2 אדוויל. גם מארפיס ב - 12 שקל זה נייס. פלג.

wnoam

New member
מארפיס היא בירה למאותגרים מגדרית

חוץ מזה, יש מראפיס ב10 שח כל מוצש בבריכת האוניברסיטה, קומפלט עם סטודנטיות בבגד ים. עדיף.

volatile

New member
מוסכם ../images/Emo45.gif

מארפיס היא בירה נחמדה, אבל אין שם גינס כבר שנים (בפסטיבל הבירה) מעצבן רצח... פלג.

אסף אא

New member
אז מי בפאקין קטע?

הגעתי מאוחר בגלל כמה סיבות, בעיקר בגלל שחברים שלי מסריחים חושרמוטה. כשהגעתי בדיוק ראיתי את ה-PR TROOPERS עם תזוזו מהדרך, וכל ההופעה הייתה שווה. היה גם משעשע לראות תגובות של חברים שרצו לבאס אותי, כי ידעו שהגעתי בשביל ההופעות אבל הם לא הכירו אף אחד - "נכון הצלם שלהם הוא אח של המנהל?" "למה ההוא לא שם חולצה?" "ראית איזה אף יש לכוסית?" "לוקץ' הזה... וואו. וואו." "פריקים!!!" אבל היה מצויין, גם החומרים הישנים וגם החדשים. כבר מת לשמוע את כל החדשים כמו שצריך, אין, עשה חשק לגמרי. יש לציין את אלפרבר שיצא מלך לדעתי ופאקין שרף. רק אחרי שהם ירדו התברר לי שפספסתי את השבט והארכיון, קצת ביאס אותי אבל בקטנה. אגב, רק אני מוצא את זה לא ראוי שיותר אנשים זזו בהופעה של קאשי מאשר של הPRT? חוץ מזה היה נחמד בהחלט. המחירים של הבירה הסריחו חושרמוטה (מישהו יודע כמה מ"ל היו בכל כוס?) למרות שהבירה הייתה טעימה. חבל שנגמר כל כך מוקדם וזהו. אני בפאקין קטע!

אסף אא

New member
ועוד משהו קטן לטרופרים

לדעתי אין טעם לשים שירים כמו חומוס ולהיצמד למעלה בפסטיבל כזה. הם שירים מאוד נחמדים, אל תבינו אותי לא נכון - אין לי בעייה סתם להסתכל על נועה או לראות איך אלפרבר בדיוק עמד לפרק את הבצל, אבל אלו דברים שפשוט לא מתאימים להופעה כזו, שכולם חצי שיכורים ורק רוצים לזוז. תשוו את התגובה של הקהל לשירים כמו מדביקים אתכם לקיר/ קטינות ואחר כך לחומוס ולהיצמד למעלה, ואז רואים מה אני מנסה להגיד.

volatile

New member
לא מסכים

להיצמד למעלה עובר טוב בהופעות, אתמול היתה אחת מההופעות הפחות חזקות של נועה, אבל למי אכפת, כמו שאמרת להסתכל על נועה =) פלג.

Elparvar

New member
היה משוגע!

כל הערב תקתק כו מלך... כל ההופעות היו לעניין... היה פשוט תענוג להיות חלק מהערב המטורף הזה... תודה רבה רבה רבה לכל מי שהגיע ובא לפרגן לפי אר ולכל ההרכבים שהופיעו. היה תענוג להופיע בשבילכם, נהניתי עד מוות. ולא לשכוח! הצחוקים לא נגמרו! היום באותה הבמה, במת רוקנרול לכל מי שאתמול עדיין לא שבר לו את האשכים: Seven Percent Mind Usage The Genders מידנייט פיקוקס יוסלס ID פרברים רפיוג'יז קרוספייר וכל זה - חינם.

rhyme

New member
אוקיי, אז ככה...

אסכם את העניין בנקודות- *הסאונד היה ממש גרוע בהשוואה לשנים קודמות. *ההופעות היו סבירות. (בכך אני מתכוון לשבט הארכיון, רויאל וקאשי). *הבחור עם השיער הארוך מה-פי אר טרופרס לא צריך לעשות ראפ!!! (אלוהים ישמור, הוא לא הצליח לסיים משפט אחד בלי להשתנק, וסיים את כל החלקים שלו בלי לשבת על הביט). ובכלל ההופעה של הטרופרס הייתה חובבנית למדי. *קאשי נשמע הכי טוב. *אורי שוחט צריך להצמד להפקה (בלבד).

RunNGun

New member
טוב, את רשמיי מההופעות ומהאווירה

אני אכתוב במאמר מיוחד בבלוג שלי... אני רוצה לנצל את ההודעה הזאת ולהודות ל: לולה - איי איי איי.... הדבר הכי מתוק שהיה אתמול באיזור תל-אביב, אלא אם כן היה דוכן של "עלית" באיזור
כפרה עליך! ואגב, אני מדגיש את אימרתי: אם כולם היו כמוך, היה כאן שלום מ-ז-מ-ן!!! שירן - כיף להיות איתך! עידו - מאאאאאאאאאן!!!! איזה כיף שבאת! אתה מלך. שאנטי - אה! תראי קסם! מלכה שלי. אייל, רון, אליאור, סאקטור - תודה על מופע מוצלח ועל שיחות יפות (בעיקר עם אייל... חבר יקר שכמותך!) FLAME!!!!! - אני לא יודע מה הגובה שלך, אבל אני יודע שיש הרבה נשמה בגוף הזה. מתוקההההההה.... היה כיף לראות אותך נהנית בהופעה של קאשי. אני אוהב אותך מכל הלב. הדרוש - למרות שלא היינו ממש ביחד, תמיד כיף לראות אותך (וסליחה אם החיבוק שטוף הזיעה היה קצת לא נעים... ככה זה כשאני בהופעה של קאשי, אני מוציא 120 אחוז אנרגיות
) מרצי נטול האפרו! - האיש עם החיוך הכי רחב בעירהבירה אתמול
, אתה איש טוב ומצחיק ומחמיא (הסמקתי בגללך). תודה! אדם השופט, סילי, קארין ("קחי מדבקה"), סבאג'ון (שהוא גם ראפר טוב וגם איש טוב), skretch, איליה ופלג (!!!!) שלא ראיתי המון זמן והיה פשוט נפלא לפגוש שם, אנשים טובים שכמותכם! (אני לא יודע אם פלג קורא את זה...), לכולכם תודה רבה ואהבה גדולה ממני. היה ערב די מקסים לדעתי... ותודה מיוחדת לקאשי.... שלא נתן לי לעמוד רגע. מגיע לו את כל הכבוד, נתן - לדעתי - את ההופעה של הערב. ושוב, את רשמיי מההופעות אני ארשום בצורה יותר מפורטת בהמשך. הייתי חייב להגיד את זה עכשיו.... i'm not sayin it's right or wrong, just sayin that - I LOVE YALL

למעלה