עיר הבירה בים רביעי(מחר) וביום חמישי(מחרתיים) יש עיר הבירה.... אני ועדי הקטנה באות מי עוד בא?!
M mcFLAME New member 27/7/05 #1 עיר הבירה בים רביעי(מחר) וביום חמישי(מחרתיים) יש עיר הבירה.... אני ועדי הקטנה באות מי עוד בא?!
י יפתחת אקא אינפלואנס New member 27/7/05 #25 שאלה לחברי השבט ולאבי'ז באיזה שעה בערך אתם עולים היום בעירה הבירה?
N Nechi Nech New member 27/7/05 #32 הערב בעיר הבירה תיערך מחירה נוספת של המיקסטייפ החדש של יוניטי סאונדדד!! 18 טראקים מפוצצים בספיישלים מהחשגזנים הגדולים ביותררר!!!! מחיר המיקסטייפ הוא עשרה שקלים חדשים בלבד. להביא כסף ולקנות חבריםםםםםםם!!!!!
הערב בעיר הבירה תיערך מחירה נוספת של המיקסטייפ החדש של יוניטי סאונדדד!! 18 טראקים מפוצצים בספיישלים מהחשגזנים הגדולים ביותררר!!!! מחיר המיקסטייפ הוא עשרה שקלים חדשים בלבד. להביא כסף ולקנות חבריםםםםםםם!!!!!
M mcFLAME New member 27/7/05 #2 ושכחתי לשאול... יש מישהו שיהיה מחר כל הלילה באותו איזור? באיזה שעה בכלל נגמרות ההופעות
ש שניצל סאחי שרוט New member 27/7/05 #39 בסדר... אבל כמה עולה!? אל תדבר איתי במילים, תדבר איתה בדולרים!
S skretch New member 27/7/05 #41 דולרים? אל תשכח שאתה מנהריה.... אפילו בצ'יינג' בשבילם דולרים זה לא משהו שרואים כל יום...
N Nechi Nech New member 27/7/05 #42 הופ...הופ...הופ...הופ...הופ...הופ.. במילים אחרות - קפוץ חבובצ'יק! קפוץ! וויגידי ווגידי וואוו
D da don killuminati New member 27/7/05 #48 בעעע נראה לי אני לא אבוא בסוף... אלא אם כן יש סמים בבית... *מחפש* (ואני לא מעשן סמים למי שחושב התכוונתי לתרופות אני ממש חולה)
בעעע נראה לי אני לא אבוא בסוף... אלא אם כן יש סמים בבית... *מחפש* (ואני לא מעשן סמים למי שחושב התכוונתי לתרופות אני ממש חולה)
ש שניצל סאחי שרוט New member 27/7/05 #27 בריא עליך לירן! AK477 - אני בא מנהריה אבל אני יוצא ב13:06... מקסימום שמעתי ששאנטי כמו תמיד מארגנת מפגשון בתרמזית דבר איתה
בריא עליך לירן! AK477 - אני בא מנהריה אבל אני יוצא ב13:06... מקסימום שמעתי ששאנטי כמו תמיד מארגנת מפגשון בתרמזית דבר איתה
S skretch New member 27/7/05 #28 אני מנהריה והרכבת עוברת דרך הקריות. אני יוצא בסביבות שש שבע, דבר איתי
H HaDaR tiki New member 27/7/05 #29 13:06? חחחח על הדקה,מה? ולירן, אוהבת אותך ילד. תעשה חיים באמריקה=]