מי רוצה בירה

moshe alfasi

New member
אוףףף, אנ'לא זוכר אף אחד...

מי אתה היית? ואיך אתה יודע על הצעיר פעור והסקביאס? =]]

skretch

New member
אני גלעד

שכל הזמן שיגע אותך ואמר לך תשלח לי שירים של כהן את מושון, ואתה תשלח!

moshe alfasi

New member
אההההה... זה אתהההההההה!!!

אחד הבחורים הכי טובים שהכרתי בערב הזה!!! השמעתי לך כמה דברים טובים לא? :)) עראק בנזונה היה!! =]]

אתמול

מילה אחת יש לי על ההופעה של מוקי -
!!!!!

Patience

New member
מההההההההה

קיצר היה נחמד לאללה להגיע באמצע הופעה של השבט זה די באסה, אבל חפיף ונראה לי שרק הם היו החלק המעניין שכיכבו על הבמה של ההיפהופ רוי וקאשי גם גרמו לקהל לקפצץ, חוץ מזה לא משהו מיוחד מבחינת הופעות חבר'ה טובים (מי שיודע יודע) שנשארו בסוף, תודה על הזמן הנעים

היה טוווב../images/Emo70.gif

- הייתה סבבה לגמרה
יהיו אחלה הופעות!!! השבט, שלדעתי היו על 2- במהירות הזרימה שלהם
הארכיון, שלדעתי היה ממש קצר
פי.אר טרופרז, משתפרים מהופעה להופעה אבל היה משהו באווירה שלא ממש נתן לי להתחבר להופעה הזאתי... אולי מה שיפעת אמרה עם הבעיות סאונד
רוי,סניקאז,קאשי, היו פשוט גדולים!!!!!!!!!!
כבוד ענק לדוויק!!!!! ותודה על המים
עכשיו לאנשים! אז מי היה לנו? חן
, אורה (יש לי את הכובע שלך! בואי לנהריה!
), גלעד, שי (נכון? יש לך ראסטות מהממות!), אבישי, שירע (חיית מין שכמותך!), שאנטי (רוצחת!), שאנטל (לייידיייייייי!
), משה, ארסני, אקסטרע, שקד, הדר, הילה, ליטל, לירון, סער (מת עלייך בנאדם!), עידו, סילייי (יא AA בהכחשה
), עוגי, וווה, אדם, מרצי, מתן... גלית היית חסרה
... ואל תדאגו יא נשים לא שכחתי אתכן! (שימרית & יפעת) שימרית - תודה רבה רבה רבה על האירוח! אבל לא על הדרך
(זה עוד רחוק דרדסבא?). ורעננה זה פשוט מקום חסר תועלת!!! מה זה הפארק הזה הא?!!?!?!?!??!!??! יותר גרוע מהספורטק של הרצליה!!! נ.ב -> הידעת? שסאבלימינל הוא הראפי הכי מפורסם בארץ?
יפעת - יא שתלטנית!!!!!!!!!!! אפילו מקום לישון לא השארת לי!!! אבל עשיתי לך אפרו
. בקיצור היה כייף ותהני מהריבה
חפרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חע ../images/Emo6.gif

אין בעד מה מותק! אני עדיין לא מבינה איך הוצאתי אותכם מהחדש שלי בלי לעשות לכם דליט על החדר שלי ובכלל איך יצאתם משם בחיים :\ חחחחחחחח רחוק מאוד
זהו פארק יפה!!! (מייחצנת [; ) חחחחחחחחחחחחחחח סאב חחחחחחחחחחחחחח וכל מילה נוספת מיותר

dweck2k

New member
התלבטתי... אבל שיהיה...

ככה, אני רוצה להגיד תודה לכל מי שהגיע להופיע. אמנים זהב אחד אחד, אחלה פרפורמרים שפשוט היה תענוג לעבוד איתם. הסאונד לכל המלעיזים היה מהטובים שבהם... אחלה אחלה אנשי סאונד, חברת ההפקה עבדה איתנו לאורך כל הדרך, ובאמת היה מצויין. תודה לנטלי מנדל, פסלת מוכשרת שעיצבה את הלהבות על הבמה (1.8 יש לה תערוכה). תודה לכל אנשי היי פייבר שנתנו כתף ויד להפקה משובחת למדי. לגבי הטרופרים... אני חושב שאני אומר בשם כל ההרכב - וואו. ההופעה הראשונה שלנו מול 1000-1500 אנשים ופשוט היה מדהים. תודה. דוויק

למעלה