אני אכתוב מה שכתבתי במחתרת.
העתקתי.. וואלה אחד ה-ימים בשבילי מתחילת החופש הגדול בהתחלה אני וחבר שלי יצאנו לתחנת רכבת.. סבבה הולכים פתאום באמצע הדרךךךך יש תעלה וגשר!!! סעמק לא יכלנו לעבור קיצר אמרנו מה נתלכלך בתעלה? נעלה על הגשר עלינו על הגשר.. הולכים הולכים פתאום הוא נגמר באמצע=\ לא סיימו אותו סעמממממק הייתי צריך לקפוץ.. חבר שלי מצא סולם סבבה עלינו לרכבת הכל טוב ויפה יורדים פוגשים את מתן(יושבים על איזה טוסט בדרך) הולכים מחכים למונית סבבה מגיעה מונית.. יש פול ילדים אני וחבר שלי לא הצלחנו להיכנס!!!! מתן המפקיררררר הזה לא חיכה הנהג הבנזונה כמעט הוריד לי ת'זין עם הדלת שלו.. צריך רישיון בשביל להפעיל כזאת דלת אני אומר לכם קיצר.. הגענו לשם(בלי מתן) והרמנו טלפון למושיקו פגשנו אותו בכניסה.. הוא עם העראק שלו עושה סרטים בסוף נכנס בקומבינות עם השומרים נכנסנו וואלה חצי שעה חיפשתי את מיסטיק המסריח הזה עד שמצאתי איתו... הרבה אנשים טובים היו קובי הוא מלך! שעה הסתובבתי איתו מינוס נראה כמו אח שלי הקטן לקס נראה כמו בולבול מתן מניאק השניצלים שרוטים,המאפיה מוזרה,פול אנשים מתפוז חלק מוכרים וחלק לא.. ארסני, אקסטרה ג'י\רז,כל מיני בנות,השופט,אמ סי קי ועודדדדד המון טובים פגשתי אחרי פול זמן את אנה והילה....... פאקקקקקקקק איזה כוסיות נהיו(ונמוכות יותר=\) ואת גלית! היה צחוקים.. בוגי טאמבל כרגיל חחח אשכנזי חמוד "הטיול הזה היה חסר תועלת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבל וואלה,עשו מעגל פריסטייל,איש זקן בן 60 התחיל לרקוד בתוך המעגל היה מצחיקקקקקקקק ראיתי ת'חברה של הוד השרון חן וזוהר ומקסים התותחים אחרי הרבה זמן את יורי המלךךךךךךךך גם הסתלבטתי על גל בטלפון כל כך מצחיק נשפכתיייייייי ו-וואלה סטנדאפ עם מתן לתוך הלילה,ישיבה עם כולם נרגילה,פריסטיילים שלי(שאלו את משה מתן ומרצי איזה פריסטייל אני(

) האווירה הייתה בת זונה פולללללללללללללל כוסיות.. בכמויות אדירותתתתתתתתתת וואלה,הילה יצאה כלה רצח חחחחחחחחח התחלתי עם 2 בנות בנות 17 שוות רצח.. קיצר אחת מהן כמו קשמר כזאת כל הזמן "או אתה בן 15" וכאלה חחחחחחחח הבאתי את הילה שאלתי אותה ליד הילדה "בת כמה את?" -17 "היית עושה אותי?" -כן חחחחחחחהחהחהחהחהח היה מצחיקקקקקקקקקקקקקק רצח(הילה מלככככככככככככככככה) ומכרו לי בירה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואין הכי הצחיק אותי בכל היום הזה ידידות של בוגי אין חחחחחחח המניאק הזה דפק אותי עם הנסיעה חזרה(בקטנות) קיצר הוא ניסה לסדר לי לחזור עם ידידות שלו מצור יגאל שזה קרוב חחחחחח הוא עושה להן "הנה תחזרו איתו הוא גר באיזור" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידידות שלו דפוקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חח אחת עשתה לי "אני אשלםםםם לך בבקשה תסיע אותנו הביתה" חחחחחחחחחחחחח אני עושה לה "מה את שרוטה? איך אני יסיע אותך הביתה??!?" היא חשבה יש לי רישיון חחחחחחחחחחח אמרתי לה שאין לי היא חשבה הסתלבטתי עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בסוף עושה לה "בת כמה את?" היא ענתה לי "15 וחצי" אמרתי לה "אני יותר קטן ממך!!!! איך את רוצה שאני אסיע אותך?" חחחחחח היא לא האמינה אההה וגם אמיר אולטרה סוניק הוא אחד השרוטים.. הסתובב עם צ'ופסטיקס כל הזמן הפסיכופט הזה חחחחחחחחחח ו-וואלה,היה אחד שקרא לי 14,אני קראתי לו 17.. אין לי מושג מי זה אבל הוא מלך ברמות#@$ עשה לי ביטבוקס לפאאאאאאאאאנים.. חחחחחחחחחחח והרג אותי השעת סיפור עם פישי.. חפרן לא קטן הוא

והייתה לי חולצה של סרסורים מאוואי((((

וואלה,ריפראפין המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הביא לי בקבוקי שתיה קרההההה וגם לוקאץ הביא לי.. וגם אלפרבר מלך קיצר,מתן(במיוחד,בזכות המעפן הזה באתי),מיסטיק,הילה וכוווווווווווווווווווווווולם יצאו מלכים כבוד מהילדון. נ.ב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיסטיק הזה הכי מצחיק בעוווווולללללללללללםם חחחחחחחחחחחחחחח נראה לי הוא היה שיכור או משהו הוא התחיל עם איזו תימניה ולא היה בא לה היא התחילה לשחק אותה "ג'סט אינגליש" מיגידי התפחלץ חחחחחחחחחחחח הייתי הטרנסלייטור שלו חחחחח וגם עם רותם ההיא.. עלק ונצואלה חחחחחחח "לה תפוציפס" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה אחד הטובים אגב.. מי זה 17? סעמק! לא יודע מי זה):