מי רוצה בירה

היה טובבבבבבבבבב!!! :)

החל מההופעות.. .. ח כהן את מושון... בעעעעע "תגידו איזה יופי.. אשכרה אשכרה..." שאט דה פאק אפ!
השבט שרפווווווווו! קאשי היה גדול! בהחלט היה שווה :) ושאר ההופעות.. לא זוכרת :\ אנשים.. אוווו האנשים!
דיי, היה כל-כך מצחיק וכיף איתכם...! אישתי היפה, כמה נהניתי, כמה שאני אוהבת אותך!!! את מדהימה!!!!!
נתי- "אח שלי" חע אתה עדיין רעב?! עוד מעט נלך לאכול.. שירה שהבריזה לי לחומוס עידן שלא עלה לשיר עם קאשי
יפעת מותקקקקק אהבתי לדבר איתך ככה
גלעדדדד מתי רואים אותך שוב,הא?! שאנטל- חחחחחחחח "ליידי?!"
הדר- "אנלא שתיתי" משה עם הערק (נו נו נו ) והנרגילה :) . כן, אני תמניה, לא אני לא גרה בעליה, ואין לי שם קרובים (; ו..ו.. המר גמיש הזה- אתה עם הכתום שמיל או איך שלא קוראים לך.. אעעעעעעע פעם הבאה אל תביא אחד כזה.. :\ ארסני יא'סקביאס
חחחח איזה לילה הזוי, לקום לאכול סוף סוף.. לעשות מעגל.. להכנס לבית מלון ולהביא לאהובתי פרח
נהניתי איתכם כל-כך :) מי יתן ויהיו עוד לילות כאלה

חחחחחחח כפרעעעע ../images/Emo24.gif

תבורכי, אישה. אני אוהבת אותך!
ולא, אני לא באה היום. סורי.

אעעעעעעעע ו..ו...

מרצי אני לא מאמינהההההההההההההההההה
רביד- אתה עוד צריך לקבל כמה כאפות שטות.. הבטחתי
אניוואי- תתחדשו גאייז! עוד מעט עידן יצטרף אליכם

moshe alfasi

New member
איזה יופי של ערב...

נמחקה לי ההודעה הארוכה =[[ בכל במקרה, היה אחלה לילה, העראק עשה לי רק טוב, ואתם הרבה הרבה יותר תודה לכולם, שני,שירה,חן, מרצי, ביסט, שמרית, ארסני ועוד ועוד =\\ שמרית, הרגת אותי עם הסיפור של הכלבה, אני עד עכשיו נחנק מצחוק....חחחח פאקינג 7 קומות, אני סיפרתי לגלעד משהו דומה על עכבר...חחחח תענוגותתתתתתתת!!! חבובים!!!!!!!!!!!!!1

moshe alfasi

New member
אחי, חבל שאני לא זוכר אותך...

אולי בגלל העראק! ויפתח!! =]] באמת שהצחקת אותי כל הערב, היה טוב לראות אותך, חבר שלך בכלל הרג אותי מצחוק, לו'ידע למה...חחחח בכל מקרה, היה גדול!! מי אמר שאני לא יודע להכין נרגילה?? הא??? והיא בכלל לא הייתה שלי! =]

moshe alfasi

New member
תשאל את שמרית...

היא עושה "לוקח הרבה זמן, אבל מקווה שזה יהיה שווה" ואז אמרתי לה "סמכי עליי" ואיך היא הייתה?! בת זונה!!! והכד היה ענק יחסית לגוף הגרוע שלך.

MC ToRnAdO

New member
במילה אחת:

השבט.בעוד מילים:מרצי יא מכוער תצמיח ת'שיער ותעשה לי באנגלהדת'. זה מפחיד. ערק זאחלויי ומשה אלפסי. ארסני יא שוגל-תחת-אש. וכל האחרים: אתם אחלה. תזכו למצוות.

mcFLAME

New member
אה סוף סוף יש לי זמן לכתוב

אז ככה, עיר הבירה- היה בנזונה ולאו דווקא בגלל ההופעות לצערי הגעתי אחרי ההופעה של השבט מי הופיע לפניהם? (חוץ משקל?) אז ממהופעות שהיו אחרי השבט(לא כולל השבט כמובן שלפי מה ששמעתי היו תותחים!) פי אר טרופרז, האנרגיה שלהם על הבמה ההתלהבות, הברק בעניים, המוזיקה עצמה... פעם ראשונה שאני רואה אותם מופיעים (כןכן חטאתי פשעתי מבקשת סליחה) והם באמת תותחים- נהנתי! קאשי לצערי לא היה לי כבר כוח לקפוץ ולרקוד(הבירה עשתה אותי עייפה, לכו תבינו) אבל המוזיקה שלו אין עליה ממהתחלה אהבתי אותו ואני עדין אוהבת- מחכה שיהיה כסף לדיסק) בקשר לראפ הרוסי(היה חבורה ששרה ברוסית...) היה להם הרבה אנרגיה הרבה התלהבות שזה חשוב, אבל משום מה אני לא כל כך מתחברת לראפ רוסי. ובכל זאת שיהיה להם המון הצלחה להרכב הזה. שמחתי לראות את כולם ואבישי אתה פשוט מלאך!!!!!!!!! מאוחר יותר נשארתי אני ועוד כמה אנשים וכמה חברות... מה שהצחיק אותי זה "הקייטנה של פישי" הוא פשוט איגד מסביבו חבורה של איזה 20 איש והם דברו לא יודעת על מה. אני הגעת מאוחר יותר והוא דיבר קצת על האומנות לחימה של מה שנייג'ל האדמור עושה... פישי אני מזכירה לך, אם אתם פותחים קבוצה לנשים אני אשמח להצתרף תשלח לי הודעה במסרים(הוא קורא פה בכלל?). שלב התודות..... תודה ליפתח על הראש של הנרגילה, למשה על המיכל מים, לארסני על הבידור, לרז על המשענת, על החימום, ועל הדיגי בגב
, תודה לסהר על החגורה (אתה איש יפה!!!!)לעידן הסאחי על הבידור והדיבור לחדודי למון,וליפעת בכלל היה ממש נחמד להישאר עד הבוקר היה כיף ועכשיו אני מעבירה להילוך ראשון והולכת לישון לילה טוב לכווווווווווווולם

Jimmiet

New member
באמת היו ערבים טובים יותר...

מה שלחלוטין הרס לי את הערב זה לחכות בחוצ שעתיים עד שיכניסו אותנו ולהתייבשששש!!
אבל בסופו של דבר, נהניתי :) השבט... יההההה!!
תעשו לי אלפי ילדים! כפרעליכם!.. חבל שלא הופיעו יותר מאוחר, כי הקהל היה רדוםםםםםםםם, וחבל שלא הופיעו יותר! הרבה הרבה יותר!!!.. הארכיון - מעולים אבל גם קצר מידי. כהן את מושון - הצחיקו אותי... האמממ... בשאר לא הייתי כל כך עד לטרופרז... הסאונד היה פשוט זוועתי. זוועתי. עמדתם 2 מטר משם ולא שמעו כלום, אפילו אחרי הביט לא הצלחתי לעקוב.
באמצע ההופעה גם נכנסתי לבפנים.. ולקח לי זמן להכנס לאווירה.. להצמד למעלה הכניס אותי אליה, ומהעיר אל הפרבר + מדביקים אתכם לקיר
... אבל ההופעה הייתה יכולה להיות הרבה הרבה יותר טובה. יותר מאורגנת .. =| וקאשייייייייייי
(לא, לא אתה עידן).. מלך. נהניתי ממש... הפסדתי את עברי
אפרת גוש התנחלה לה על הבמה. סעמק. אבל היה נחמד.... צעירי תלביב שולתים!
וכמובן, האנשים. תעשו לי ילדים וכאלה. אוהבת את כולכם
,עידן, שמרית, שאנט (כי זאת ההורה שנת 2005!), מרצי (למרות חוסר השיער ומקל ההליכה),גלעד, שמיל - תמסור לאנה תודה:), שנמק (יו! איך אתה פאקינג קורא אותי תמיד! תפסיד כברררר!), ארסן- המכנס למעלה. חחח, סיליייייייי, עידו - אלללק אתה. בלע. חחח, לירי! עדי! אורהההה - מצטערת על הכובע, אקסטרה - יו, לא נגעתי לך בכובע
, ודי, הגזמתי. רק... שמריתתתתהההה - תודה על האירוח כפרע
אני אוהבתותך גם כשאת נשמעת כמו ילדה בת 10, וגם כשאת גרופית מטורפת של מישהו שאנלא אציין את שמו, וגם כשהולכים שעה וחצי רק כדי לראות בית באופק, למרות שהוא לא שלך... קיצר, תמיד!
תודה גם על הישיבה בים. זה עשה לי טוב, למרות שלא נראה ככה...חחח.. עידן - אל תתגייססססססס...! תודה גם לך:) ומצטערת על הטרטור. חחח... |שמה את הראש עליך|
אז מה, המזרון שלך נוח?
..
גלעד -
*רגשות אשם, עכשיו לא בוקר. חחח* (אגב! תפנה לך את היום אחרי הג'י חמודי.. :) אני לא מבריזה!!!) ולסיום ליידי?

למעלה