מי רוצה בירה

Elparvar

New member
רקדנית או שתיים?!?!?!?

אם זה משהו שנראה לך חיובי באיזושהיא צורה, אני מאד מאד מאד שמח שאת לא אוהבת אותנו...

1uLtRaSoNiC1

New member
היה נחמד מאוד

אחלה הופעות אחלה אנשים מי מגיע היום?
\

md2g

New member
מי שהוא יכול לומר לי...

איפה זה נימצא הגן הזה או לאיפה זה כרוב או איזה רחוב נמצא ממש ליד? או בכלל לעזור לי ממש איזה קו אני טופס לשם מתכנה מרכזית?

OoמעייןoO

New member
לפרברים רפיוג'יז,

כל הכבוד על אתמול, סחטיין על ההופעות ועל המופיעים. והכי הכי חשוב - טוב שנתתם לסגול 59 לעלות רק אחרי חצות כי ה DJ שלו פשוט מסווג PG Rated 18 ומפלס הקטינות הגבוה שהיה אתמול פשוט לא היה מחזיק מעמד אם כולן היו נחשפות אליו. (אני למשל, למרות היותי בגירה נזקקתי לטיפול רפואי לאחר ההופעה). Hail DJ Caress. Mo' Fayaaaa

md2g

New member
מי שהוא יכול לומר לי...

איפה זה נימצא הגן הזה או לאיפה זה כרוב או איזה רחוב נמצא ממש ליד? או בכלל לעזור לי ממש איזה קו אני טופס לשם מתכנה מרכזית?

md2g

New member
מי שהוא יכול לומר לי...

איפה זה נימצא הגן הזה או לאיפה זה כרובאו איזה רחוב נמצא ממש ליד?או בכלל לעזור לי ממש איזה קו אני טופס לשם מתכנה מרכזית?

Nechi Nech

New member
הרבה זמן לא נהנתי ככה....

קודם כל, בראש ובראשונה - ביג אפ ענקקקק לדוויק והיי פייבר!!!! שיחתם אותה והרמתם אירוע מעולה! ועכשיו להופעות: כהן את מושון - אני אוהב אותם לאללה, אבל חבל שהם הופיעו בהתחלה כשבקושי היה קהל...ומאוד חבל שההשקעה שלהם הייתה לשווא. באנגלדהת' - איזה תותחיםםםםםםםםםםם!!!!! קודם כל, הם מצחיקים בטירוףףףףף...כל כך נהנתי בהופעה שלהם....כבוד ענק!!! אמ16 ושאר החבובצ'יקים - אחלה של הופעהה שרפוווו לגמרי!!!! השבט והארכיון - נתנו הופעה שפשוט השאירה טעם של עוד....וחבל, אני אישית ציפיתי להרבה יותר שירים מאשר היה, אבל בכל מקרה היה מהנה לראות אותם על הבמה! רוי - מאז ומתמיד אהבתי את הסטייל המאוד מאוד מיוחד שלו.. אתמול הוא הרשים אותי ובגדול! אמסי תותח! הפי.אר טרופרז אוייייייייי מיי גאאאאאאאד איזה הופעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! הפילו אנשים מהרגליים!!!!! כל כך הרבה וייבים!!! ללא ספק ה-הופעה של הערב...(ובלי קשר, אורטגה מלך) קאשי - כידוע, הבנאדם אלוף בהופעות, שורף את הקהל כל פעם מחדש. אורי שוחט ענק!!!!... לדעתי פישי עשה עבודה מעולה בהנחיית הערב! בנאדם מקצועי מאוד בתחום הזה... ולסיכום, היה שווה כל רגע...כבוד ענק להיי פייבר, יצאתם מלכים.

Shantel1

New member
היה פססהה

נהנתי מכל רגע,מההופעות...מהמכות של הדר...מאנשים שהתגעגתי..ורק הבירה הייתה מגעילה! חחחחח שן,אנחנו שתי נאציות...צריך להרחיק מאיתנו חיות אני מסתכלת על כלבים ברחוב והמצפון מתחיל להציק לי

חחחחחחחחחחח תאכלס!!!

יא רוצחת כלבים!!! ואני עושה אמבטיות חמות עם קצף לדגי זהב
השם ישמור! "ליידי...?"

Jimmiet

New member
לייידיייייי!../images/Emo6.gif

. זהו. אנלא יכולה, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש

ידעתי אירועים יותר טובים

ההופעות- הייתי אולי ב40% מההופעות, וממה שראיתי- המיטב לא נכח במקום. האנשים- יש כל כך הרבה אנשים טובים שאני מת עליכם ואני לא רוצה להתחיל לפרט כי אני אשכח מישהו בטוח וזה לא יהיה לעניין. הלילה בכלליות- אחד הלילות המהנים שהיו לי בגלל שאחרי ההופעות הלכתי עם חברים לשי לים ואני לא זוכר יותר מדי מאתמול ת'אכלס :)

Gil AkA Bugi

New member
סעמק

אין לי מושג למה אבל אי אפשר לשלוח הודעות בתפוז...קיצר זה שולח פשוט תעשה אחורה וריפרש

NeMeK

New member
היה כיף

הפי אר הפציצו ומבחינתי הם היו ההופעה הכי מוצלחת אמש רוי התגלה כפזמונאי אדיר ונתן אחלה הופעה להפתעתי וכבר שנה שלא הייתי באירוע סצינאי (יו) התגעגעתי טיפה אולי לאווירה הזאת

למעלה