הרבה זמן לא נהנתי ככה....
קודם כל, בראש ובראשונה - ביג אפ ענקקקק לדוויק והיי פייבר!!!! שיחתם אותה והרמתם אירוע מעולה! ועכשיו להופעות: כהן את מושון - אני אוהב אותם לאללה, אבל חבל שהם הופיעו בהתחלה כשבקושי היה קהל...ומאוד חבל שההשקעה שלהם הייתה לשווא. באנגלדהת' - איזה תותחיםםםםםםםםםםם!!!!! קודם כל, הם מצחיקים בטירוףףףףף...כל כך נהנתי בהופעה שלהם....כבוד ענק!!! אמ16 ושאר החבובצ'יקים - אחלה של הופעהה שרפוווו לגמרי!!!! השבט והארכיון - נתנו הופעה שפשוט השאירה טעם של עוד....וחבל, אני אישית ציפיתי להרבה יותר שירים מאשר היה, אבל בכל מקרה היה מהנה לראות אותם על הבמה! רוי - מאז ומתמיד אהבתי את הסטייל המאוד מאוד מיוחד שלו.. אתמול הוא הרשים אותי ובגדול! אמסי תותח! הפי.אר טרופרז אוייייייייי מיי גאאאאאאאד איזה הופעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! הפילו אנשים מהרגליים!!!!! כל כך הרבה וייבים!!! ללא ספק ה-הופעה של הערב...(ובלי קשר, אורטגה מלך) קאשי - כידוע, הבנאדם אלוף בהופעות, שורף את הקהל כל פעם מחדש. אורי שוחט ענק!!!!... לדעתי פישי עשה עבודה מעולה בהנחיית הערב! בנאדם מקצועי מאוד בתחום הזה... ולסיכום, היה שווה כל רגע...כבוד ענק להיי פייבר, יצאתם מלכים.