מי בא לצח השבת?

התחלתי לקרוא באנגלית ביום כיפור...

ואחרי דף אחד נכנעתי וחזרתי לישון..ונשארתי תקועה בדף הראשון והחזרתי לחברה שלי ואני יתחיל לקרוא בעברית כשהיא תסיים

charliebr

New member
יאא יאאא

אני כבר בעמוד 620..... אני הולכת לחווה אז בטח אני יסיים את זה בערב ואם לא אז בטוח מחר..... האמברידג' הזאת דוחה בטירוף...... מה אף אחד עוד לא חזר מהתחרות?!?!

RoNy S

New member
פפ גם אני קוראת את זה..

אבל אני ב150... כי אני חולה ויש לי חום אז אחרי איזה 50 עמודים כואב לי הראש...
אז אני קוראת לאט לאט.. מישהו חזר מהתחרות??

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחשוב! כנסו!

אני קיבלתי את זה לפני רבע שעה.. התחלתי לקרוא לפני עשר דק'.. ואני ב31.. ועם הספר קיבלתי דורבנות! יאאי! איך אני שמחה... גם ספר גם דורבנות וגם מגפיים!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאהה.. וקראתי

כבר באנגלית עד עמ' מאה ומשהו.. אבל אז התייאשתי.. לא היה לי כוח
לונורא! יש לי עכשיו ת'ספר בעברית!

TauraMan

New member
חחח אתן כולכן כאלה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

עצלניות.. באיזה שלושה ארבעה ימים סיימתי את הספר באנגלית.. חחחח

לאנשים שיודעים אנגלית זה קל...

לאוטיסטים כמוני - זה לא... ניסיתי לקרוא את הפרק הראשון ונתקעתי אחרי שתי שורות.... עצוב

Unreachable

New member
../images/Emo6.gif

אצלי זה אפילו יותר עצוב- התחלתי לקרוא את הכריחה וכמעט זרקתי ת'ספר מהחלון של המכונית... לשמחת הספר הוא לא היה שלי אז לא עשיתי את זה...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחח..

כי את יודעת אנגלית.. ובעמ' מאה ומשהו כבר התייאשתי! בזמן שאני קוראת חמישה עמ' בעברית אני קוראת עמ' 1 עלוב ומסכן באנגלית! ואפ'חד לא אומר לי להתחדש על הדורבנות והמגפיים?!

charliebr

New member
תתחדשי!

וזה באמת נכון כי למשל אני די טובה באנגלית ועדיין באמת בזמן שאני קוראת אחד באנגלית בעברית אני קוראת 5.... זה פשוט בגלל שעברית זאת שפה שאנחנו לא רק קוראים אותה אנחנו משתמשים בה לכל דבר... בגלל זה אם תתני לבנאדם מאנגליה שיודע עברית אבל אנגלית זאת שפת האם שלו יהיה בדיוק אותו מצב רק שלו יקח הרבה זמן לקרוא בעברית..... גם אם נגיד תגורי בארצות שמדברים בהם אנגלית ברור שאחרי כמה זמן, גם תקראי הרבה יותר מהר... כי את גם משתמשת בשפה לדיבור ויותר משתמשת בה...... איזה ענק הפרק עם פרד וג'ורג'!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה../images/Emo13.gif

ונכון.. גם אני דיי טובה באנגלית.. זה פשוט בגלל שאנחנו לא משתמשות באנגלית ביומיום!

harazy

New member
אני הייתי והיה לי מעולה...

הייתי במטר ובינתיים כל מי שמכיר אותי יודע שאני נפסל בגלל סירובים אבל לא היום... היום החזקתי אותו חזק ודחפתי אותו חזק אז הוא רץ וקפץ את כל המכשולים אבל בגלל שהרצתי אותו הוא הפיל חמש מכשולים... לא נורא אני מרוצה כי לא היו סירובים ותחרות הבאה אני מכה בגדול... אה כן אחר כך נכנסתי לתשעים והוא היה קצת לחוץ והוא רץ אז עברתי עם שתי הפלות אני מה זה מרוצה...

למעלה