מי בא לצח השבת?

Y GIRL

New member
אז ככה!! היה כייף! ../images/Emo42.gif

אפילו שהתחרתי רק בפנימית היה נהדר....הייתי על קרן והיה ממש כייף ! בחימום הלך מעולה כי כבר רכבו עליה וזכרתי ת'מסלול אבל שני הצילה אותי כי באתי לפנות שמאלה במקום ימינה אבל לא נורא. הייתה לי הפלה אחת משום מה...בעעע...וגם לא כל המיכשולים היו שישים צביקה השאיר כמה בשיבעים! אז לקחתי שישי....אבל אני מרוצה כי זו תחרות ראשונה בחיי וזה היה מעולה כי רכבתי דיי טוב ולא נלחצתי ולא כלום! בכלל לא התרגשתי משום מה...חחח אבל יש לי רוזטה!! יפה כזאת לבן עם תכלת חחח אבל מקום שישי...אוף *מאושרת* וגלעד השפריץ עליי עם הצינור כמה דקות לפניי ההליכת מסלול והוא אמר שהוא חשב שזה לא מחובר לברז או משהו אבל הוא השפריץ עליי והייתי רטובה כולי...מזל שהייתה לי חולצה שחורה מתחת! אחרי זה אליעד רצה להשפריץ עליו ואני לא זזתי משום מה והוא השפריץ עליי!! בעעעע אבל היה מצחיק!!! כשהיה מיקצה מטר אני הלכתי עם זאוס - אין לי מושג למה! ובכלל היה כייף....!!! ודרור כזאת חמודה!!! יש כמה תמונות - שלי ושל עוד אנשים אבל הן גדולות מדייי! אוף!! אם משהו מוכן לעזור לי להקטין זה יהיה נחמד! או לפחות להסביר לי איך!

GR££N woMAN©

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

נעלבתי קשות!! גם ממך וגם מאלה
ד"א! אלה אני באה לישון אצלך יום שישי

נעלבת ממני???... בובע את יודעת שאני

מתה עלייייייך =) אני יחשיב את זה בתור התנחלות =) אה ומי שבא לפארק ויראה ילדה עושה מעצמה בושותת.. זאת אני

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gifבובע!!

את לא עושה בושות וסתמי!!
חולע עלייך בובע! ממממ... התנחלות, התנחלות, התנחלות!! עזבוווו... המוח שלי לא פסדר אחרי יום שלם של ביצפר וישר חווה אחרי זה... ועוד זיוני שכל של טל עדי ואורי!! חחחח... אלה, אל תשאלי... היה מזה מצחיק עם טורנדוש

כנראה שלא שמת לב מה היה לי בתחרויות

האחרונות.. בושות.. פשוט כדאי שאני לא אצא יותר לתחרויות.. =( אני בטוחה שטורנדו סבל הרבה ממך היום לאור חוסר האיכופים חח =) איך זה יצאא..

Y GIRL

New member
ניראה לי שאני עצבנתי אותו!

כי ניסתי לצלם אותו ואז עברו אנשים והוא חטף כריזה קצת...וזה היה חמוד כזה! ולמי שלא מכיר את גל - הוא נולד עם כזה פרצוף! אבל עדיין הוא חמוד...חחח

למעלה