טוב אז סיקור התחרות.. ../images/Emo13.gif
אוקיי אז זוהר נפסל ב-1.20.. ואז הוא נכנס ל-1.10 וראיתי תמסלול שלו והוא רכב פשוט מדהיייייייייייםםם!! כל כך יפה!!! והבן זונה החליט לסרב לו במכשול האחרון שהיה החומה!!!!! הוא סירב לו פעמיים איזה מניייאק אז הוא נפסל גם ב-1.10.. אבל זוהר אני ראיתי מהצד ואני אומרת לך שרכבת מדהים והסוס כנראה פחד מזה או משהו..... לא נורא!!! אצלנו יהייה יותר טוב!!!.. פפפפ אמממ אליעד אז הוא נפסל במטר כי היה לו 2 סירובים על מכשול 4.. ואז הוא נכנס שוב מחוץ לתחרות ושוב נפסל.. ואז הוא נכנס שוב לעשות תמקצה של ה-90 ובדרך שוב נפסל על הקומבינציה (מכשול 6)... פפפ ובדרך הוא קיבל קנס מההתאחדות כי הם אמרו לו שהוא רשאי לקפוץ מכשול אחד והוא הלך לקומבינציה וקפץ אותה ואז בהמשך שלה היה את מכשול 7 אז הוא קפץ גם אותו... חנצ'וק עם רעם לקחה מקום 1!! במטר... היא ררכבה ממש ממש יפה.. ואסף לקח מקום 3 עם רעם ב-90... הבן של וסילי לקח מקום 1 ב-90.. חחח בכלל לא ידעתי שהוא רוכב!! והוא ענננננקק הוא נראה בן איזה 18-19 והוא כולה בן 15 ומשהו.. הוא בכיתה ט'!!!! והוא כזה גדווללל הוא יותר גבוה מוסילי!! ועכשיו עלי.. נפסלתי במטר... היה לי סירוב על 4 ואז סירוב על המכשול הראשון של הקומבינציה... זה היה הכל טעויות שלי כי פשוט איבדתי תבטחון לאחרונה ממנו... ואז נכנסתי איתו ל-90 מחוץ לתחרות והחלטתי שאני לא יוותר לו...והוא סירב לי על מכשול 6... תפסתי תמושכות הבאתי לו חתיכת שוט על התחת.. הוא התחיל לרוץ כזה ולקפץ.. כמעט עפתי.. אבל ישאר חזרתי לעצמי והוא קפץ תקומבינציה כמו מללללךךך ואז הוא גם קפץ את המשך המסלול ממש יפה.. חחח אחרי השוט הזה הוא בכלל לא רצה לחשוב על לסרב... היה את המכשול אופניים ואז אחריו תחומה דווקא מהם הכי חששתי הוא קצת הסתכל עליהם שהגעתי אליהם אבל הוא קפץ אותם וליאון היה גאה בי שנלחמתי איתו והבאתי לו תשוט הזה... אולגה נפסלה במטר היה לה סירב על המכשול הראשון של הקומבינציה ובסוף על המכשול האחרון של החומה!! זה ממש ביאסס.. ואז היא עשתה את ה-90 והיה לה ממש טוב!!!!... אחר כך ישבנו שם בחוות צח עד רבע ל-6 בערך והיה כיייייף בטרווווף!! חחח גלעד כזה חמוד.. איך הוא הרג אותיי.. והסייחים שם כאלו מתוקייייםםם גל עשה שם הנשמה לכמה סייחים... חחחחחחחחח איך הוא התנפח!!
פחחחחחחח אכלנו שם על האש והיה כזה כיייףףף ממש נהנתי.. והיה צחוקיייםםם חחח בינתיים אפולו חיכה בקרון בחושך.. מסכןןןן ואין פשוט נהנתי היוםםםם.. ומלא צילמו אותי למרות שבטח כל התמונות מכוערות..