מי בא לצח השבת? נראה לי אני יהיה שם לבדדד \:
T TauraMan New member 11/12/03 #5 מה אתה מתלונן?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif סופסוף קצת שקט מתחרויות עם 40 מתחרים במקצה...
H harazy New member 12/12/03 #26 אם אתה במטר עשרים... לא יהיה לך משעמם כי יש לפחות שמונה רוכבים אם אני לא טועה
D diablo סוס צמא לדם New member 14/12/03 #135 מי אמר???../images/Emo129.gif וואלה אף פעם לא חשבתי על זוהר ברוטב ברביקיו... מגרה לא???????
G GR££N woMAN© New member 11/12/03 #3 ../images/Emo187.gifנואפ!! אתה לא אני יהיה שם משום מה... חוות צח אימפריה חחחח... ו... זהו...
V Vintage Queen New member 11/12/03 #6 בהצלחה יא מושלם!!!!!!!!!! 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אולי אצליח לבוא לראות... אני בספק! אבל אני יודעת שיש עוד אנשים שיוצאים אז אין לך מה לדאוג! בהצלחה ותהנהההההההההה!!!!!!!!! אני בטוחה שיילך לך טוב ....
בהצלחה יא מושלם!!!!!!!!!! 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אולי אצליח לבוא לראות... אני בספק! אבל אני יודעת שיש עוד אנשים שיוצאים אז אין לך מה לדאוג! בהצלחה ותהנהההההההההה!!!!!!!!! אני בטוחה שיילך לך טוב ....
N narretrulz New member 12/12/03 #7 תודההה מתוקה אני לא בטוח שילך טוב אבל חפיףףף אני יתאמץ כמה שאני יוכל, גם ככה אין כל כך הבדל בין 110 ל120...
תודההה מתוקה אני לא בטוח שילך טוב אבל חפיףףף אני יתאמץ כמה שאני יוכל, גם ככה אין כל כך הבדל בין 110 ל120...
G GR££N woMAN© New member 12/12/03 #8 ../images/Emo187.gifבובע את באה נכון??! *מקווה בשבילך* אררררר...
V Vintage Queen New member 12/12/03 #9 אני אנסה להגיע...ממש אנסה!! בין זה לבין המבחן המפלצתי והמאיים בביולוגיה ביום ראשון ארררררררררררררררררר שונאת בית ספרר שונאת מורים ושונאת ספרים!!!!!
אני אנסה להגיע...ממש אנסה!! בין זה לבין המבחן המפלצתי והמאיים בביולוגיה ביום ראשון ארררררררררררררררררר שונאת בית ספרר שונאת מורים ושונאת ספרים!!!!!
ס סטיובן New member 12/12/03 #11 חח אל תדאג אחי אני גם בא מקסימום אתה ואני נהיה שם פותחים תשש בש עושים הימורים
• •°• Gil The King •°• New member 12/12/03 #12 לא יוצאים../images/Emo182.gif כנראה גם לא לפארק המון המון בהצלחה זוהר!
© ©Apollo The King© New member 12/12/03 #16 פפפפפ לאאאא אתם חייבייייייים לבוא לתחרות שתהייה אצלנננו!! בבבקשה בבקשה בבקששששששההה תלחצי על נועעעעםם פלייזזז!!!!!
פפפפפ לאאאא אתם חייבייייייים לבוא לתחרות שתהייה אצלנננו!! בבבקשה בבקשה בבקששששששההה תלחצי על נועעעעםם פלייזזז!!!!!
• •°• Gil The King •°• New member 12/12/03 #17 אם כבר להפך....../images/Emo182.gif אני בחיים לא יוצאת ככה..... בחיים לא..... זאת ממש התאבדות
V Vintage Queen New member 13/12/03 #30 אנחנו באים... כל כך בא לי כבר!!!! ושי אתם באמת חייבים לצאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ~ צירים ~
• •°• Gil The King •°• New member 13/12/03 #31 תחשבי רגע בהגיון....../images/Emo182.gif נראה לך שאני יכולה להתחרות עליו עכשיו? אני לא חושבת.....