יש לך עוד שבוע להחליט עדיף לך לנסות.... שומדבר לא יקרה
• •°• Gil The King •°• New member 13/12/03 #36 לא נראה לי...../images/Emo182.gif הרבה דברים יכולים לקרות כמו מה שקרה ביום חמישי ולא אני לא רוצה להגיע לזה, במיוחד לא בתחרות. נראה לי אני אתחרה שוב רק במשמר העמק, בינואר.
לא נראה לי...../images/Emo182.gif הרבה דברים יכולים לקרות כמו מה שקרה ביום חמישי ולא אני לא רוצה להגיע לזה, במיוחד לא בתחרות. נראה לי אני אתחרה שוב רק במשמר העמק, בינואר.
V Vintage Queen New member 13/12/03 #38 לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא תבואי!!! תתחרי!!! אולי תנסי לצאת על סוס אחר!? ואם את לא מתחרה ונועם כן אז את עדיין באה
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא תבואי!!! תתחרי!!! אולי תנסי לצאת על סוס אחר!? ואם את לא מתחרה ונועם כן אז את עדיין באה
• •°• Gil The King •°• New member 13/12/03 #41 חחחח..... לא נראה לי שהוא ייצא לבד. נראה כבר... מה שבטוח שאם זה ממשיך ככה אני לא מתחרה. אין סיכוי וינואר לא כל כך רחוק כמו שזה נשמע לך
חחחח..... לא נראה לי שהוא ייצא לבד. נראה כבר... מה שבטוח שאם זה ממשיך ככה אני לא מתחרה. אין סיכוי וינואר לא כל כך רחוק כמו שזה נשמע לך
• •°• Gil The King •°• New member 13/12/03 #45 בפארק?../images/Emo182.gif באיזה מקצה בדיוק? 90-100 נראה לי נעם לא רוצה שאני אתחרה במשהו שהוא לא ליגה.... למרות שזה סתם מפגר....
בפארק?../images/Emo182.gif באיזה מקצה בדיוק? 90-100 נראה לי נעם לא רוצה שאני אתחרה במשהו שהוא לא ליגה.... למרות שזה סתם מפגר....
U Unreachable New member 13/12/03 #46 אין מקצים יותר נמוכים???../images/Emo12.gif אם לא אז לפחות תתחרי התחרויות אחרות בחוץ... שלא תתחרי רק במשמר העמק..זה חרא
אין מקצים יותר נמוכים???../images/Emo12.gif אם לא אז לפחות תתחרי התחרויות אחרות בחוץ... שלא תתחרי רק במשמר העמק..זה חרא
V Vintage Queen New member 13/12/03 #47 רגע רגע רגעעעעעעעעעעע אני טסה ב11 לינואר עד ה18 זה לא בתאריכים האלה נכון!?
• •°• Gil The King •°• New member 13/12/03 #52 לא../images/Emo182.gif זה ב-3 לינואר וב-24 לינואר ושחר - יש מקצים נמוכים אבל הם לא נכללים בליגה. וכרגע גם אם הייתה תחרות פה לא הייתי מתחרה, כי כמו שהוא עכשיו אני לא מתחרה איתו בחיים שלי..... ועם אוטי אי אפשר לעשות 90-100
לא../images/Emo182.gif זה ב-3 לינואר וב-24 לינואר ושחר - יש מקצים נמוכים אבל הם לא נכללים בליגה. וכרגע גם אם הייתה תחרות פה לא הייתי מתחרה, כי כמו שהוא עכשיו אני לא מתחרה איתו בחיים שלי..... ועם אוטי אי אפשר לעשות 90-100
• •°• Gil The King •°• New member 13/12/03 #60 לא יודעת...../images/Emo182.gif לא נראה לי שנעם רוצה אוף נראה כבר איך יילך.
© ©Apollo The King© New member 13/12/03 #81 תראי מה תעשי..... תצאי לתחרות של הליגה.... אצלנו.. במקרה ונספלת אז תעשי את המקצה הפנימי שיש בחווה שלנו של ה-80 ס"מ...
תראי מה תעשי..... תצאי לתחרות של הליגה.... אצלנו.. במקרה ונספלת אז תעשי את המקצה הפנימי שיש בחווה שלנו של ה-80 ס"מ...
© ©Apollo The King© New member 13/12/03 #90 פפפפ לא יודעת.... לא חושבת.. כי בתחרויות אחרות של הליגה לא עושים... רק בתחרויות של דירוג עושים.
• •°• Gil The King •°• New member 13/12/03 #101 תקשיבי זה לא הקטע של הגובה...../images/Emo182.gif זה ממש לא זה, אני לא מצליחה להשתלט עליו. הוא לא מסרב או משהו אבל הוא טסססס...... בטירוף..... ואני לא מגזימה....
תקשיבי זה לא הקטע של הגובה...../images/Emo182.gif זה ממש לא זה, אני לא מצליחה להשתלט עליו. הוא לא מסרב או משהו אבל הוא טסססס...... בטירוף..... ואני לא מגזימה....
• •°• Gil The King •°• New member 14/12/03 #117 זה בכלל לא קשור...../images/Emo182.gif גם אחרי שהורדתי אותן הוא היה *עוד שניה בגאלופ*