מי אמר '1984' ולא קיבל?

adiavn

New member
זו הייתה רק דוגמה

לכך שהחוק בארץ לא עוקב בהצלחה אחרי הטכנולוגיה, ולכן גם אם לדעתך (או לדעתי) פעולה כלשהו אינה חוקית, החוק לא בהכרח קובע זאת.

eitangn

New member
עקרונות לא נקבעים ע"פ טכנולוגיה

שימוש ברכוש ללא רשות בעליו אינו דורש חקיקה חדשה, רק פסיקה כי השימוש בראוטר של השכן מהוה הפרת החוק. האם יש חוק מיוחד לדוגמה שנתתי: "אדם השאיר אופניים לא נעולות ליד הקניון ואתה לוקח אותם ללא רשות לשעה, כאשר הוא כלל לא צריך אותם באותה שעה. האם אין זה פלילי?" האם נדרש חוק האוסר גניבת אופניים, או שמספיק שהחוק אוסר גניבה, והפסיקה היא הקובעת אם מקרה מסויים נופל בהגדרת החוק. אינני משפטן אך אין לי ספק כי אם מקרה כזה יגיע לבית משפט, ייקבע כי זה עבירה על החוק. כתבת: "כי אני ספקן בנוגע לקביעה שלך על המעמד המשפטי של רוחב פס." האדם קונה בכסף את רוחב הפס, בחוזה בינו לבין הספק. בין אם הוא עושה שימוש ובין אם לא, זה שלו. האם יש ספק שמה שאדם שילם בעבורו שייך לו, בין אם הוא משתמש ובין אם לא? האם יש ספק ששימוש במשהו שמישהו אחר קנה בכסף מלא, ללא רשות בעליו, מהוה עבירה? מקרה דומה מאד, אם תצליח להתחבר לטלפון האלחוטי של השכן ולבצע שיחות דרך הקו שלו, זה לא גניבה?

gershon17

New member
ולדעת החמאס להתפוצץ באוטובוס זה מוסרי

אז מה אם אתה חושב שזה מוסרי? מוסר זה משהו מאד נזיל.

eitangn

New member
למה אתה עונה בכלל?

או שהוא מוח מעוות או שהוא עושה צחוק מאלו שעונים לו ברצינות. כך או כך, למה אתה עונה?

אנדרי ז

New member
גם גניבת תוכנות היא תופעה קיימת ומוכרת

ועוד רגע אני בטח אשמע אותך מצדיק גם את זה...

אנדרי ז

New member
שוב אני לא מבין אותך

אם המשטרה תאשר את החוק המדובר אותם אתרים יהיו חסומים גם אצל אלה שמהם תגנוב את רוחב הפס. ובחזרה לשאלתי המקורית: אתה עדיין מתכוון לעשות שימוש בפורום הזה על מנת לעודד לעבירה הפלילית של גניבה?

לא, זו ממש לא מטרתי בפורום הזה

ומלבד זאת, לא דיברתי על עצמי, דיברתי על אנשים שעושים זאת.

אשרת

New member
עזוב את חברות האינטרנט.

מה שאתה והחבר הקומוניסטי השני שלך לא מבינים זה שאתם לא פוגעים רק בחברות, אלא גם בצרכנים שלהם, על כי דך שאתם מעודדים אחרים לגנוב להם רוחב פס. אני משלחמת עבור רוחב פס מסוים, אין שום סיבה בעולם שאני לא אקבל זאת רק משום שיש כמה אנשים שלא ממש בא להם לחיות על פי כללי המשחק , אז מנסםי להכריח אחרים לחיות על פי כללי המשחק שלהם.

אם כבר מי שפוגע בהן אלה הם הפוליטיקאים

הרי הם אלה שדוחקים את אזרחי המדינה הזאת לנקוט בדרכים שהם מעולם לא העלו אפילו על דעתם שהם ינקטו בהם אי פעם, הם אלה שהופכים אנשים ישרים ושומרי חוק לעבריינים ומפירי חוק, הם אלה שבאמצעות החוקים הדרקוניים שלהם ושלילת הזכויות הסידרתית שלהם, מביאים אנשים שבנוסף לזה שיימאס להם מהם ומהמדינה שלהם, שהופכת אט אט מדמוקרטיה לדיקטטורה מוסוית, גם לעבור לצד השני של החוק. בעיקר כשהחוק הוא נגד אזרחי המדינה. כך שאת תלונותיהן וקיטוריהן צריכות להפנות ספקיות האינטרנט לפוליטיקאים ולמקבלי ההחלטות. כי אם יירד מס' הלקוחות שלהם, זה יהיה אך ורק בגלל אותם חוקים דרקוניים שהפוליטיקאים שלנו כופים על אזרחי המדינה הזאת. חוקים שאינם מתאימים לשום מדינה דמוקרטית המכבדת את עצמה ואת זכויותיהם הדמוקרטיות של אזרחיה.

אנדרי ז

New member
בסדר רובין הוד

בינתיים אתה פשוט מעודד לעבירה חמורה על החוק, והיא עבירת הגניבה. אתה עדיין לא מבין את זה?

אני לא מעודד, אני פשוט מציין עובדה

התופעה הזאת של חיבור דרך האינטרט האלחוטי קיימת גם היום. זו עובדה. אתה רוצה להתכחש לעובדה הזאת, זכותך. אך עדיין זו עובדה.

adiavn

New member
אתה בכלל משתמש באינטרנט אלחוטי?

ואם כן, איך אתה מוודא שהרשת אליה התחברת אינה זמינה רק עקב רשלנות של הבעלים?

אשרת

New member
הן. הוא משתמש . בבית.

הוא מתחבר לרטואר האלחורטי שיש לנו
וגם כאשר הוא מגיע עם הנייד הביתה הוא מתחבר למה שיש בבית ולא רץ לגלוש על חשבון השכנים שלו

למעלה