מיתוג

Mastul4u

New member
מיתוג

הקשר הראשוני שלי למיתוג לא שייך לדימוי אלא לאיכות המוצר. בהכללה גסה ניתן לטעון שמותגים מוקפדים ואיכותיים יותר. ההחלטה אם לצרוך מותג או פריט זול ( אצלי ) היא נסיבתית,

יא ווארדי...

איך השתחלת לי פה בטיימינג המאותגר
בוא רגע... בינותינו...ככה בלי שהערסוואט יראה שאני מנצלשת לו... לא געגעת לי קיצת?

seg sug

New member
חסכת לי

את ההסבר הממצה זהו הענין ברוב המקרים ובאמת,זה לא בגלל חיבתי לנעלי עמנואל...(זה בשביל חובבת השופינג האישית שלי)

d a n i e l s 5

New member
מחיר השייכות...כמה זה עולה לנו ?

כן יקירי ...כל מה שציינת כאן הוא "מחיר השייכות" ( כל עוד אתה לא גר במערה באיזור מבודד מאדם) כל אחד (שיקום מי שלא) רוצה להשתייך לאנשהו.... בעזרת חשבון הבנק שלו או בעזרת מוחו הקודח.....או סתם בעזרת הג'ינס. בכל מצב ......הרצון להשתייך קיים .....הרצון למתג את עצמך ולשייך אותו לאנשהו קיים . אתה מיתגת את עצמך כערס.ואתה הולך עם זה עד הסוף....תקנו תרצו , לא תקנו לא תרצו . וכל זה...בעזרת הפירסום שאתה עושה כאן למותג "ערס" ....מי אמר פרסום להמונים ולא קיבל .... חלקנו נישבים וקונים . חלקנו לא :)) בדיוק כמו הפרסום בטי.וי ......פרסום להמונים ...ואנחנו (אני ואתה ) נרצה או לא נרצה אנחנו חלק מההמונים . אני משלמת X דולרים על הדירה הקטנה שלי, באותו סכום יכולתי לגור בדירה ענקיתתתתתתתת במקום אחר....בחרתי את זה רק כי אני רוצה להיות מוקפת באנשים שיש להם אג'נדה כמו שלי , פרצופים שעושים לי נעים בקפה השכונתי ...וכל זה במחיר השייכות ...והמחיר הזה עולה לי לא מעט .......אבל המחיר הזה מספק לי את התחושה הנעימה הזאת של "שייכת"...וזה לא מתוך חוסר ערך , נהפוך הוא זה רק מתוך הכרה ב-ע-ר-ך :)) הג'ינס ו/או ציור של ואן גוך.....אם יש לי את האפשרות לקנותאת המקור ....אין שום סיבה בעולם שאני אסתפק בחיקוי של זה או זה ....ושוב לא מתוך חוסר ערך עצמי ....רק מתוך זה שאני מעריכה את עצמי :) כל זה ועוד לא אמרתי מילה על אמנועל :) וידיעה לציבור ההורים ....בת ה-15.5 וחצי שלי (סיפרתי לה על שרשור "הדור השלישי" )אמרה לי לספר לכם ש"טלפונים עם מצלמה " זה פאסה , זה רק למתלהבים " (ציטוט מדויק ). אז כמה זה עולה לנו ? (אם מיחזרתי וכתבתי משהו שכבר נכתב ....מתנצלת ....עכשיו הולכת לקרוא את השרשור.)

יערית

New member
שוב אותו תיקון ישן../images/Emo8.gif

עימנואל
וכבר ציינתי איפה אפשר להשיג אותם בזול!אומנם לא מהעונה הזו,אבל מהעונה שהעברה, לא נורא לא? לי אישית אין את התקציב למותגים,אבל מידי פעם מפנקת ומתפנקת במותגים:)) כי על איכות משלמים ויקר!

d a n i e l s 5

New member
אבל למה?

ציינתי שעל זה אני לא רוצה לדבר :) על איכות משלמים אין ספק...... אני הולכת עם ג'ינס איכותי ומותגי שעלה לי 5 ש"ח.... אהה מה תגידי ? שוק הכרמל ....הכי מיתוג שיש :))))))

ערסlight

New member
דניאלס כפרה

זה נכון שכולנו רוצים להשתייך. אפילו הפורום שלנו היא קבוצת השתייכות. השאלה... כמה זה עולה לנו. אני, לא בא לי להשתייך לדור השלישי. לעשות הקשר ישיר בין מותג לבין איכות היא תמימות לשמה. [גם ליווי'ס תופרים בעזה]. אתן לך דוגמה, לפני כמה ימים קניתי מכונת גילוח לבן [המתגייס התורן] שלי. מסתבר שלחברת היצור [הממותגת] יש שני שמות מסחריים. הרישמית והיקרה ונוספת- זולה. מדובר במכונה זהה לחלוטין. [לא דומה- זהה, גם אותה אחריות]. המוכר אומר שלמרות שהוא מסביר... הממותגת נמכרת יותר. יש לי חבר שיש לו חנות בכיכר המדינה. הוא מספר שהמליאניות מודדות וקונות במקום אחר. מי שבאמת קונה... אלה הפראחות הקטנות מהפרוורים שמוציאות בוחטא על להשתייך לרגע. לקנות מותג רק בגלל המותג... זו בעיה ריגשית. ובכסף שנחסך אפשר לעשות עוד דברים או לעבוד פחות. ואני עכשיו הולך לפצח גרעינים עם החבר'ה בכניסה לבית, בחוב"תיה. וגם אנחנו נדון באג'נדה משלנו... נשרוק לכוסיות.

d a n i e l s 5

New member
נשמה.....

אתה תפצח גרעינים ותשרוק לבחורות, שתדע רק ש.....הן היו היום בסיבוב בכיכר המדינה :) (אני במקומך הייתי משקיעה בקשיו ) ואני אשב על הספסל עם קפה הפוך בטייק אווי ואלטף כלבלבים של בחורים. כל אחד והאג'נדה שלו :)))) מיתוג ואיכות באמת לא תמיד הולכים ביחד...כתב על זה מסטול למעלה ...... כל דבר חייב להיות בהתאמה אישית :)

shemesh22

New member
מותק רק תזהר כשאתה שורק...

כמו אמר השלום חנוך... לפעמים הגברת הוא אדון. ותלבש סוודר כי קר שם בחוץ:)

הרצון להשתייך קיים ../images/Emo141.gif

זה אפילו יותר מרצון זה צורך, ולהבדיל מצרכים אחרים, זה אפילו צורך רציונלי. אבל יש מקום לשאול איך אנחנו ממלאים את הצורך הזה, האם בהשתייכות למשפחה ולקהילה, או בהשתייכות לציבור הצרכנים של מותג מסוים. לדעתי, השתייכות לציבור הצרכנים של מותג מסוים היא אשליה של השתייכות, והיקיצה עלולה להכאיב.

d a n i e l s 5

New member
ולכן כתבתי ש...

חשוב שהשייכות תהיה ממקום של "ערך עצמי " ולא חוסר ערך . כן שושן מכירה את היקיצה הזאת אצל אנשים שמאמצים "זהות בדויה" . היא אכן יכולה לכאוב , אבל.... אם היא באה ממקום נכון..מקום של .......ראיתי,טעמתי, הבנתי , לא מתאים לי עוד.... היא יכולה להיות גם נעימה. בשורה התחתונה אנחנו אומרים את אותו הדבר :)))

מזל חי

New member
בנתים אני שבעת רצון מהמראה שמולי

שאל אותי השבוע בני "אמא מה זה הנס" ישר עניתי "נו התחלת עם השמות האלה..כפרה בדלתא מוכרים את החולצה מספיק ביוקר ובהנס היא עולה פי שלוש.. ממי הסברתי לך ששמות אלה רק שמות" והוא כבר מכיר את התגובות שלי עונה לי "אמא מה את נלחצת, רק שאלתי כי החברים כל הזמן אומרים שהם קונים ב"הנס"" .. ישבתי איתו והסברתי לו, כמו תמיד: שיש דברים טובים יותר בלי שם מוכר, ישנם דברים עם שם ואיכות, ואפשר כמובן לרכוש במחירי מבצע טובים בזמנים מסוימים" הבן שלי מקבל מותגים ומקבל גם לא מותגים! אישית, גדלתי בבית שלא ממש מבינים בביגוד והחדרתי אז בבית הוריי את המותגים, אך תמיד לימדו אותי שזה לא חשוב באמת. ובגיל צעיר יצאתי לעבוד לממן את כל השטויות שהיו לי בראש. אז היו ימים שלבשתי, ועדין יש ימים שאני לובשת בגדים יפים להפליא, עם שם או בלי שם מוכר, וזה לא ממש חשוב לי, אלא חשוב לי שזה יתאים לי. ואת זה אני מקווה שהבן שלי יבין גם בהמשך, אחרת הוא יצטרך לצאת לעבוד בגיל מוקדם לממן את עצמו.

R a c h e li

New member
בלה בלה בלה........

תורת הקפיטאליזם בעיצומה ...... לא יכולתי לסכם זאת אחרת בוקר טוב

תעשיית הפירסום חזקה מכדיי להתבסס על

עקרון אחד.מעבר לעיקרון הערכיות (או היחודיות) שהזכרת פה, יש את עיקרון האיכות שהוזכר ע"י מישהו כאן ויש עקרונות נוספים. אחד מהם הוא עיקרון השגת מטרות (השגיות) - יש לך מרצדס סימן שאתה מצליחן. הכי קל זה לעבור במהירות את צפון ת"א ולהגיד, כאן אני לא רוצה לגור (ואם אני רוצה זה יעזור לי?), אז נישאר עם ה"אני לא רוצה". אני אשב לי בצד עם הסיסמא שלי, טוב לי, בטוח לי, מאושר לי, למה להתאמץ? לא טוען שרדיפה קיצונית של מותגים היא דבר טוב. מסכים איתך שבמיקרים קיצוניים היא מכסה על ריקנות ועל ביטחון עצמי נמוך. הקיצוניות השנייה, בריחה ממותגים (שלא לומר הפחדת אחרים מהצריכה שלהם "ה-פ-ר-י-י-א-ר התמים שקונים בסיפורים"), מכסה גם היא על בעייה בביטחון העצמי, חשש מכשלונות וקושי בהתמודדויות. במילים אחרות, לדעתי מותגים זה לא דבר רע, הכל שאלה של מינון

-מחייכת-

"יש לך מרצדס" - סימן שאתה ערס שחי על ליסינג מימוני ותפעולי בו זמנית...ובחובות ...וחי בקונספט של "שופוניני" מרצדס זה כבר לא מותג היום...{די קל להשגה} מילא היית כותב "האמר"..."לקסוס".."למבורגיני דיאבלו".... :}} אבל ביננו... למי יש כאן תחנת דלק צמודה לממן נפח מנוע שכזה? מינ' 3,000 ש"ח דלק בחודש. זו לא פרווילגיה זה טימטומציה.. אבל כשיש אפשרות...מי חושב בכלל על העלויות שמסביב כשיש לך רכב בשווי של מיליון ש"ח...

לא הבנתי

מותג זה אוטומאטית מוצר חרא? "קוקה קולה" טעימה לי רק בגלל הבלונדיני שבפרסומת? גיזרת חצאית של "מנגו", מחמיאה לי רק בגלל הכיתוב בפיתקית? גינס ב-50 ש"ח יהיה בהכרח יפה יותר מגינס ב- 1,000 ש"ח? הרכב אותו בחרת לקנות הוא טוב או שהוא מותג? בעיני, יש המון חוסר ביטחון בבריחה מבועטת שכזו ממשהוא מצליח - (מותג במקרה הזה, דברים אחרים במקרים אחרים....)

למעלה