מיתוג

../images/Emo13.gif וואלה, פרסום ושווק עובדים

כמה מותגים יש שמיוצרים באותה בקתת קש כמו המוצר המקביל הזול... בלי סוף. רק שהגאונות השווקית היא למכור את זה לאנשים ועוד לשכנע אותם שהם מקבלים תמורה נאותה לכספם.

אז זהו

שלמותג ואיכות... אין מרחב...זה דיי צפוף...והמחיר בהתאם. אבל... ל"העתק"... ואיכות....יש מרחק עצום גם במחיר..

:}}

זו לא אני... אל תתבלבלי אני ממותגת מכף רגל עד ראש...
לא חוטאת בחיקויים...לא חוטאת בתחליף זול..

קניית מותג לילד שלא גודל יותר

בסדר. הבנתי מותגים זה איכות. אתן לך דוגמא: לגרוש שלי..הילדים מספרים עד היום נועל את נעלי CLARK שקניתי לו בקייפ קוד לפני 9 שנים. ואללה. זה איכות גם יפות וגם מחזיקות. למה לקנות טימברלנד לילד עם הרגל בעוד חודשיים יגדלו? ועוד להוציא עלהין 137 דולר? למה? למה לקנות גינס שעוד רבע דקה כבר לא יהיה באופנה? יש דברים שקונים שהם איכות ומותג שידוע שנשמור ונשתמש כמה פעמים. לנוער ולילדים אין צורך להוציא על מותגים בגלל השינויים הרבים שהם עוברים. ואני שיש כאן לידי מלא OUT LATE לא רצה לקנות לאף אחד מותג שאין צורך. אחרי רבע שניה לאופנה הם מחליפים מותגים לפי הפרסומת הבאה..

זה לא עובד ככה ...

בניי ה 16...שגדלים להם כל מהר.. התיכוניסטים... כל מה שמעניין אותם זו תחרות המותגים.... החל ממחברות, תיק, נעליי ספורט......נייד של הדורות המלעיזים, MP4...פירסינגים..קעקועים.. והרשימה עוד גדלה לה והם עוד דורשים. הכל מחייב מיתוג והתאמה.. הכל מחייב להיות הצעקה האחרונה..ולפניי שזה יוצא למדפים אפילו.. אחריי הדיזל... מגיע תורו של טומי הילפיגר...ואין לזה סוף..

יש להם ברירה אחת

לקנות מותג ולקבל נניח בגד אחד זוג נעלים אחד וכל השאר.. מ J.C. PENNY OR WALMART// למה לאמא שלהם אין כסף לממן מותגים.

d a n i e l s 5

New member
אותי זה הצחיק ....

למה לקנות גינס שעוד רבע דקה כבר לא יהיה באופנה? כאילו דאאאאאאאאאאא אם כך.... למה לקנות בכלל ?????

ד ו ל ה

New member
בדקתי...

בחיי שבדקתי... אין לי אף מותג אחד בארון הבגדים (אלא אם "פוקס" בסופעונה נחשב למותג
) וגם לא בארון הנעליים (למרות הקרבה המשפחתית לעימנואל - דניאלס הולכת להרוג אותי עכשיו...) ובכל זאת הבכור שלי עומד על זכותו הבלתי מעורערת ללבוש רק מכנסי ג'ינס ממותגים. הבת שלי לעומת זאת - תן לה לנבור בערימות הבגדים בשוק באשדוד והיא מאושרת.....(דומה לאמא שלה
) עניין של אישיות, ואופי, והרגשת שייכות חברתית... לא כל "חולשה" שלהם היא בהכרח בגללינו , או משקפת חולשה דומה שלנו - לפעמים זה פשוט הם... דולה (בטרנינג של 10 שקל - מול המחשב...)

galia1962

New member
כמוני כמוך ...../images/Emo13.gif

לובשת שנים אותם בגדים לא ממותגים, וטוב לי עם מה שאני, אבל אצלי שתי הבנות ממותגות. ומאחר ומקבלות לזה גושפנקה והרבה פעמים גם תקציביים לכך מהאבא, מקבלת את זה... ואם בדרך כלל בבתים "נורמליים" הבת כשרוצה "להתגנדר" לוקחת משהו מהמלתחה של האמא , אצלנו זה הפוך....

למעלה