מיתוג

לך מותר...../images/Emo3.gif

shemesh22

New member
מה אני? מי אני?

קונה מותגים רק בסוף עונה, כשהמחירים כמעט כמו של הלא מותגים... אבל כל קניה כזו בעיקר בעימנואל מחזירה אותי הביתה ר-ד-ו-ד-ה אבלללללללללללללללל מה זה מאושרת!!!!!!!!! תראפיה שכזו:) כמו כתבה מצו'...מותק יש גם אמצע

בוא'נה התלהבת ../images/Emo4.gif

גם בסוף עונה וגם בעמנואל ?????????
מכחישה כל קשר, לא מכרתי ולא מוכרת כלום רוצה לסבך אותי עם מס הכנסה???

m a y a 69

New member
גם אני

במעקבים אחרי סופעונה בעמנואל מעדיפה לבזבז על נעליים (ב50% הנחה כמובן ו70% יותר עדיף) מאשר על פסיכולוג

למה

למה בעימנואל?.....למה??? ב- אלדו ..יש לך 50%..... וב- שוויניון.. יש לך 50%.... ן"ניין ווסט" יוצאים במבצע ...חגורה תיק ומגף תואם.. ב20/12 תתחיל מכירה של 50% בקסטרו...
{יש להם ג'קט מעור אדום שאני מריירת עליו כבר חודשיים...סאימה שלהם 999.99 אגורה לא פחות..}

m a y a 69

New member
שוויניון גם הולך

בכלל קוראים להם עכשיו she מיתוג מחדש עאלק אני בכלל בעיסקי השילובים . עמנואל ושיויניון עם שוק בצלאל ושוק ראש העין ביחד עם סאקס ודיזל וכתומנטה ואירית ולוצ'י מעורבב עם חנות מקסימה במדרחוב בראשל"צ של פרסי אחד שמוכר כל חולצה (סוף) ב30 ש"ח... הבעיה רק שאין לי מספיק זמן לשופינג

ערסlight

New member
אמצע

נכון... יש אמצע. לכל פעולה שאנחנו עושים יש מגוון סיבות. [אם מישהו מוכר מרצדס עד 40,000 ש"ח שיפנה אליי במסר] זה נכון שלחברה הממותגת שלנו יש כח. כשמדובר בילדים, תפקיד ההורים להיות כח ממול. זה עניין של דוגמה אישית. מי שבעצמו יש לו "דור שלישי"... שלא יתנסה על ילדיו. זה מצחיק בדיוק כמו זה ששואג " שיהיה ש-ק-ט!!! בבית הזה..." מה שרציתי לומר בעצם לכל המאובזרים... רואים לכם. מי שמתעצבן... גם. ולאלה שלוקחים את מה שכתבתי אישית... לכם רואים הכי הרבה.

shemesh22

New member
אמצע פרושו

שלא הכל מותגים, נהנית לקנות ולפשפש גם בשווקים, גם בחנויות בזאר וגם כמו שאמרתי בחנויות שלי עושות את זה בסוף עונה. נהנת מכל קניה באופן שווה. זה הכיף שלי...שופינג... ואתה שתף אותנו מה הכיף שלך?

ערסlight

New member
מה... לא ברור?

אני נהנה לעצבן אנשים. יש עוד כהנה וכהנה... אבל לא נסיט את השירשור. ושופינג? רק באיומי אקדח.

בולשיט

מותג לרוב זה דבר איכותי.... משהו שלא תמצא בשקל וחצי או בשוק הכרמל.. ואם אתה מייעד לעצמך איכויות למה לא לילדים? מה הקשר לצפון ת"א??????????????.. כמה הכללות וכמה פלצניות יש עלייך..

למעלה