מיתוג

יש קשר בין המותג לעוד משהו ../images/Emo141.gif

יש קשר הדוק בין המותג לבין המחיר שלו, ואנשים הולכים עם מותגים כדי לאותת כלפי חוץ וכלפי פנים שיש להם את ה-950 ש"ח הנוספים שדרושים כדי ללכת עם מותג ולא עם Made in china. למה הטווס הולך עם ערימת הנוצות המיותרת הזו עליו ? כדי שהטווסות יראו שהוא יכול. כשאני אומר "כלפי פנים" אני מתכוון לדו שיח שאנשים מנהלים עם עצמם: אני לא סתם חננה מהצ'כונה, אני לובש X ונוהג ב-Y, מכאן שאני גבר בגברים, כמו ההוא מהפרסומת ל-X ול-Y. אני גם יודע לפנק את עצמי: הנה, קניתי לעצמי Z. אגב, מי שטוען ש"מותג הוא איכות" מוזמן לבוא ולהסביר איך קוקה קולה איכותי יותר ממים.

n o g a1

New member
קוקה קולה טוב ממים!

לרופאי השיניים

פראון......

ממך לא ציפיתי לקרוא ש "קוקה קולה" זה מותג.... אלא אם כן אתה שותה אותו בכוס בקרה :}} להבדיל ...

"קוקה קולה" זה לא מותג ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

אם זה לא מותג, אני לא יודע מה כן. חוץ מזה, נא לא לכנות אותי בשמות של גזים מזיקים לשכבת האוזון
.

מעניין.... התחתנתי עם מותג....

מאז... רזיתי ארבעים קילו... והיום אני שותה רק מים! לא נוגעת בקולה!

ורד 3

New member
מעניין

אני גדלתי בבית ממש צנוע , לא חומרני ..למרות שהוריי יכלו להרשות לעצמם מותגים ללא הפסקה. קיבלתי כל מה שהייתי זקוקה לו ...בגבולות...מעולם לא היו לי עיניים גדולות ..כי לא החסירו ממני . כשהכרתי את האקס שלי ....מייד שמתי לב שמדובר בבית ממותג לחלוטין ות'אמת היה לי קשה להתחבר . כשאצלי בבית היו פטריות בקופסת שימורים שם היו טריות...(מדובר לפני 10 שנים ...כשהפטריות הטריות לא היו כל כך שכיחות כפי שהיום) הוא היה מכור למותגים ...החל ממוצרי מזון ...רק תוצרת חוץ בלבד... קטשופ של אוסם לא בבית ספרו ..רק של היינז ...מיונז לא חלילה של תלמה ..רק הלמנס.... וכו' וכ'ו .... מצחיק כשהיינו בתאילנד הוא קנה שעון ברייטלינג מזוייף.....והיה לו כל כך קשה..שזה לא אמיתי ..... זוכרת שהיה לי שעון פשוט של עדי ..(חברה ישראלית ) אחרי 3 שנות נשואים ..לכבוד יום הולדתי ..הגיע הביתה עם אריזה יפה ...פתחתי ומצאתי קופסה מעור בצבע בורדו ....פתחתי אותה ולעיניי נגלה שעון קרטייה אמיתי... הייתי בהלם ...שני שכירים שבקושי גומרים את החודש..מזל שעדיין לא היו ילדים ....השעון עלה לפני 10 שנים 6000 ש"ח.....אמרתי תודה ...אבל ביקשתי להחזיר בגלל המחיר ובכלל ...הוא נפגע כל כך ..והשארתי את השעון.... לאחר הגירושין ...סיפרתי באחת השיחות לפסיכולוגית ...על השעון .....כדרך אגב... והיא אמרה "השעון שהוא קנה לך ...מעיד על אישיותו ועל הדימוי העצמי הנמוך שלו ...ועל הצורך לפצות על כך בהתמכרות שלו למותגים"...... האמת שמעולם לא קישרתי בין להיות מותגיסט לבין דימוי עצמי נמוך... באופן אישי קונה מותגים ..אבל גם בשווקים ..או בסתם חנויות....ללא מותגים.. מסכימה רק עם דבר אחד ...לגבי הדור הצעיר ..מי שלובש מותגים הוא שווה והוא IN. אנחנו חיים היום בעולם סופר חומרני , תחרותי , ממותג ברמות על .....ריקני מתוכן ... גם ילדים שגדלים בבתים שאין חשיבות גבוהה למותגים ..נדבקים מהר מאד מחבריהם ..... והם מכירים מותגים ודורשים אותם...... "דור הג'ינס שותה קווינס" זוכר ? הדור השלישי הזה ....דורש דיזל ...ב-700 ש"ח.....לך תשנה אותם.....

זהו..

שלא משכנעים.. מחנכים לזה.... זה לא שאתנגד ללויס אחד..או שניים...ואפילו שלושה.. וגי'פ זה אכשהו השאיפה.. סתם בשביל התחושה..שהנה השגתי..יש לי מעמד..של"היא נוהגת בגי'פ"..

סתם עיצה ערסי...

לפני שאתה מותח ביקורת על מישהו, לך ק"מ בנעליים שלו. כך תהיה רחוק ממנו בק"מ, והנעליים שלו יהיו אצלך (ואם הן אדידס, אז בכלל הרווחת...
)

ערסlight

New member
ביקורת

ביקורת על מי? כתבתי משהו שיש בו איזשהו ערך במובן של "כולנו". זה משהו ששוה דיון לפחות כמו "אני רוצה להתגרש, את הילדים ואת הכסף... המניאק לא משתף פעולה... מה לעשות?" או "לנסיך שלי צמחה שן שלישית... זה לא מרגש?" כאילו... נראה לך שאני חי על כוכב אחר?

דפ'קא ל"ערס" הכי מתאים

ALL STAR... ורצוי בכמה צבעים .. אדידס זה ל"גאים"... פומה זה למניאקים... סתם כזה...נזכרת :}}

האדידס היה בהקשר

של מה שנוגה כתבה בשירשור שהיא פתחה בנושא. ברור שהיום אלו כבר מותגים אחרים.. (אדידס זה להומואים??? אתמהה...) תכיני לי שנוויץ.

:}}

לו מיכנה לך כלום... אתה לא עיקבי
רוצה בפיתה או בג'פטה? משו ממותג או בלאדי זכה???

תדיגי...

היגתי מאוחר לשנביץ? או ההוא שמה מעלך...זינב כל פירור מימותג כבר? טיב טעם פליז...שלא תעיזי לדחוף שמה זולגובק...למה אני רגישה למיתוג רדוד,הא?

לא חושבת שזה עיניין של חינוך

לחץ חברתי סביבת "הגידול" זה כל הסיפור וכשהורים מחליטים לגדל את ילדיהם ב"רמת חמציצים ג".......הכל נילקח בחשבון לא בעד ולא נגד....אם יש אפשרויות כלכליות אז למה לא...? אותי למשל תמיד הדהימה העובדה שלמשל זוג צעיר מיתחתן ....שניהם חיים על השקל.....אבל שימלת הכלה חייבת להיות של גלית לוי או הגב' טורנה.....כשהעלות היא בערך 2 משכורות חודשיות שלהם.... אבל מי סופר...? (ולא שופטת)

למעלה