מייקל VS אמינם

אני אל הייתי מבינהה..

וכן אני יודעת שאת חכמה את לא צקיכה לזרוע לי מלח על הפצעים!

bLAck hALo

New member
חכמה? o_O

יש לי חוכמה כמו של צנון בהיריון
אני זורעת עלייך רק נשיקות!!!

bLAck hALo

New member
זאת החוכמה שלי! רואה..את! את וקרין!

עם הכפרע הזהההההה!! הדבקתן אותייייייי אני באה לחברות שלי "כפרע עלייך" ואני לא ילדה של "כפרע עלייך" אבל נדבקתי ממכן. חח כל אחת הדביקה משהי במשהו אחר (זה לא נשמע טוב)

מה כפרעעליייך זה אחת המיליםםםםםם

חחח גם אני לא הייתי אומרת הרבה כפרעלייך אבל זה כיף חיחי

g a g a

New member
האמת היא שאין לי מושג אם כריסטינה

כותבת את השירים שלה, אבל תודה לאל יש פורום שלה בתפוז. אני אשאל אותם והכל יהיה ברור לכולנו.

כריסטינה לא רשמה תשיר הזה...

ואמ אני לא טועה הוא/היא אומר שם עוד שנה שנתיים אתה תעלם ואף אחד לא יזכור אותך או משהו כזה.. אז אממ הפתעההההה..

bLAck hALo

New member
....

הוא לא יעלם אולי יכולה להיות לו תקופת נפילה (דבר שאחרי האלבום של D12 הרבה התחילו לחשוב כך..וגם אני) אבל להעלם לא.

בעעעעע יש לי הרגשה כזאת שהתקופה

הזאת הולכת להיות התקופה הכי גרועה בקריירה של אמינם.. אני מקווה שההרגשות האלה סתם אבל לא יודעת למה.. ככה נראה לי.. פאק כמה שאני מקווה שזה לא יקרה

bLAck hALo

New member
האלבום יהיה מעולה! הסינגל הראשון

תמיד כזה.. למרות שהינסגל הראון גם איכזב הפעם אבל בנתיים נשאר רק לחכות לאלבום ונראה!
אני כל כך מקווה שהאלבום יהיה יותר "סלים שיידי" יותר מהשירים שרק הוא ועוד אומנים בודדים (מהמיינסטרים בכל אופן) עוד כותבים עליהם.

באמת שאני מקווה שזה יהיה ככה

אבל פאק אני אומרת לך שיש לי תחושה שזה לא הולך ליהיות ככה... אולי זה סתם תחושת רעב..
אני יאכל איזה משהו ויגיד לך

bLAck hALo

New member
חחחח העלת לי חיוך :]

את והסיפורים שלך.. דיי! אני לא יכולה יותר את, קרין ואני צריכות להתייצב! ובתאבון (אם את הולכת אכן לאכול) בנתיים אני רק מקווה לטובבבבבבבבבבבב! האלבום כל כך קרובבבבבבבבבבב..

שמחה שהעליתי לך חיוך בובה ../images/Emo24.gif

באמת איפה קיקה?!!! לא אני לא הולכת לאכול.. לא עכשיו אני עדיין לא רעבה..<לא רעבה מספיק.. אני וחברות שלי הגענו למסקנה שאין לי נקודת שביעה...> חח אני מתחילה לאכול ארוחת ערב רק ב-11 בלילה ביום שבת.. חח הכול זז ביום שבת.. אני כמה ב-1 קמה אוכלת בוקר אחרכך באיזה 5 6 אני אוכלת צהריים ואז בלילה ערב חח איזה מסודר זה נראה.. וזה הכי לא. את שמה לב שמכל משפט שלך יוצא לי סיפור של 10 שורות? אהההההההה הוא כזה קרובבבבבבבב<הדיסק> בעע כל השולחנות כמעט בכיתה שלי רשום עליהם eminem encore 16.11 חחח אפילו המחנכת שלי המפגרת יודעת מתי הדיסק יוצא..

bLAck hALo

New member
חחחח..אוי קבובה שלי

קיקה תחזור אלינו בקרוב! המחשב שלה נדפק קשות.
חח בובה תוכלי מתי וכמה שאת רוצה! אם נחבר את כל הסיפורים שלך יצא ספר! שמת לב למה השרשור הזה נהיה עכשיו??? עוד שרשור הזוי! יאיי! חח בכיתה שלי זה יותר גרוע סליחה לא כיתה..בצפר! כי אנחנו עוברים כל שיעור לכיתה אחרת.. בכלל התיכון.. אני אוהבת את הכיתות של התיכון כי הן גדולות ויש שם מזגןןןןןןןןןן אז אני כותבת על כל שולחן שירים ומתחילה להדביק דפים עם כל מני ציורים (זה התוצאות של השיעורים המשעממים)

למעלה