מייקל VS אמינם

bLAck hALo

New member
אמינם מפחד מתדמית רעה?

מתיחלת דרכו של אמינם הוא מוצג ומציג את עצמו כ"תדמית רעה"! והכוונה היא לא ל- "Bad Boy" כמו שהרבה מנסים לעשות לעצמם אלא "רע" במלוא המובן.

2PAC../images/Emo127.gif נקראתי לבוא לרגע../images/Emo8.gif

לא, אני לא חושב שאתחיל להגיב, כל מה שנאמר כבר נאמר... יצא לי לעיין בשירשור הקודם(הלא-סימפטי) שגלש לכיוונים לא רצויים(תרתי-משמע) ויצא לי לקרוא גם כאן הכל-הכל-הכל-הכל... חייב לציין: 2PAC אמן גדוווווול, היה לצערינו
(אופססססליחה, לא זה נושא השיחה?) טוב, לרגע, קטע רציני בנושא אמינם, איני מפנה את ההמשך למעריצי אמינם, אלא אך-ורק לאמינם
אתם כמובן מוזמנים לעיין גם-כן ולהגיב, התגובה שלי לאמינם: פשוט מאוד- לקרוא את החתימה מתחילתה ועד סופה!

אגב../images/Emo124.gifנחמד מצידו של אמינם...

בין כל הירידות על מייקל, לעשות ירידה עצמית עליו גם-כן
יעני, מסלק את עצמו "הלפלף" מ-8מייל מהבמה... מאמין ששמתם לב לזה, לא?

bLAck hALo

New member
אמינם יורד וצוחק על עצמו

כמעט בכל הזדמנות שיש לו בין אם זה בראיונות/קליפים/שירים

Thierry Henry

New member
חבר'ה

בואו תרגעו קצת... אמינם ידוע כאחד שצוחק על אנשים בקליפים שלו. הוא עשה את זה לבירטני,אגילרה,מדונה,קובי בראיינט ועוד ועוד ועוד. אז הוא צחק על מייקל ג'קסון..ביג דיל. אפשר לחשוב רצח מישהו. תירגעו סה"כ קליפ חביב של אמינם לשיר מאכזב

odikel

New member
חייבת להגיב!

אני מעריצה של אמינם כבר שנים ואין לי אפשרות לתאר את גודל האכזבה מהשיר הזה, ומהקליפ. פשוט על הפנים. אני חברה במועדון המעריצים הרשמי של אמ כאן בלוס אנגלס והביקורות על השיר גרועות ביותר ויש האומרים שהשיר הזה יגרום לסוף הקריירה של אמינם כראפר. מקווה מאוד שהאלבום יהיה יותר טוב וחבל כל כך שזה השיר הראשון שהוא בחר לשחרר. משאיר טעם מאוד מפוקפק.. ובכלל, בכנות- הקטע עם מייקל בקליפ אפילו לא מצחיק, ציפיתי מאמינם להיות הרבה יותר מקורי, את אף אחד לא מעניין יותר לא ממדונה ולא ממייקל- להיפך, נמאס לשמוע עליהם. שיר חלש ומשעמם נטו. חבל!!!

bLAck hALo

New member
אז איך את מסבירה את זה

שהשיר דווקא כל כך הצליח והקליפ הוא חרוש ממש בכל מקום אני אולי לא גרה בלוס אנג'לס אבל מאתרים/מצעדים/מקורות למיניהם השיר נורא הצליח! הקליפ דווקא כן קיבל ביקורות נורא טובות.. וכולנו יודעים שככה זה תמידדדדדדדדדדד הסינגל הראשון של אמינם! קליפ מצחיק והזוי ברמות-
הפקה מעצבנת (עזבו את כל הקטע של מייקל! אני עדין בשוק שהדוקטור הפיק את השיט הזה! מה זה צריך להיות? אני כבר אמרתי שמשהו עובר עליו וגם על אמינם. נקווה שזה יעבור.)-
השיר בא בקטע חסר פאונטה חוץ מזה שבחיים פשוט צריך לצאת מדעתך, להשתחרר ולכייף-
שיר בעל ליריקה חלשה לגמרי זה אולי אלפית ממה שאמינם יכול (וכולנו ראינו כבר את גאונותו של אמינם מבחינה של ליריקה!)-
יצא שיר שסבבה להאזין לו כיף לראות את הקליפ שיר היפ-פופי מקפיץ ומדבק לחלוטין וזה פשוט הסיגנון שלו! לכל אומן יש סגנון משלו.. ו*זה* שלו.

bLAck hALo

New member
אה כמובן ששכחתי לכתוב שגם אני

התאכזבתי ממנו אבל לסינגל הראשון שהוא תמיד ככה השיר סבבה ולא יותר מזה לגבי האלבום.. האלבום יהיה כל כך שונה מהשיר הזה הבנתי שיהיה שיר בשם "FALL OFF" אחד השירים בעלי הליריקה היותר חזקה שלו (נאמר ע"י דרה..ודרה הפיק את השיר הזה)

odikel

New member
אני אגיד לך איך אנ י מסבירה את זה

שהשיר מצליח, כי אנשים כמוני וכמוך כל כך הרבה זמן היו צמאים למשהו חדש מאמינם ואם אתה צמא ונותנים לך מים כשאתה חולם על קולה תוססת, בכל זאת תשתה, לא?? זה מה יש מאמינם כרגע אז אנחנו מקבלים.. את תיראי שהשיר לא יחזיק מעמד בראש להרבה זמן כמו הלהיטים הקודמים, לאנשים ימאס מימנו מהר, לי כבר נמאס.. פעם הייתי מחכה שעות לקליפים שלו, את הקליפ הזה ראיתי כמה פעמים ודי, מיציתי אני מחליפה ערוץ. ורשמת שלכל אומן יש סגנון וזה הסגנון שלו, אנשים הכירו אותו בסגנון הזה, זה מה שמשך אותם לשמוע אותו ולשם כך הוא הוא יצר כאלו שירים-כדי שיכירו אותו, אבל אחרי שהבינו שהוא לא סתם היפ הופ מקפיץ ויש בו משהו הרבה יותר מעבר לזה- משהו גאוני, אז מצפים מימנו ליותר. זה כאילו מוריד מהערך שלו, שאחרי שהוא מקבל פתאום הערכה של אומן רציני, מוכשר, ברמה ובסגנון בילתי ניתן להעתקה, הוא עדיין צריך לעשות שירים כאלו כדי לקבל תשומת לב. וזה שיר חלש, אפילו שזה של אמ, והליריקה עלובה וגם הריטם סתמי לגמריי. אני לא כזו מעריצה עיוורת שאגיד שהשיר המעפן הזה הוא סבבה. הוא ממש לא. שיר ח-ל-ש!!! עלוב אפילו..

odikel

New member
אה ועוד משהו, אמרת שאת לא יודעת

מה קרה להם (לאמ ודריי), השמועות אומרות שאמ די במשבר כשקים בכלא ולא לידו ולא ממש בשיא הריכוז והיכולת מבחינת יצירה. מה גם שזו פעם ראשונה שהוא יחגוג יומהולדת בלעדיה ביום ראשון מיזה המון שנים.. והלוואי שאת צודקת ושיהיו שירים גאוניים באלבום הזה. כבר אמרתי שאני צמאה???

bLAck hALo

New member
הוא נהייה אובססי אליה כבר..

ובנתיים נשאר רק לחכות לאלבום! הדבר היותר קרוב שצריך להגיע זה הקליפ לשיר "MOSH" :))))))

odikel

New member
אובסבי לגמריי.. מקווה שהיא לומדת

להעריך אותו עכשיו כשהיא לא איתו, ושהיא תשתנה כבר. (מה את אומרת, יש סיכוי??) בכל מקרה שיר אהבה בשבילה בטוח יהיה באלבום הזה. ואכן אני מחכה ל "MOSH" בקוצר רוח.. יש לך מושג מי זה\מה זה מוש הזה?? מוש השור???

bLAck hALo

New member
הקטע שאמינם הדפוק בעיניין הזה!

כי הוא מביא לה להמשיךךך להתנהג אליו כמו סמרטוט למשל הוא שילם עליה לערבות פעמיים אם אני לא טועה וזוכרת נכון ואני בספק אם היא תשתנה למרות! שיש עוד סיכוי בשביל היילי עד כמה שקים עשתה מה שעשתה והכל..אחרי הכל היא עדין אמא וזה לא שהיא שונאת את הבת שלה. אז ככה שעוד יש סיכוי ואני כבר רואה איך אמינם והיא חוזרים אחד לשני ונפרדים שוב. חבל:\ הוא פוגע בעצמו בלי לשים לב לזה בכלל. "MOSH" יהיה שיר פוליטי משהו כמו וואיט אמריקה ככל הנראה הוא יהיה על בוש והקליפ יהיה אנימציהההה כמו וואיט אמריקה בערך (אני חולה על הקליפ הזה! קליפ חזק ביותר!)

odikel

New member
אני מרחמת עליו בקטע הזה, באמת

דפוק! אבל עושה רושם שכמה שהיא לא שמה עליו הוא עוד יותר רוצה אותה. חבל, מגיע לו מישהי ברמה, לא ניראה לי שקים אוהבת אותו, אבל הוא מכור אליה והוא גם הודה בזאת. וזה רק בגלל שהיא היחידה שהאמינה בו כשהוא היה כלום אז זה כאילו שהוא מרגיש חייב לה וכאילו שהוא מרגיש שלמישהי אחרת לא מגיע לקצור מההצלחה שלו. הנה למשל מאריה קארי, ממש אהבה אותו והוא דפק את זה בגלל קים.כי הוא רץ בשבילה כל פיפס שלה.. ואז כבר מאריה נפגעה ולא רצתה אותו יותר אלא אם יתחתן איתה והכל נדפק סתם. בקטע הזה הוא סתום!! ואכן הקליפ של ואיט אמריקה גדוווול, בכלל שיר ענק!

bLAck hALo

New member
כן..זה בדיוק ככה!

ובאמת ככל שהיא דוחה אותו ככה הוא באמת רוצה אותה יותר! ואפשר להבין את זה מהשיר "STILL LOVE U"/"KIM2".

bLAck hALo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מסכימה איתך אבל האלבום יהיה שונה מהשיר הזה ואמינם בעצמו יודע שהוא איכזב באלבום של D12 אז אני מניחה ומקווה מזה שבאלבום הזה הוא יביא פיצוי הולם ויראה באמת את מה שהוא יודע לעשות. ויש הרבה מאוד שירים מעפנים שהם סבבה לשמוע אותם השיר הזה לדעתי אחד מהם..

אממ בעע לא קראתי הכול אבל לדעתי

לא צריך להגזים אוקי הוא צוחק עליו בקליפ אבל לא צריך להכנס לזה עד כדי כך.. ככה הוא עשה בדיוק גם לבריטני וכל החבורה בסינגלים הראשונים שלו.. מסכימה איתכם שזה עצוב אבל חאלס היה מצחיק תצחקו ועזבו את זה בשקט, בסדר זה פגע במייקל ובמיוחד עכשיו כשהוא בדיוק עם כל הקוע במשפט אבל לא צריך להגזים.. לא יודעת אם אמרתם את זה כבר אבל אתם יודעים שמייקל תבע אותו על זה? חח אמ' הזה הורג אותי רק יוצא לו קליפ וכל העולם תובע אותו טוב לפחות ככה אנחנו יודעים ש he's back חיחי בקיצור ולעניין לא היה במקום אבל תחיו עם זה..

g a g a

New member
הבהרה: מייקל לא תבע את אמינם.

הוא לא עבר על החוק, הוא רק נגע בנושא רגיש מאוד - עניין ההאשמות נגד מייקל, בעיתוי נוראי - עומדים לבחור חבר מושבעים למשפט של מייקל. קליפ של אמינם הוא דרך אחת להשפיע לרעה על דעת הציבור הרחב. אני חוזרת על עצמי 1000 פעם כי לאנשים אין כח לקרוא את כל השרשור, מה לעשות

למעלה