מייקל VS אמינם

abigaillovesmj

New member
לדעתי השיר עצמו וגם הקליפ הם ממש

לא במקום והם מראים על חוסר טעם מצדו של אמינם. Envenom כמו שאמרת בעצמך, כל העולם יודע על האשמות נגד מייקל ג'קסון.בוא נצא מנקודת הנחה שרוב העולם לא מתעניין מספיק במשפט נגדו כדי לטרוח ולקרוא על כל מה שקורה שם אז הגיוני להסיק שהרוב לוקחים את המידע שלהם מהעיתונות אשר לרוב לא מציגה את התמונה המלאה, כי מה נעשה המשפט מורכב מהרבה דברים מסובכים שאי אפשר לתמצת למשפט אחד מפוצף- בקיצור לא מוכר. להוציא כזה שיר וקליפ בזמן שבו המשפט מתנהל רק מחזקת את התחושה השלילית בקרב הציבור לגבי ג'קסון והאשמות ובאמת יכולה לגרום לאנשים לחשוב שמייקל ג'קסון אשם בהאשמות אשר מיוחסות לו. באמת שאין לי שום דבר נגד פרודיה ואפילו נגד "ירידות ידידותיות". כל העולם צוחק על האף "הנופל" של מייקל ג'קסון ועל כל כך הרבה דברים שקשורים אליו ואתה לא רואה אותו או את המעריצים שלו מתעצבנים ומגיבים בכזאת צורה על כל דבר ממיליוני הדברים שמפורסמים עליו כל שנה, אבל לדעתי לצחוק על הליך משפטי שהוא כל כך מכריע לחיים של בנאדם זה ממש דבר שלא יעשה- לא משנה מי זה.

abigaillovesmj

New member
דרך אגב לדעתי אמינם דיי מתמצא

במשפט נגד מייקל כי אם תסתכלו טוב בקליפ על היין שהסנטה קלאוס שוטה כתוב- JESUS JUICE - שזה שם שלקוח מהמשפט נגד מייקל.

g a g a

New member
../images/Emo2.gif לזה אני קוראת תשומת לב לפרטים

אני אלך לראות שוב את הקליפ
לא שמתי לב לזה.

../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה!!!../images/Emo45.gif

בדיוק!!! כדאי מאוד ש-Envenom ועוד כמה חברי פורום אמינם יקראו טוב את מה שהיא אמרה!! אם היה צוחק רק על האף של מייקל וכו'... אז גם הייתי צוחק ולוחק בהומור! אבל כשהוא צוחק על מייקל ואומר שהוא פדופיל, וזה קורה בזמן במשפט שייקבע את המשך חייו של הבן אדם, זה מאוד מכעיס ומאוד לא במקום מצידו של אמינם! ואני דווקא דיי אהבתי כמה שירים שלו ואת הקצב שלו אבל עכשיו אחרי זה אני פשוט לא יכול לשמוע כלום כי הוא הכאיס אותי! ושוב, לא כי הוא "צחק" עליו ואני לא לקחתי בהומור... אלה כי הוא צחק עליו על דבר מאוד רגיש שיש עכשיו הליכים משפטיים עליו!!! הקיצור, אמינם איכזב...

~orit~

New member
טוב אני לא יודעת למה אני מגיבה...כי

בתכלס לא ממש אכפת לי. אבל אני מוכרחה להגיד שאני מסכימה עם gaga. ציטוט: ".. אז הוא כן פחד שזה יהרוס את כל מה השיר הזה הביא לו אני מאמינה שאם weird Al Yankovich היה בוחר שיר אחר הוא היה מסכים " הממ.... *שיר קלאסי* .... *חיים של בן אדם* הממ... בואו נשקול את זה. מה יותר חשוב? הלו?! אם אתם מסכימים עם זה שאמינם לא הסכים שיעשו לו פארודיה על שיר שלו, לא משנה כמה קלאסי ויצירת אומנות וווטאבר... אז איך אפשר לא להסכים עם זה שמייקל לא אהב את הקליפ של אמינם? הרי זה משהו שקשור לחירותו ולחיים שלו ושל הילדים שלו בתכלס. נו באמת... איך אפשר להשוות אפילו? בקיצור, אמינם הוא תינוק בכיין כשיורדים עליו, אבל לרדת על כל העולם ואישתו הוא יודע טוב מאוד. לי בכלל לא היה כבוד אליו עוד מראש כשהוא דיבר בשירים שלו על אונס אמא שלו... על היחס המזלזל והמשפיל שלו לנשים, להומואים ולסביות. הבנאדם עם שריטה עמוקה. ולא מובן לי למה נותנים לו כזה כבוד. השירים שלו ילדותיים ומטופשים ברובם. אחרי שבני ה-16 מתלהבים מהם למשך חודשיים, מי ירצה להאזין להם שוב? כנ"ל לגבי השיר הנוכחי. מיחזור של עצמו. שיר מטופש וחסר חשיבות. ובתכלס מייקל לא צריך לדאוג במיוחד כי השיר הזה בהחלט לא הולך להפוך לקלאסיקה, אבל מה שכן זה בטח הולך להיות להיט כי כל הילדים הקטנים אוהבים את סגנון השירים והקליפים הדביליים האלה. ובגלל זה זה הולך לעשות רעש גדול, ולכן זה הולך להיות שוב פעם IN לרדת על מייקל. ושוב לא יהיה אדם אחד בעולם שלא יהיה מושפע בעניין (רוב הסיכויים הם לרעה) ולכן רוב הסיכויים הם שלא יצליחו למצוא מושבעים שאין להם דעה שלילית כלפי מייקל. אין לי ספק שהמושבעים שייבחרו יבואו כבר עם דעה שלילית עליו. לאו דווקא בגלל הקליפ של אמינם, כמו שמישהו אמר פה - רשתות הטלויזיה עשו שירות טוב מאוד לתביעה... אבל זה בהחלט משהו שהולך להוסיף שמן למדורה הגם ככה גדולה מאוד. וחבל. צדק צריך לצאת לאור. אם הוא אכן אשם - שיואשם ויכנס לכלא. אבל אם הוא חף מפשע חבל שיסבול ויכנס לכלא רק בגלל שדעת המושבעים כבר נקבעה מראש. ולסיכום, אמינם הוא זה שצריך לגדול ולגלות קצת אחריות והוגנות. נמאס כבר לשמוע על ירידות על בריטני כריסטינה מייקל וכל הבא ליד בשירים שלו. זה לא מוזיקה. זה סטנדאפ קומדי לעניים.

Pete® Pan

New member
../images/Emo45.gif צביעות לשמה...

אל ינקוביץ' הוא אמן שמבקש רשות מזמרים לעשות על הקליפים שלהם קליפ סאטירה ברוח טובה. אמינם פחדן... לא ידעתי את מה שאיריס (
) (g a g a) כתבה כאן על העניין של אמינם-ינקוביץ' (איריס, כל הכבוד על המחקר המעמיק
) אמינם הוא צבוע - האו מפחד מתדמית רעה שתצטייר מקליפ של ינקוביץ' אבל אין לו בעיה להכפיש ככה את שמו של מייקל?! תנו לבן אדם משפט צדק! תנו לו הזדמנות שווה כמו כל אדם אחר! גם ככה קשה לו לעבור את המשפט הזה מבלי דיעות קדומות של אנשים \ מושבעים עליו כי הוא הזמר הכי מפורסם בעולם...! גם ככה זה לא יהיה "משפט צדק טהור"... אז להוסיף שמן למדורה?!

Thierry Henry

New member
זה דיי הגיוני שנשמע ממעריץ

של הזמר הכי טוב בעולם עלאק שהוא חף מפשע. עד שלא הוכחה חפותו, הוא עבריין שהטריד ילדים קטנים מצטער לבשר לך את זה.

אהם אהם...../images/Emo4.gif

צצטערת לבשר לך אבל עד שלא הוכח שום דבר הוא אזרח רגיל...(לא כל כך רגיל..
)

חחח איך רואים שאתה לא מבין כלום ב..

בעיינים בתי משפט... להיפך! עד שהוא לא נמצא אשם הוא חף מפשע! בזמן שיש הליכים משתטיים לא משנה על מה, גם אם זה רצח, אז הבן אדם חף מפשע עד שהוכח האחרת - לפי החוק! גם אם ראו את אותו האדם רוצח מישהו עם סכין בייד ודם על הידיים, הוא חף מפשע עד אשר יוכל אחרת! כנס לאתרים שיש בהם מידע שקשור בדברים האתה ותיראה שזה ככה בכל העולם(במדינות הדמוקרדיט לפחות!!!). וזה מה שהכי מעצבן אותי... קוראים לו פדופיל עוד לפני שהוכיחו את זה! בזמן שהמשפט לא נגמר, לאף אחד אין זכות לומר שהוא פדופיל!!! אז אחי, לפני שאתה מדבר, תבדוק עובדות... ואם אתה לא יודע אז פשוט אל תגיד כי כרגע אמרת דבר שכויח שאתה לא משכיל במיוחד... תודה!

bLAck hALo

New member
בלי קשר לבית המשפט אם ככה זה

עובד או לא הקטע אצל מייקל ג'קסון זה שהוא סלב! ויש את הצהובונים שכמובן כבר קבעו בעצם שהוא אכן אשם. מצד רוב העולם שיודע על זה ככה רואים את מייקל-אשם! עצוב איך אנשים קונים כל מילה שכתובה בצהובונים אבל ככה זה השואו ביזנס.. הכל מגיע בחבילה אחת

../images/Emo45.gif

נכון... זאת בדיוק הביא... ולמה העולם קובע שהוא אשם? כי יש הרבה אנשים כמו Thierry Henry שלא מבינים בעיניין הזה בכלל... שלא מכירים את מייקל ג'קסון האישיות, שמאמינים לצהובונות ולאנשים חסרי החיים שכותבים אותם, ואז יוצא שיש קבוצה גדולה של אנשים שמאמינים וחושבים שהוא אשם! ואני בטוח שאחרי שהוא ייצא חף מפשע, תהיה בקושי חצי כתבה בעיתונים בעולם על זה שהוא ייצא חף מפשע... אבל כשהאשמות התחילו, כלל העיתונים היו מפוצצים בזה שמייקל ג'קסון מואשם בהתעללות בקטין... למה? כי אנשים מתעניינים יותר בדברים שהם שליליים על אנשים גדולים כמוהו מאשר דברים חיוביים(וזה באמת יתחיל לשעמם אם יתחילו לכתוב על כל הדברים החיוביים שהוא עשה בעולם הזה כי הרשימה היא ארוכה מאוד!!!). וכמובן שגם במקרה הזה, בא גם אמינם ומתחיל ללכלך על מייקל בנוסף לכל מה שעושים הצהובונים, ותאמינו לי זה משפיע לרעה! גם על מייקל, ודעתי גם על אמינם כי יש עכשיו הרבה אנשים שלא אוהבים אותו(למייקל יש המון מעריצים בעולם...). וזה מה שמכעיס! מקווה שכולם הבינו....

bLAck hALo

New member
עדין לא הבנתי איפה אמינם מלכלך עליו

-?! הוא צוחק על זה הוא עושה מכל העיניין הזה הומור. לא יותר. ואל תביא את Thierry Henry (ששמו רז) כדוגמא כי הוא לא כזה.

שמע אם הוא אומר דברים כ"כ לא נכונים

ואמר אותם בגאווה אז זה מראה לי משהו עליו... אבל עזוב לא משנה! לילה טוב לכולם!

Thierry Henry

New member
תסתכל על זה איך שאתה רוצה

הבנאדם נעצר ולא סתם. ככה אני רואה את זה. אם הוא יצא זכאי כל הכבוד. והירידות הזולות והאישיות האלה לא ממש מזיזות לי אז תחסוך אותן מכולנו.

נכון אחי... הבן אדם נעצר ולא סתם!

מסכים איתך.... למה הוא נעצר? כי בא הורה של ילד ואמר שמייקל התעלל בו מינית! נקודה! וזה מספיק כדי לעצור בן אדם ולהתחיל משפט! אך זה לא אומר שהוא אשם... כל עוד במשפט לא הוכיחו אחרת! הוא לא נעצר סתם, הוא נעצר כי בהורים של הילד טוענים שהוא עשה משהו לילד שלהם(שאגב הילד עצמו בכלל אמר שמייקל אדם טוב ושמייקל לא נגע בו, אבל אף אחד לא מקשיב לו כי הוא עוד קטין ומקשיבים למה שהורים אומרים). בקיצור, אם אתה עדיין בשלך אז תהנה מה אני אגיד לך! ניסיתי...

g a g a

New member
חובת ההוכחה חלה על התביעה

זה היה כך מאז ומעולם. אנו עדיין חיים במערכת חוקים דמוקרטית שאחד מכללי היסוד שלה הוא שכל אחד חף מפשע עד שהוכחה אשמתו.כל סטייה מהנורמה הזו מביאה אותנו אל מערכות משפט דיקטטוריות נוסח בריה''מ הקומוניסטית או הדיקטטורות המוסלמיות שמקיפות אותנו. אם איננו רוצים להיות כמו אלה ואחרות, כדאי שגם נתנהג בצורה אחרת.

ההפך... עד שלא הוכח שהוא אשם

הוא חף מפשע... ותאמת אני חושבת שהוא חף מפשע זה פשוט לא נראה מתאים לו.. טוב לא יודעת כל אחד והשריטות שלו..

למעלה