מייקל VS אמינם

bLAck hALo

New member
גם קיק לאהוב את הצד הזה

למרות שלכולנו יש צד כזה הילה לאהוב שעדי לאהוב את הילה

חיחי

עדי לאהוב הילה שהילה לאהוב עדי שלאהוב הילה בעעע לא יצא טוב חחח מזכיר לי פרק בחברים <they dont know that we knoe that they know we know> אחד ה-פ-ר-ק-י-ם> תגידי הילה את רואה חברים?.? בעע אני חרשתי כבר כל פרק 5 פעמים.. ולא נמאס לי

bLAck hALo

New member
רואה? רואה?? אני

חרשתיייייייייייייי!! על כל עונההההההההההההההה!!!!!! יש לי עד העונה ה-6 כל פרקקקקקקקקקקק ב-DVD!!! יש ל"חברים" מעמד לדיסקים משלו... אני מתה ומכורה לסידרה הזאתתתתתתתתתתתתת!!! הילה לאהוב עדי לאהוב הילה שהילה לאהוב עדי שלאהוב הילה

bLAck hALo

New member
../images/Emo6.gif

דיי עשיתם לי חשק ללכת לראות חברים! ואני לא יכולה כי אחותי על הDVD תודה באמת

מה? אני כמעט בטוחה שהמשפט לא הולך כ

-כה.. יותר מידי ארוך.. זה היה יותר קצר. חח עכשיו ביונסה אמרה באיזה רעיון ישן כששאלו אותה אם היו בקשר עם ג'י זי היא אמרה מה פתאום אני לא אמרו עליי גם שאני יוצאת עם זה ועם זה ועם זה ועם אמינם יאמיייי חח ובסוף היא מאורסת לג'י זי.. חח שקרנית

bLAck hALo

New member
הא? היא יצאה עם אמינם?

והיא כל כך לא מתאימה לג'י זיי..הם לא מתאימים :| ומזל שהוא לא פורששששששששששש :)))))))))

מה!?@!#$#??%?%?$#???!?@?#?#?#

ג'י זי לא פורש?!!!!!!!@$$$_()*&^%$#@~!@#$%^&*) יוצאת משפיותי חוזרת או מיי גודדדדד מאיפה הבאת את זה.!? אה כן.. חח שחכתי מזה.. לאא היא לא יצאה עם אמינם היא אמרה אני לא עם ג'י זי זה סתם שמועות אמרו גם שיצאתי עם אמינם ויענו זה לא נכון.. למה? הם דווקא מה זה מתאימים.. אבל איך? כאילו היא כל כך יפה.. והוא אמ כל כך מכוער.. חח חמודי אבל מכוער.. חחח אובי טרייס אמר את זה באיזה ראיון שעשו איתו מה זה משנה איך הם נראים העיקר שיהיו מאושרים<חח איזה דודה אני>

bLAck hALo

New member
חח כעע הוא לא פורשששששש!! =]

אה רק שמועה..OK והם לא מתאימים לדעתי ומה המראה קשור?! חח שיראו כמו קופים סגולים עם פרצוף בצבע כחול שמים ובאמת כל עוד הם מאושרים שיהנו!!! דודה דידי! קראי לי סיפורייי

bLAck hALo

New member
אוי נו אותו הדבר

סתם כאילו שלא יגידו "הוא סתם אמר כדי לעשות לעצמו עוד כותרות עם הפרישה" אבל מה שכן..אלבום של ג'י זיי תחת הידיים של דרה!!!!! בכלל אפטרמת' ושיידי רקורדס נראה לי ישמעו עליהם בכל מקום עכשיו! הרבה אלבומים צריכים לצאת מהם..

מאיפה את יודעת!?!?!<רואה שאת יודעת

הכול?!!?> חחח היום אמרתי לחברה שלי שמשעמם לי ושתספר לי משהו היא עושה לי איש הלך הלך הלך נפל לבור הלך הבייתה הביא סולם ויצא...
זה היה כל כך עצוב שזה הצחיק אותי.. נראה לי שסבתא שלי הייתה בת 4 סיפרו תבדיחה הזאת

bLAck hALo

New member
זה הכל? ממתי זה הכל?

חחחח Rאסמי בדיחת קרש מלפני 29797298237591740197409181097983709471908278932157982357-0298019587901735981759856891325790237590357981357 שנים

אממ לא זה היה קצת לפני זה...

חחח הילה את הורגת אותי עם ההשקה בראסמי לזה את משקיעה ואני בך ל משקיעה בושה בושה

bLAck hALo

New member
זה כולה שיפט..לא דורש הרבה

וכן אולי זה היה איזה כמה זמן לפני זה..

bLAck hALo

New member
לא..זה רק שיפט! קאפס לוק זה כשאת

רוצה להפוך את האותיות לקטנות או גדולות וגם מעברית לאנגלית אבל אפשר גם רק שיפט

למעלה