מייקל VS אמינם

g a g a

New member
שאקיל? אתה לא מתכוון לקובי בריינט?

אבל הוא לא מואשם בהטרדת קטינה. הוא מואשם באונס בחורה.

Envenom

New member
אה וואלה...

טוב הוא יורד על שניהם.. מי זוכר איזו ירידה על מי

Pete® Pan

New member
אבל הוא כן מופיע../images/Emo70.gif

דה! זו היתממות לשמה! ברי ברור מה אמינם רצה לעשות בשיר \ קליפ הזה, הוא רצה לגרום להדים תקשורתיים... מה קרה להטפות שלו למוסר? מה קרה לילד שעבר ילדות קשה? מה קרה לבן אדם עם רצון לזעוק אל העולם על אי צדק שנגרם לו בילדותו, בצורה בוטה אך לגיטימית...?? אמינם ירד מהפסים... התהילה עלתה לו לראש והוא נהיה אדם רע שלא בוחל באמצעים לקבל תשומת לב ולמכור דיסקים!

g a g a

New member
ולמה מייקל לא אמר כלום כשאמינם

צחק עליו כשהוא היה בבית המלון שלו וזרק בובה לאויר? כי מייקל לא מטומטם וילדותי. הוא עשה טעות שהציג את בנו הרך למעריציו בצורה ההיא, והוא הודה בה. הוא לא אמר מילה על זה שאמינם צחק עליו אז. דפוס ההתנהגות של אמינם גורם לי יותר ויותר להאמין שכאילו שהוא יודע שהחומר, האלבום עצמו לא מספיק טוב אז הוא חייב לתת PUSH מאסיבי בעזרת תעלולים ילדותיים שיקדמו את המכירות. קראתי בפורום שלכם שאולי זה יהיה הדיסק האחרון שלו. לא מפליא בכלל. אזלו הרעיונות. יאללה שיהיה בהצלחה להיילי ולקרן הנאמנות שאבא פתח לה. מקווה שהיא תגדל להיות אדם רגיש ונחמד יותר מאבא...

lony21

New member
עם כל הכבוד....

את מתגאה בזה שאת יודעת עליו הכל, כמו כל מעריץ מושבע שאוהב את הזמר שלו אבל להגיד שממה שאת יודעת עליו הוא חף מפשע? בולשיט!!! את, מישהי מישראל שהיא כולה מעריצה שלו, יודעת יותר טוב מבית המשפט והמשטרה של ארה"ב... נכון? מה בכלל נהיה פה, כל מעריצי ג'קסון פה.... כל אחד מנסה להוכיח לשני מי יותר טוב, אמינם או מייקל.... גם אמינם אידיוט עם השטויות שהוא עושה וכל פעם יש עליו משהו אחר אבל תבינו שעל מייקל ג'קסון לא סתם התלוננו יותר משני ילדים על הטרדה

g a g a

New member
אף אחד לא מתגאה פה על כלום.

ניהלנו דיון בוגר ושקט. לא מוצא חן בעיניך? אל תקרא. עכשיו תהיה פה סתימת פיות? זכותו של כל משתמש בתפוז לכתוב בכל פורום שבא לו. לא קיללתי ולא תקפתי. כל אדם הוא חף מפשע עד אשר הוכחה אשמתו וזה תופס גם לגבי מייקל ג'קסון. 2 ילדים התלוננו? OK הראשון בשנת 93' - היום מתברר שאכן מדובר במקרה סחיטה של אביו של הילד (ניתן לקרוא את הספר של ג'רלדין יוז שהיתה המזכירה של האבא של הילד שתבע את מייקל ושמעה את כל השיחות שהוא עשה על איך הוא יצליח בסחיטה - אם תהיה מענויין תקבל לינק לאתר שממנו ניתן לרכוש את הספר, אבל משהו אומר לי שלא תטרח לבקש את הלינק הזה
) והילד השני הוא הנוכחי - אותו ילד שהופיע בראיון ששודר בערוץ 2 עם מרטין באשיר, אותו ילד שאמר שכיף להיות בנוורלנד, ושמייקל לא עשה לו כלום. לפני שאתם משצמיצים בנאדם תבדקו את העובדות בבקשה. תודה.

lony21

New member
מה הקשר?

מה את ישר תוקפנית? מי עשה לך משהו? את לא מבינה שאת כאילו באה לפה ומתחילה להגיד "אני יודעת עליו הכל, קראתי עליו המון הוא זכאי" בדוגרי את לא מבינה בשיט מה הולך שם ואת לא יודעת בכלל מה הוא עשה בדיוק כמוני וכמו כל אחד אחר פה הנקודה היא שאתם כבר שרשור שלם רבים בגלל שני אמנים טובים אבל אדיוטים שמסתבכים ומנסים להוכיח אחד לשני למה השני דביל ולמה הוא לא צודק.... מייקל זכאי? וואלה סבבה לו חוסך בעיות... אמינם יורד על מייקל? מה אתם מתפלאים טוב שהוא לא ירד כבר על כל העולם ואחותו די לבוא בקטנות תמיד ולגבי המשפט הזה "אבל משהו אומר לי שלא תטרח לבקש את הלינק הזה" צודקת... מייקל ג'קסון מעניין לי את האשך השמאלי בדיוק כמו שאת לא כ"כ תלכי לקנות דיסק של אמינם או ספר עליו

Envenom

New member
היי היי היי היי

לשמור על השפה בבקשה. ולהרגיע, הילדה לא עשתה לך כלום

Envenom

New member
אפשר לרשום דעה..

עובדה שלא מחקתי. אפשר להגיד "את לא מבינה בשיט" ועוד כל מיני דברים על מישהי ונושא שהוא בכלל לא מכיר זה לא לענין. וכל ההודעה הייתה תוקפנית, לטעמי

למעלה