מייקל VS אמינם

g a g a

New member
הליריקס:

Eat it How come you're always such a fussy young man? Don't want no Captain Crunch, don't want no Raisin Bran Well, don't you know that other kids are starving in Japan So eat it, just eat it Don't wanna argue, I don't wanna debate Don't want to hear about what kind of food you hate You won't get no dessert 'till you clean off your plate So eat it Don't you tell me you're full Just eat it, eat it, eat it, eat it Get yourself an egg and beat it Have some more chicken, have some more pie It doesn't matter if it's broiled or fried Just eat it, eat it, just eat it, eat it Just eat it, eat it, just eat it, eat it, ooh Your table manners are some cryin' shame You're playin' with your food, this ain't some kind of game Now, if you starve to death, you'll just have yourself to blame So eat it, just eat it You better listen, better do what you're told You haven't even touched your tuna casserole You better chow down or it's gonna get cold So eat it I don't care if you're full Just eat it, eat it, eat it, eat it Open up your mouth and feed it Have some more yogurt, have some more spam It doesn't matter if it's fresh or canned Just eat it, eat it, eat it, eat it Don't you make me repeat it Have a banana, have a whole bunch It doesn't matter what you had for lunch Just eat it, eat it, eat it, eat it Eat it, eat it, eat it, eat it Eat it, eat it, eat it, eat it If it's gettin' cold, reheat it Have a big dinner, have a light snack If you don't like it you can't send it back Just eat it, eat it, eat it, eat it Get yourself an egg and beat it (oh lord) Have some more chicken, have some more pie It doesn't matter if it's broiled or fried Just eat it, eat it, eat it, eat it Don't you make me repeat it (oh no) Have a banana, have a whole bunch It doesn't matter what you had for lunch Just eat it, eat it, eat it, eat it​

g a g a

New member
Fat

Fat Your butt is wide, well mine is too Just watch your mouth or I'll sit on you The word is out, better treat me right 'Cause I'm the king of cellulite Ham on, ham on, ham on whole wheat, all right My zippers bust, my buckles break I'm too much man for you to take The pavement cracks when I fall down I've got more chins than Chinatown Well, I've never used a phone booth And I've never seen my toes When I'm goin' to the movies I take up seven rows Because I'm fat, I'm fat, come on (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, you know it (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, come on you know (Fat, fat, really really fat) Don'tcha call me pudgy, portly or stout Just now tell me once again who's fat When I walk out to get my mail It measures on the Richter scale Down at the beach I'm a lucky man I'm the only one who gets a tan If I have one more pie a la mode I'm gonna need my own zip code When you're only having seconds I'm having twenty-thirds When I go to get my shoes shined I gotta take their word Because I'm fat, I'm fat, sha mone (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, you know it (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, you know it you know (Fat, fat, really really fat) And my shadow weighs forty-two pounds Lemme tell you once again who's fat If you see me comin' your way Better give me plenty space If I tell you that I'm hungry Then won't you feed my face Because I'm fat, I'm fat, come on (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, you know it (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, you know it, you know (Fat, fat, really really fat) Woo woo woo, when I sit around the house I really sit around the house You know I'm fat, I'm fat, come on (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, you know it, you know it (Fat, fat, really really fat) You know, you know, you know, come on (Fat, fat, really really fat) And you know all by myself I'm a crowd Lemme tell you once again You know I'm huge, I'm fat, you know it (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, you know, hoo (Fat, fat, really really fat) You know I'm fat, I'm fat, you know it, you know (Fat, fat, really really fat) And the whole world knows I'm fat and I'm proud Just tell me once again who's fat​

g a g a

New member
Like a Surgeon

I finally made it through med school Somehow I made it through I'm just an intern I still make a mistake or two I was last in my class Barely passsed at the institute Now I'm trying to avoid, yah I'm trying to avoid A malpractise suit Hey, like a surgeon Cuttin' for the very first time Like a surgeon Organ transplants are my line Better give me all your gause nurse This patient's fading fast Complications have set in Don't know how long he'll last Let me see, that I.V. Here we go - time to operate I'll pull his insides out, pull his insides out And see what he ate Like a surgeon, hey Cuttin' for the very first time Like a surgeon Here's a waiver for you to sign Woe, woe, woe It's a fact - I'm a quack The disgrace of the A.M.A. 'Cause my patients die, yah my patients die Before they can pay Like a surgeon, hey Cuttin' for the very first time Like a surgeon Got your kidneys on my mind Like a surgeon, ooh like a surgeon When I reach inside With my scalpel, and my forceps, and retractors Oh oh, oh oh, woe, oh Ooh baby, yah I can hear your heartbeat For the very last time​
הדיון הזה עשה לי חשק להוציא את הקלטות עם הקליפים של ווירד אל
יש לו את זה
איש קורע

Envenom

New member
בשיר האחרון שווירד אל שינה לאמ..

זה הלך משהו כזה:
Will the real Slim Shady please shut up? I repeat. Will the real Slim Shady please shut up? We're gonna have a problem here​
וכל השיר רק ירידות על אמינם. ככה שניסיון טוב עם אל אין לאמינם

g a g a

New member
זה לא שיר שכריסטינה עשתה עליו?../images/Emo12.gif

זה מה שגוגל אומר וזה מה שהקול הנשי בשיר הזה אומר לי...

Envenom

New member
אז זהו, שכריסטינה לא כותבת שירים../images/Emo3.gif

אם היא כן, אני מתנצל, אבל היא לא נראית כמו מישהי שיודעת לעשות את זה, עם כל הכבוד (ואין טיפת כבוד) לאגילרה. במקור ווירד אל כתב את זה, ולי אישית יש על המחשב אפילו גרסה שהוא שר את זה בעצמו

bLAck hALo

New member
חחח כריסטינה כותבת שירים? חזק..

אולי יש לה חלק להגיד על שורות מה נראה לה טוב יותר או מה פחות או פשוט להגיד על מה היא הייתה רוצה שיר ויכתבו לה..

כריסטינה רושמת תשירים שלה..

בטוח עוזרים לה אבל היא רושמת לעצמה תשירים.. לפחות את הדיסק האחרון אני יודעת שכן.. חח מה נסגר איתי עם ההגנה הזאת על כריסטינה?

ייתכן ייתכן חח

זמן הוידוי הגיע..: אני אוהבת את השירים של כריסטינה.. טוב לא את כולם אבל אני אוהבת כמה שירים מהדיסק האחרון שלה.. במיוחד את פייטר.. ואמרתי לך כבר פעם שאני חושבת שהקול שלה מדהים.. אבל למרות זאת כן כן הלימודים משפיעים עליי יותר מידי קשה! אני אחרי 3 שעות של למידה למבחן מזדיין.. ועוד על מה? על אה אי או כן מבחן בלשון לקח לי איזה שעתיים רק ללמוד ניקוד ואת השמות שלהם.. קמץ שורוק וכל החברים.. מה זה החרא הזההההההההההההההההההההההההההה? ולמה אנשים בכיתה יא לומדים ניקוד? לא למדנו את זה אי שם בכיתה א'? שוב חרגתי לסיפורים שלי.. עצוב עצוב..

bLAck hALo

New member
את יודעת שאני תמיד אומרת: "כל אחד ו

-מה שעושה לו טוב לאוזן!" מ-ו-ז-י-ק-ה! המילה הכי חזקה שיש. הדבר הכי טוב שקיים! וגם אני אוהבת את הקול של כריסטינה ובדוגרי היא יכולה להיות הרבה יותר מזמרת פופ ממוצעת... מי יודע אולי אפילו להחזיר את הפופ למה שהיה פעם. מה חח לומדים את השיט הזה?! Rאסמי למדנו את זה בכיתה א' אני עדין זוכרת את זה..עצוב :| בהצלחההההההההההההההההההההההה נסיכהההההההההההה!!!! ואני מתה על הסיפורים שלך!! במיוחד ההזוהיים!

כן חח אני צריכה לפתוח "ספר המשפטים

של הילה<פטיש>" את האמת שהיא כבר יותר מזמרת פופ ממוצעת.. פשוט הסטיגמה הזאת תקועה עלייה ואין מה לעשות... ואממ הפופ אפפעם לא יחזור למה שהוא היה.. למרות שבריטני די מחזירה אותו חייבת להגיד שהדיסק האחרון שלה פחות מגעיל מקודמיו <בעע איזה מחמאה צולעת> בעע למה אנחנו מדברות עליהן? תודה מוסקה שלייי

bLAck hALo

New member
....

חח לא יודעת..לא עוקבת אחרי אף אחת מהן הדבר היחיד שאהבתי בשיר טוקסיק הזה של בריטני זאת ההפקההההה!!! אחת ההפקות הטובות ללא ספק! ולא שמעתי שום אלבום של אף אחת מהן..אז אין לי מושג :X ואני לא אוהבת להגיד סתם דברים בטח שלא על מוזיקה אז אני ישתוק :X באמת לאן הגענו פתאום? בריטני? כריסטינה? דרה עשה חרא של הפקה? אמינם איכזב בסינגל הראשון? משהו עובר על כולם. אוך, דידי איך אני מתגעגעגעגת! פאק. אני עוד מעוצבנת על אבא שלך
הילה לאהוב אותךךךךךךךך!!!! הילה לשלוח לך נשיקות וחיבוקים
והילה להרוג את המורה ללשון!

גם אני לא שמעתי תדיסק של אפאחת מהן

אני מתכוונת לסינגלים שייצאו... אותם אני תמיד רואה באמטיוי ואני חייבת להגיד ששתיהן ישתפרו הם היו עושות בדרך כלל חרא של מוזיקה עכשיו דווקא השירים יותר טובים. וטוקסיק היה טוב! אני חושבת שהשיר הכי טוב שלה.. בעעעעע כאן הסתיים הדיון על פופ! נקסט ובאמת דרה עשה חרא של הפקה... לא מאמינה בכלל שזו הפקה שלו! הגעתי למסקנה שכששומעים את השיר בלי לראות את הקליפ ה"אהאהאהאה" שאמינם עושה פשוט לא מתאים!! בקליפ זה מתאים חח הורג אותי שהוא רץ ברחוב ערום והוא צועק חחחח זה הורג אותי ובאמת שאמינם אכזב בסינגל ראשון.. גם השיר לא משהו.. הקליפ מצחיק אבל לא כמו ווידאוט מי ודה ריל סלים שיידי וגם פוגע באנשים הלא נכונים בזמן הלא נכון.. באמת משהו עובר על כולם גם אני בובהה
עדי לאהוב יותררררררר עדי לשלוח יותר
עדי להרוג את המורה ללשון והמורה לתנך ואם אפשר גם את המורה לספרות ובמיוחד והכי במיוחד את המורה המזדיינתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לערבית בעעעעע אני שונאת את האישה הזאת בדם!! אם הייתי יכולה לירוק עלייה הייתי עושה את זה! <הילה יש לי תחושה שעשית את זה כבר פעם? בעע איתך אי אפשר לדעת מופרעת שלי> אה האימייל לא פועל לי.. לא השתמשתי בו נראה לי יותר מ-30 יום הוא התייאש ונסגר חע! הוא אפילו לא הודיע לי! חוצפן!

bLAck hALo

New member
כן! דרה בכלל איכזב קשות! אני

שומעת את ההפקה..אני מתקשה רק לחשוב על זה "פאק, דרה באמת הפיק את השיר הזה?!" זה נשמע כמו הפקה של ליל ג'וןןןן!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע..!! נקווה לטוב בסינגל הבא! אוי נזכרתי במשהו לגביי האלבום..בערך מצאתי איזה פלייליסט (מזויף כמובן) אבל היה כאילו שם שגם סטיב טיילור יהיה בו! אוי זה היה כזה חלוםםםםםםםםם אם כןןןן!!
|אשליות| <היי! אני מבקשת..לא ירקתי! שפכתי עליה קולה וסטרתי לה על הלחי..אבל זה היה במקום! ועוד הצדיקו אותי!!! עובדה שהשעו אותה לאיזה חודש וחצי מהתפקיד שלה כמורה! חע.> אוף:\טוב בובה אני יעלה את התמונות לאיזה לינק ישלח לך!

חחחחחח ליל ג'ון אני רק שומעת את השם

הזה אני צוחקת <whatttttt??> יווווווווווווווו סטיב טיילור!? אני אוהבת אותווווווו היה לפני איזה שבוע שידור של האמטיוי איקונס של שנה שעברה נראה לי ובחרו את ארוסמית לאיקון ואז הראו את אמינם בגלל שהוא שם תשים שלהם בסינג פור דה מומנט אז בסוף אמינם עושה כזה ארוסמית יו רוקק עם היד בעע איך אומרים את זה חח אני עושה את זה מול המסך כאילו את רואה..<עצוב אני יודעת> ותגידי מה שעושים עם היד <שוב עושה למסך..> זה כאילו i love u נכון? בשפה של החרשים לא? זה גם נראה ככה.. כי הזרת וה.. טוב עזבי אני לא יצליח לרשום את זה במילים... מה?? הצדיקו אותך? אצלנו גם אם המורה תירה בילד והשני יעשה לה מה שעשית הוא יעוף מביצפר.. ביצפר=דיקטטורה! למה הצדיקו אותה? מה היא עשתה? לא צריך אל תשימי על לינק! אח שלי יסדר לי את זה מתישהוא.. ואני יתחבר למסנג'ר

bLAck hALo

New member
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah!!!!!!!!!!!

Not. אני מתה על אירסומית'!!! וראיתי את זה שנה שעברה את האייקון הזה..זה היה שידור חוזר הא?! בעיקרון זה התחיל כאילו זה הקרניים של השטן מזה זה הגיע(אם אני מתכוונת למה שאת מתכוונת) כן הצידקו היינו צריכים להגיש עבודה באנגלית ולהגיש אותה במחצית השניה (בלע השנה כבר אין מחציות..מבאס:\) כאילו לעבוד על עבוד חצי שנה+ בערך ואני השקעתי!!!! עשיתי עבודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.. מרוב שהיא הייתה גדולה היא לא הייתה מוכנה לקבל אותה! ואני קרעתי את התחת שלי...למרות שזה היה קל כי זה אנגלית אבל עדין! היא לא רצתה לקבל אותה! וכל המורות שונאות אותי! אבל המנהלת מתה עלי! והמורה לספורט..והמורה לספורט של הבנים (שהוא המאמן שלי ואני מכירה את הבן שלו:) כולןןן שונאות אותי!! אבל זה הדדי אז ככה שהכל טוב.

אה חחח אז כנראה שלא... אמרתי לך שאנ

י לא בטוחה... אבל אני זוכרת שאמרו לי שזה אי לוב יו.. <ובדרך.. אי לוב יוווווווו הילוש> חוצפנית!! גן אח שלי בכיתה ז נראה לי הוא עשה עבודת שורשים והיא הייתה מה זה ענקית אז המורה לא בדקה הכול.. חח היא אמרה לו שהעבודה גדולה מידי חוצפנית! לכי תביני מורים..

bLAck hALo

New member
*הלכתי להבין לא הצלחתי..*

ככה הא? אין השקעה בשבילי? :(( חח שגם אח שלך ישפוך עליה קולה

למעלה