מייקל VS אמינם

שלך תקוע?!? בדרך כלל שלי תקוע!

סטריינג' וורי סטריינג' לא הולכת.. אבל עוד מעט אני באמת יצתרך ללכת יש שעת אפס מחר.....

בעע אני חושבת שזה לא נשלח ושלוחת שו

-ב וזה מה שקורה... בעע בוביתתתתתת אני כבר מה זה עייפההההההההההההההההה אני מצטערת להודיע לך שאני הולכת בזה הרע לישוןןןןןןןןןןןןןן לוב יווווווווווו בייבייייי
מתה עלייייייייייייי-ךךך

bLAck hALo

New member
גם לי יש שעת אפס..ועוד כדורסל :\

בעעע על הבוקר גם אני צריכה בקרוב לפרוש לטובת המיטה

שלך תקוע!? בדרך כלל שלי נתקע

סטריינג' וורי סטריינג' לא הולכת.. אבל עוד מעט אני באמת יצתרך ללכת יש שעת אפס מחר.....

lony21

New member
לא התקפתי אותה....

ולא קיללתי אותה.... אמרתי מה שאני חושב.... ותראה ת'הודעה הצינית שלה ואז נדבר

דבר ראשון תרגיע ../images/Emo15.gif

ובקשר ל: "בדוגרי את לא מבינה בשיט מה הולך שם ואת לא יודעת בכלל מה הוא עשה בדיוק כמוני וכמו כל אחד אחר פה" חחחח באמת הצחקת אותי
אתה יודע כמה חדשות יש על המשפט של מייקל
תאמין לי שהיא יודעת המון ומי שטורח לעקוב אחרי המשפט יודע בדיוק מה הולך שמה
אז חלק מהמשפט שלך נכון... היא יודעת המון... אתה לא.

bLAck hALo

New member
עד כמה שיש חדשות

אף פעם אי אפשר לדעת מה באמתתתתתתת קורה! מה באמת אמרו ומה באמת מתרחש שם! זה לא שהיא או כל מעריץ אחר שם וזה לא שאתם המשפחה או חברים קרובים שלו שיודעים כל פרט ודבר שמתרחש שם.

מה הקשר כמה המשפט מתקדם וכמה

חדשות יש... את יודעת ב-100 אחוז שהוא לא עשה את זה? היית שם? ראית? אז דיי נו עד שלא יקבעו אם הוא אשם או לא אז לא שווה אפילו להתווכח על זה...

lony21

New member
ענו בשבילי....

שמח שהצחקתי אותך ושמח שהיא מבינה במייקל.... אבל אני אחזור על זה אין לא לה לא לי ולא לכל הפורום שלכם טיפה של מושג מה באמת קרה שם.... לעקוב אחרי החדשות ואז להגיד שהוא לא אשם זה הדבר הכי טיפשי שראיתי בחיים שלי

g a g a

New member
נסכם ונאמר ש-

כולנו טיפשים ורק אתה אגוני הנכבד חכם משכיל יודע הכל ומבין בהכל. חיים טובים שיהיו לך ולאליל שלך. שלום.

lony21

New member
וזאת הבעיה שלך....

שאני לא מחשיב ת'צמי חכם גדול ולא מבין יותר ממכם בגלל זה גם הדגשתי שגם אני לא יודע מה הולך שם.... וגם אמינם הוא ממש לא האליל שלי... אני אוהב את המוזיקה שלו כמו עוד הרבה אומנים אחרים.... אם כבר מדברים על אלילים ז לא אני זה שקורא כל פיסת מידע עליו (תחשבי על זה) אז בתור בנאדם בן עשרים ומשהו את מתנהגת ממש בילדותיות....

Pete® Pan

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo46.gif

בקליפ ניתן לראות מגמתיות משוועת להכפשת שמו של מייקל. בעוד שהחדשות מדווחות מה שהם רואים בשטח (נכון, לפעמים עם עיוות האמת והפיכת התוכן של החדשות למשהו פיקנטי שאנשים יזילו ריר עליו) - אמינם פשוט הגזים! כשאתה אומר בואו נצעק גם על חברות החדשות - אז זהו, שלא! מה שאמרת רק מחזק את טענתו של מייקל. מייקל לא קופץ ותובע כל אחד שמוציא משהו מהפה - אבל אמינם?! הוא עבר כל גבול! לפני זה הערכתי אותו מאוד...

הרשה לי להוסיף לך משהו שכחת..../images/Emo23.gif

תקשיבו כל מעריצי אמינם ומעריצי מייקל(שגם אני מעריצה).. דבר ראשון אני אוהבת את אמינם ואני גם מאוד אוהבת את השירים שלו.. אבל יש לי שאלה לקהל הפתוח: באמת נראה לכם שאם אמינם(עצמו) היה מחשיב מעצמו זמר גדול הוא היה יורד על אנשים בשירים שלו?, נראה לכם שאם הוא היה מוציא שיר אז זה לא היה מגיע לראשי המצעדים מבלי להכפיש אף אחד??? אז הרשו לי לחדש לכם: ברור שכן!!! אתם בתור מעריצים תאהבו איזה שיר שהוא יוצא? (ברור..... לא?) ואני מאמינה שהוא יקבל פוווווול רייטינג גם בלי האף של מייקל(התותח) גקסון יפול... וזהו... יום טוב

bLAck hALo

New member
אני בספק אם יש כאן

מעריצים גרופיים שלו כשאמינם מוציא שיר או ההפקה גרועים לאף אחד אין בעיה להגיד את זה וכבר היו ויהיו שרשורים שלאו דווקא יעשו את אמינם "כאומן מושלם שכל דבר שהוא נוגע בו הופך לזהב" כי זה לא ככה. הוא היה מגיע לראש המצעדים גם בלי לרדת על משהו אבל זה לא הקטע של לרדת והלכפיש את שמם של אומנים אחרים זה יותר בקטע של הומור (שיש אנשים שיראו את זה בעין יפה ויש כאלה שלא) בהרבה שירים של אמינם ובכלל הוא כאדם (עד כמה שמשהו שיודע עליו דברים מהשירים שלו ומהנט יכול לדעת עליו באמת) הוא לוקח דברים מסריחים/עצובים/דפוקים בעולם וצוחק עליהם (עד כמה שאפשר מצידו) וכולנו יודעים שהאף של מייקל לא באמת נפל אבל ככה זה כאילו המצב שנוצר משמועות והצהובונים למיניהם אז אמינם פשוט צוחק על כל הקטע הזה.

ממ לגבי "לוז יורסלף" ../images/Emo15.gif

הוא חושב שזה יפגע בתדמית שלו
שזה יפגע בשיר
אמינם פוגע בתדמיתם של הרבה זמרים רק בשביל הביזנס שלו ושיהיה תמיד בכותרות ושם פס על כולם
אז weird Al Yankovich גם צריך לשים עליו פס ולהרוס לו את התדמית כמו שהוא עשה להרבה מפורסמים. ונכנסתי לפה אתמול בלילה וקראתי את ההודעות של כמה מהאנשים... והיו שמה כמה שאמרו שמייקל מנסה להרוויח כסף מאמינם... WTF
לפי המצב כרגע אמינם מסתלבט+ מרוויח כסף ותהילה על חשבון מייקל
אז אל תגידו לי שמייקל לא בסדר..
אהה והקליפ עצמו לא ממש הזיז לי כי זה באמת קליפ עם רמה של כיתה א'... המה שבאמת עיצבן אלו המילים של השיר

Envenom

New member
אמינם לא הרס תדמית לאף אחד.

מי לא מכיר את הפרשייה של ההאשמות בהתקפות מיניות של מייקל? כל העולם מכיר, וזה לא זכה לחשיפה יותר גדולה רק בגלל אמינם. כשאמינם צוחק על אנשים זה משהו קטן, איזה נושא שבדיוק אקטואלי עליו. כשווירד אל כותב דיס לשיר, הוא יורד על השיר ועל הזמר במשך כל השיר. ככה שאי אפשר להשוות אפילו

g a g a

New member
"דיס לשיר"??????????../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

השיר FAT או EAT IT לא מכיל טיפת "דיס" כלפי מייקל
זו פארודיה במיטבה. מייקל עצמו נהנה והתלהב מהשירים והקליפים שלו. ווירד אל לוקח שירים קלאסיים ומשנה לגמרי את הליריקס שלהם בלי קשר לאומן שלו שייך השיר
למדונה הוא לקח את Like a virgun והפך אותו ל Like a surgeon. אין קשר ל"דיס". הומור קליל ובלתי מזיק לחלוטין. אני מייד מצרפת לכאן את המילים לשירים שהזכרתי כדי להמחיש לך עד כמה הם לא מזיקים

למעלה