מייקל VS אמינם

באמת1.!!?!?!?!

את תמיד אומרת שאת לא רואה טלוויזיה בכלל אז חשבתי.. בואנה חבריםםםםםםםם זה הדבר הכי מצחיק שקיים אין כמעט כל דבר מזכיר לי אותם.. חח זה נורא הם כל כך מצחיקים אותייייי נכון העונות ה-9 וה-10 לא משתוות בכלל לקודמות?? הקטע של רוס וריצ'ל שהם גרים באותו בית ולא ביחד זה פשוט כזה מעפן אחרי כל מה שעבר עליהם.. הם סתם גרים באותו בית כאילו הם בכלל לא מכירים בעע מעצבן אותי איך תמיד את יודעת לעשות דברים שאנחנו לא?!? איך עשית את זה שהמשפט הסתדר כל כך!?!?!?!?!?!? שעה יכלתי לחשוב איך לעשות את זה ולא הייתי מצליחה **אךך כואבים לי הורידים חח בכף יד** אולי אני אחתוך אותם?

bLAck hALo

New member
אני באמת שונאת טלוויזיה!

ואני בקושי רואה..אבל יש סדרות שאני לא יפסיד..אז מקלטיה מקסימום ורואה כשיש לי זמן פנוי חברים זאת ה-סידרהההההההההההההה!!! ובאמת העונות 9 ו-10 לא משתוות בכלללללללללללללללל!!!! חח מה אני כבר יודעת לעשות?! רק לז**ן ת'מוח. אני יחתוך את שלי במקומך.

אה אוקיי

מה את יודעת לעשות?? הכול זה מפחיד אותי כבר.. את יודעת הכול על כל נושא שקיים! חח תודה על ההצעה אבל לא נראה לי שזה יעזור..

bLAck hALo

New member
איזה נושאים כבר היו?!

את בכלל תפסיקי לחשוב על זה גם בצחוק! להוציא את זה מהראש שלך נסיכה שלי!

bLAck hALo

New member
חח אנחנו לא זוכרות כלום..

דודה הילה כמעט קראה ל-FBI פעם אחרונה שנעלמת!

לא להגזים..

גם לא נראה לי שאם אני יעלם האפביאי יצאו לחפש אותי מקסימום אמא אבא ו2 שכנים <שצריכים בייביסיטר למחר>

bLAck hALo

New member
חחחח... אני ידאג ל-FBI../images/Emo11.gif

חח בייביסיטר למחר חחח.. מה שמזכיר לי אני צריכה כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! איפה לוני? לוני עוד צריך לקנות לי אלבומים!

bLAck hALo

New member
חע! לוני חייב לי אלבומים!!!! ואז

הוא צריך להביא לי דיסקים לצריבה שאני יצרוב לו..

bLAck hALo

New member
אני צורבת רק מה שנחמד ולא שווה

להוציא על זה כסף.. אבל אני חולה על מקוריייייייייייייייייי!! אין ריח של אלבום חדש ומקורי שפותחים את העטיפה..כשקוראים את החוברת *רגעים קטנים של אושר*

bLAck hALo

New member
וואי עדי איך השירשור הזה גדל בגללנו

והשיט (שאני כל כך אוהבתתתתתתתתתתתתתתת) שלנו =)

למעלה