מחליפים דעות

Or Amit

New member
מחליפים דעות

כדי קצת למלא את הזמן לקראת הגמר (וספיולר קטן - ניר ואני מתכננים לכם גם אירוח בימים הקרובים) מדור חדש של "מחליפים דעות" הפעם חמישה נושאים על הפרק - אני כותב איזשהו 'היגד' או דעה ואתם מחווים את דעתכם עליה. מזכיר לכם את תוצאות הסשן האחרון: SVG על המוקד: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1483123&passok=yes הסלטיקס http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1483119&passok=yes הלייקרסhttp://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1483115&passok=yes יאללה בלאגן

Or Amit

New member
דעה מספר 1: הסלטיקס

בוסטון איחרו את הרכבת. איינג' ידע שהוא בונה קבוצה לשנתיים גג, והשנתיים האלו הגיעו לסיומן. שנה הבאה בוסטון עוד תהיה פלייאוף, אבל תהיה כבר פחות עוצמתית ממה שראינו עד עכשיו. יחד עם העליה של אורלנדו וקליבלנד, בוסטון לא הולכת להיות קונטנדרית של ממש.

rapgamer4ever

New member
מארץ האגדות

בוסטון אחושילינג קונטנדרית. נכון להיום, החמישייה שלה היא הכי חזקה בליגה, בבירור. מהטובות ביותר בקליעה, באתלטיות, בחכמה ובתיאום. גמישה ויכולה להתאים את עצמה לכל יריבה. ביג בייבי צבר הפלייאוף הרבה נסיון בזכות היותו סטארטר, והוא תוספת חשובה מהספסל. בהנחה שהפציעה של גארנט לא תוריד את היכולת שלו באופן משמעותי בטווח הרחוק, בוסטון היא אולי הקונטנדרית מספר 1 לפי דעתי שנה הבאה. בזכות היכולת, אבל גם הנסיון, הווינריות והמסורת שהיו שווים לבדם המון בפלייאוף הנוכחי.

אמת

לא יודע כמה איחרו את הרכבת בהתחשב שאליפות הגיעה והחיבוק מהקהל חזר אבל אני בהחלט חושב שבפליאוף הבא הם יהיו יותר מועמדים בעייני עצמם מאשר באמת קונטנדרים משמעותיים (משהו כמו הספרס השנה) ריי ריי כבר בקושי זז על המגרש ,השחיקה של גארנט תתן את אותותיה ופירס הוא לא הסופרסטאר הענק שהוא חושב שהוא . שחקני הרוטציה שהפכו אותם בפליאוף למינימום אולסטארים הם עדיין שחקני רוטציה משלימים ולא מבריקים במיוחד לא אמין שגם הקפיצת מדרגה של רונדו תעזור . אגב,קטע מצחיק עם רונדו - הוא היה אנדרייטד כל כך הרבה זמן ופתאום התקשורת שמה לב אליו ווהפכה אותו לאוברייטד מטורף פליאוף בטוח יתרון ביתיות כנראה שכן אבל הרבה פחות נצחונות ולא מעל סיבוב שני כמו העונה

ריי עדיין מהטובים בליגה והשאלה לגבי גארנט

בס"ד אם גארנט יוכל לחזור לשחק בעונה הבאה כפי שהוא יכול לשחק ולא יוגבל בגלל הפציעה, אז הסלטיקס עדיין הם המועמדים הבולטים לאליפות במצב בריא. ריי אלן עדיין מהקלעים הטובים בליגה, פירס עדיין מהסמול-פורוורדים הטובים בליגה, רונדו צפוי רק להשתפר ולקבע את עצמו כאחד הרכזים הטובים בליגה ומהמגינים הטובים ביותר בין הגארדים, פרקינס גם צפוי להשתפר ולהיות סנטר איכותי של ממש ומהסנטרים ההגנתיים הטובים ביותר, וגארנט אם לא יוגבל בגלל הפציעה יהיה גארנט, וכן עם ספסל בריא של האוס, טוני אלן, פו ודייויס, מדובר בקבוצה הטובה ביותר בליגה עם החמישייה הטובה ביותר. אמנם ישנה בעיה בעמדת הרכז המחליף, וצריך להביא רכז טוב שיוכל להחליף כראוי את רונדו, כי מרבורי של היום כנראה לא לגמרי מספיק. אך למעט זאת אין חולשה על הספסל: האוס מחליף מצוין לאלן, וגם טוני אלן מחליף טוב, ןפו ודייויס מחליפים מצוינים לשחקני הפנים. שנה אחרי זה זה כבר משהו אחר.

שקר! ../images/Emo46.gif

האמת זה תלוי באוף סיזן. אם בוסטון תנוח על זרי הדפנה בקטע של "הפסדנו לאורלנדו ב7 משחקים, והם הגיעו עד לגמר אז עם גארנט בטוח היינו מגיעים בעצמנו לגמר, הכל סבבה..." ורק תמלא את החורים בזקנים על שכר מינימום היא תהיה קונטנדרית אבל לא אלופה אם היא תחליט, אוקי יש לנו מספר חורים חוץ מגארנט ובוא נטפל בהם היא לדעתי הקבוצה החזקה בליגה, לשנה הבאה... דבר אחרון שרציתי להגיד כי פה בפורום לא דיברו על זה בכלל אבל בפורומים של הסלטיקס מדברים על זה המון, טרייד על ריי אלן. מצד אחד הוא עדיין קלע ענקי, קצת איבד צעד אבל הוא עדיין מהSG הטובים בליגה. אבל הוא חוזה נגמר עצום (19 מיל' נראלי), עם אחלה אופי ומנהיגות והוא גם באמת מהטובים בליגה לכן ניתן לקבל תמורתו עוד פיסה שתשפר את הסלטיקס אפילו במחיר ויתור על ריי אלן. אני אישית נגד מהלך כזה, אבל אף פעם אי אפשר לדעת...

Orenseg

New member
אם יתנו לו בייאאוט זה אפשרי

אבל איינג' צריך לראות איך אלן יקבל את האפשרות הזו, אם הקבוצה השניה תסכים לוותר על אלן ומה התמורה האפשרית. זה באמת יצדיק ויתור על האופציה של 2010? נראה כמה האפשרות של 2010 ריאלית לאור דיבורי האקסטנשן של רונדו. ויתור על אלן לשם קבלת שחקן צעיר יותר נראה לי כמו אפשרות מטופשת. יש לקבוצה הזו כימיה נהדרת. עדיף שאיינג' ידאג למחליף עם ראש שלא תקוע בתוך התחת (כן כן טוני אלן, אני מדבר עליך), וכך אלן-פירס לא יגיעו שחוקים לפלייאוף. אני חושב שאלן גם יוכל להשאר בסלטיקס מעבר ל2010, על חוזה נמוך יותר ואפילו בתור שחקן שישי. הוא כנראה לא מסוגל לתת 35-40 דקות אפקטיביות בערב בגילו המתקדם.

לא רואה סיבה שיסכימו לתת לו בייאאוט

אלא אם הטרייד ייתבצע באמצע העונה, אחרי שיהיה ברור לקבוצה שמקבלת אותו שהיא הולכת ללוטרי וריי ריי יהיה מוכן לוותר על נתח נכבד של כסף...

Orenseg

New member
איינג' בנה על קונטנדרית לשלוש עונות

והמטרה היתה אליפות אחת. הוא השיג אותה. הסלטיקס היו עם המאזן הכי טוב בליגה עד הפציעה של גארנט. איינג' לא אשם בפציעה המתמשכת שלו. הם עדיין הצליחו לגרור את אלופת המזרח לשבעה משחקים, ולדעתי גארנט היה מוביל אותם לגמר. ברור שהשלישיה הזדקנה וכבר פחות עוצמתית מבעבר, אבל אחרי מה שראינו מרונדו, פרקינס ובייבי בפלייאוף הזה? יש שם גם עתיד. איינג' צריך לעשות בקיץ כמה מהלכים לחיזוק הספסל, ושוב תהיה שם יופי של קונטנדרית.

SHITBREAK3

New member
נכון ולא נכון

מבחינת יכולת נטו, אין ספק שבוסטון היא עדיין קונטנדרית רצינית. גארנט-אלן-פירס זה עדיין הטריו הקטלני בליגה, ביג בייבי ורונדו רק הולכים ומשתפרים, וגם אדי האוס ופרקינס נראים מצוין. אם בוסטון תצליח להימנע מפציעות רציניות, היא לא תיפול מלייקרס אורלנדו או קליבלנד. אבל ה "אם" הזה הוא חתיכת אם רציני.... גארנט אלן ופירס לא נהיים צעירים יותר, ויול להיות שלסלטיקס יהיה שווה לוותר על כמה משחקים בעונה הסדירה ואולי בעקבות כך על הביתיות בפלייאוף, בשביל לתת לכוכבים אקסטרא מנוחה ושיגיעו בכושר ראוי לפלייאוף

carmelo

New member
כמו שאמרתי באשכול סיכום העונה שלהם

הם חייבים לחזק את הספסל - רכז וסנטר מחליפים, סטופר הגנתי, ורצוי גם סקורר כי אלן מזדקן ונהיה יותר ויותר סטריקי. לא חושב שיש להם אופציית 2010, עם החוזים החדשים שרונדו וביג בייבי יקבלו, וזה עוד לפני שדיברנו על חיזוקים הכרחיים. לסיכום - עדיין אמורים להיות אחת מ2-3 הקונטנדריות הבולטות שנה הבאה, אבל לא חושב כמו ראפא שהם צריכים לקפוא על השמרים.

rapgamer4ever

New member
גם אני לא חושב שאין להם מה לשנות

אני פשוט חושב שאפילו אם לא ישנו שום דבר, הם המועמדים מספר 1 בעיני. בכל זאת יש לאן להשתפר

חסר בעיקר רכז מחליף, כי האוס הוא סקורר מעולה

בס"ד ובהגנה צריך בהחלט שחקן הגנתי מצוין מהספסל שיחזק מהספסל את ההגנה המעולה של הקבוצה עם גארנט שהוא משחקני ההגנה הטובים בליגה, רונדו שהוא מהטובים ביותר בהגנה בין הרכזים ופרקינס שהוא מהסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה, כך שישנם בחמישייה שלושה שחקנים מעולים בהגנה בשלוש עמדות.

דונקי8

New member
אמת חלקית...

יש ירידה בכושר הוותיקים מצד שני המשולש הצעיר רונדו-פרקינס-דיוויס עשה התקדמות עצומה בא לידי ביטוי בפלייאוף בעיקר אצל שני האחרונים בגלל ההעדרות של גארנט, לפירס\אלן\ביג טיקט יש לפחות עוד שנתיים טובות, ניצול נכון של השימוש בהם והרחבת הגיבוי מהספסל בעוד גארד (רכז מחליף במקום מארבורי) ואולי גבוה לאור הפציעות של גארנט והיא תרוץ חזק. נכון שתצטרך לנסות טריידים או שחקנים זולים יחסית בגלל הכסף שלוקח המשולש והחוזים החדשים שיצטרכו לתת לדיוויס ורונדו, אבל יש להם במה לסחור (פו,אלן, אולי אחד משחקני המשולש הוותיק, חסכון ע,"י ויתור על מארבורי )

עובדה

רק לא ברור לי למה אתה מדבר על שנה הבאה. השנה הם היו קונטנדרית של ממש? הפציעה של קווין גארנט היא חלק מהגיל, והוא הסיבה העיקרית שהסלטיקס לא יהיו קונטנדרים של ממש. ראינו שחקנים חוזרים מפציעות ברכיים קשות, לא כשהם מעל גיל 30, ולא לרמה שהם שיחקו לפני הפציעה. תוסיף לזה את העובדה שפו יעדר כמעט מכל העונה הבאה, וגם אם לא היה נפצע, כנראה היה עוזב למחוזות ירוקים פחות, אבל שיתנו לו יותר ירוקים. גם עתידו של ביג בייבי לוטי בערפל. אלן ופירס ישארו דומיננטיים, אבל הסלטיקס צריכים מנהיג.

השאלה עד כמה הפציעה של גארנט קשה

בס"ד זה מדע מדויק צריך לחכות ולראות. ביג בייבי עוד לא מחוץ לקבוצה. דבר אחרון: העונה עוד לא הסתיימה ובוסטון יכול בפגרה לעשות עסקאות שיהפכו אותה למועמדת לאליפות לא פחות משנה שעברה, תלוי כמובן איך יחזור גארנט מהפציעה. זה צריך לחכות ולראות. עוד מוקדם לסתום את הגולל על העונה הבאה של הסלטיקס כשזו עדיין לא הסתיימה!

88nothing

Active member
שטוייות.

אלן עדין קלעי אדיר, גארנט עדין ארוך, מבין משחק, עובד קשה ובעל תיזמון חסימה מצויין, ופירס ניבנה על פיזיות שלא נעלמת עם הגיל! רונדו בן 17 אז יש לו עוד זמן וגם פרקינס ממש צעיר! העתיד ורוד!

SHITBREAK3

New member
אה?

מכל התכונות של גארנט אתה מתייחס לזה שהוא ארוך?
פירס על פיזיות? רונדו בן 17? טוב...

88nothing

Active member
חחחחח בערך

אני מתכוון לזה שהם לא יאבדו את מה שיש להם. כי אלה לא דברים שהולכים עם הגיל.

Puskas

New member
רונדו בן 23..סתם לידע כללי

וגם אני מאמין שגארנט ופירס ישארו איכותיים למשך עוד 2 עונות לפחות אבל אלן מתחיל לדעוך מעט..אם יש צ'אנס לשלוח אותו תמורת איהז 2 חוזים טובים (אחד SG לחמישייה ואחד גבוה לספסל) אז הם צריכים לעשות את זה..

למעלה