מחליפים דעות

ThEgReEnKiNg

New member
אני חצוי

מצד אחד כן יש לו סגל טוב , מו ווילאמס ודלונטה ווסט הם כן שחקנים טובים ואחלה סקוררים , אבל חסר לו בנרות שחקן פוסט שיודע לעשות נקודות בצבע , פשוט אין שם אף אחד כזה! אילגסאוסקאס זקן וסיסי ומפחד ממגע , ולא שיחק עם הגב לסל כל הסדרה , וארג'ואו טוב בלסיים מתפרצות אבל לא במשחק עומד , קליבלנד פשוט נרצחה בגלל שאין לה גבוה ראוי , אז אני חצוי בקשר לזה , כן יש לו סגל לא רע אבל בכל זאת חסר חתיכה גדולה מאוד בפזאל.

Or Amit

New member
דעה מספר 4: אורלנדו

המג'יק הם לא באמת קונטנדרית. עוד לא. הם הגיעו לגמר רק בגלל ההתפרקות של קליבלנד והפציעה של גארנט. אולי הם עוד יהיו שם, אבל בינתיים הם יותר הגיעו לגמר בגלל חולשת המזרח.

יש בזה משהו

עם נלסון בריא ובכושר של לפני האולסטאר הייתי חושב אחרת אבל לא נראה לי שהיה להם מה למכור עם בוסטון+גארנט של השנה בכל מקרה . לדעתי חסר להם הגרוש ללירה כדי להחשב לקונטנדרים אמיתיים ולכן הם יקבלו בראש בגמר - אולי השיפור המתמיד של לי וגורטאט והחזרה של נלסון בשנה הבאה ישנו את זה

ממש לא

קליבלנד התפרקו בגלל אורלנדו ובלי שינוי אורלנדו ינצחו אותם גם בשנה הבאה. לבוסטון חסר את גארנט? למג'יק חסר את נלסון. וכשנלסון פותח, אלסטון עולה מהספסל והוא יהיה מהרכזים המחליפים הטובים בליגה. לא בטוח בכלל שטורקגלו יישאר במג'יק אז מוקדם מידי לדבר על מה ייקרה שנה הבאה, אבל לדעתי במתכונת הנוכחית של המזרח (עם גארנט ונלסון), אורלנדו ובוסטון הן הקבוצות החזקו במזרח...

rapgamer4ever

New member
הל נו

צריך לעשות הפרדה בין אורלנדו של העונה הרגילה ותחילת הפלייאוף, לאורלנדו של סוף הפלייאוף. לגבי אורלנדו של העונה הרגילה ותחילת הפלייאוף, הייתי מסכים איתך. קבוצה שמסתמכת יותר מדי על קליעה ושאולי אין לה את האופי המתאים. אבל מאז פיגור ה3-2 בבוסטון, המג'יק השתנו. תכנית המשחק שלהם השתנתה. סדר העדיפויות ההתקפי שלהם השתנה. המנהיגות שלה קיבלה מימד נוסף. כולם ממשיכים לא לספור את אורלנדו, זה מקום שנוח לה ומקום שהיא תמשיך להפתיע ממנו את כולם. אולי בגדול. חולשת המזרח זה בטוח לא הסיבה שהיא בגמר, היא גם הייתה יוצאת מהמערב אם היית מחליף אותה בלייקרס. אגב, להגיד על קבוצה בגמר ה-NBA שהיא לא קונטנדרית זה לדעתי סתירה פנימית. אולי לא ברמה של אלופה, אם לזו הכוונה. גם זו אמירה שאני לא ממש מסכים איתה.

המשתגר

New member
אתה לא חושש מגישת "עשינו את שלנו"

אתה לא חושש אצל אורלנדו מתחושת "עשינו את שלנו" שעלולה לגמור את סדרת הגמר הרבה יותר מדי מהר? לי יש חשש גדול שזה מה שעלול לקרות.

Orenseg

New member
אז תקרא את הבלוג של הווארד

ותבין שזה ממש לא נכון. הם לא חושבים שהם עשו את שלהם, כי המטרה שהציבו לעצמם מתחילת העונה היתה אליפות. הווארד מאוד כעס על כך שכולם דיברו על קובי-לברון ואף אחד לא ספר אותם. הוא חזר על זה שוב ושוב: המטרה שלהם היא אליפות, לא פחות. לפני משחק 4 הווארד כתב: "זה כמו משחק 7", וכשהמג'יק עלו לשחק הבנתי שהוא מתכוון לכל מילה ומילה. ואם רוצים לעשות את זה פיקנטי, אז להידו יש בטן מלאה על הלייקרס מאז 2002.

rapgamer4ever

New member
לא ממש

הגישה הזאת אולי יכולה לקרות אצל קבוצה קטנה שעלתה לפלייאוף, או קבוצה בינונית שעברה סיבוב. בגמר ה-NBA, כשאתה במרחק סדרה טובה מהיסטוריה, לא מאמין שיש דבר כזה. וכמו שאורן אמר, אני זוכר שדוויט דיבר עוד מפתיחת העונה על אליפות. אחרי שעבר את בוסטון שוב דיבר שהמטרה היא אליפות. לדעתי סביר מאוד שהמג'יק יקחו אחד משני משחקי החוץ הראשונים. אני עוד אכתוב על הסדרה בפירוט.. אם יש דבר אחד שאני בטוח בו הוא שזו תהיה הסדרה הכי קשה של הלייקרס בפלייאוף.

Oxycodone

New member
קישקוש מוחלט

אורלנדו קבוצה מעולה - ניצחה את האלופה ב7 משחקים , הציגה יכולת קלאץ מעולה בפלייאוף. היו כבר במקום ה1 העונה כאשר נלסון שיחק...עשו טרייד מעולה על באטיייה ונלסון ושיחקו בנתיים הכי טוב באוף סיאזן. אם נלסון היה 100 אחוז לדעתי אליפות בטוחה .....נראה מה יהיה כמו שדוויט אמר הם לא סיימו עוד.

carmelo

New member
יופי של קבוצה

ועדיין, קשה לי להתייחס לקבוצה שמשחקת רק עם גבוה אמיתי אחד כל הזמן, כאל קונטנדרית. אם הפיסטונס לא היו דועכים כ"כ מהר, הם עדיין היו מהווים עבורם מכשול בלתי ניתן למעבר.

Oxycodone

New member
למה אחד ?

מה עם לואיס הוא לא גבוה ? טורגולו לא גבוה ? אולי הם לא גבוהים הגנתיים אבל עדיין. חוץ מזה הם משחקים עם גבוה אחד ו4 קלעים...אבל הם יכולים במידת הצורך לשחק עם גורטאט ודוויט ביחד ? ועוד 3 קלעים סביבם.

STEVE NASH

New member
לואיס וטורקוגלו אולי גבוהים מבחינת גובה

אבל מבחינת תפקיד? אף אחד מהם לא שחקן פנים. ממש לא.

שטויות במיץ

קבוצה שחוזרת מ20+ הפרש במהלך הפלייאוף כבר 6 או 7 פעמים, זה קבוצה עם המון עוצמה מנטלית ואמונה. קבוצה שנתנה הופעה בכל משחק חשוב (משחק 7 מול בוסטון, משחק 6 מול קליבלנד), מכדור הביניים, עד השריקה האחרונה. זה נכון שאורלנדו היא לא הקבוצה הקלאסית שהורגלנו לה בשנים האחרונות, אבל אורלנדו מנצלת את כל היתרונות שלה נכון. הם עדיין צריכים להוכיח שקבוצה שזורקת כל כך הרבה שלשות יכולה לקחת תואר אליפות, אבל זה לא מונע מהם להיות קונטנדרים. הם לא קליבלנד של 2007, שהגיעו לגמר בטעות, הם לא הנטס של תחילת העשור, שלא ממש היוו תחרות ללייקרס או לספרס, אבל פשוט למזרח לא היה שום דבר יותר טוב להציע. זה קבוצה שעשתה המון דברים יפים בפלייאוף הזה, ולא נשברה במקומות שקבוצות אחרות כבר היו מרימות ידיים. מגיעה לה המון כבוד. עכשיו הם צריכים להוכיח את זה מול הלייקרס.

אני לא אתפלא אם בסופו של דבר היא תהיה אלופה

יש להם שיטת משחק שיוצרת כל-כך הרבה מצ'-אפים בכל העמדות. מספיק שחקנים שיודעים לנהל משחק ולקחת אחריות כשצריך. והם הוכיחו בגרות ומנטליות של אלופה כשהם חזרו מפיגור דו ספרתי כמעט כל משחק בפליאוף. גארנט בריא - זה דיון על אחד לגמרי, על בוסטון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קבוצה בעליה

ללא ספק מדובר בקבוצה שהפתיעה הרבה מאוד אנשים העונה ובמיוחד בפלייאוף אבל למרות ההפתעה אני לא חושב שזה משהו חד פעמי. לדעתי הרבה תלוי בסידרה מול הלייקרס, אם המג'יק יחטפו סוויפ יכול להיות שגם הם יגידו לעצמם "טוב, אנחנו לא באמת ראויים למעמד הזה" אבל אם הם יתנו פייט כמו שצריך (מי יודע, אולי אפילו ינצחו) גם החשיבה שלהם תשתנה ובעיקר החוסן המנטלי. בסה"כ מדובר בקבוצה יחסית צעירה עם שני כוכבים שיש לפנייהם עוד קריירה ארוכה ומצליחה (האוורד ונלסון) ושחקנים משלימים מעולים. אני לא רוצה לפתוח פה את הדיון לגבי מה הם צריכים לעשות בעונה הבאה אבל ברור להם ולנו שקודם כל הם יהיו חייבים להשאיר את טורקוגלו ואז הם בהחלט יכולים להחשב כקונטנדרית בעונה הבאה בעיקר עם נלסון בריא.

טרה10

New member
נכון בחלקו- גרנט..זה נכון.

קליבלנד לא ניצחה בחוץ..היא לא התפרקה אלא זה מה יש. חולשת המזרח..? עוד נראה. ואם יש שלשה משחקים בל.א. זה יתרון גדול לליקרס. תארו לכם שהם לוקחים את כל השלשה. שזה כבר שלשת רבעי עבודה. זה אגב בכלל לא נראה הוגן.

טרה10

New member
לוח המשחקים ל.א בבית 2 ואח"כ 3 באורלנדו

מה שמחייב את הלייקרס לנצח את שני המשחקים בבית. אחרת יקרה בדיוק כמו נגד הקאבס. שלא ניצחו בחוץ.

דונקי8

New member
המג'יק הגיעו לגמר כי הם הכי קבוצה במזרח

די קצת פרגון למג'יק הגיעו לגמר בזכות, הקבוצתיות שלהם היא שהעיפה את קליבלנד, אותה קבוצה שגמרה 1 בליגה, והיא זאת שהדיחה את בוסטון בסופו של דבר , די לעסוק באם לא רלוונטי!!!

ThEgReEnKiNg

New member
אגדה

היא קבוצה שאוהדי הכדורסל האמיתיים צריכים להיות שמחים שהיא התקדמה , הם קבוצה! יש דוייט הווארד והוא הגבוה הכי טוב בליגה אבל הם קבוצה , גם שהווארד על הספסל הם מפציצים הוא כן השחקן הכי טוב שם אבל יש שם מספיק שחקנים טובים. והנעת הכדור שלהם זה פשוט כיף לראות , הנעת כדור חכמה ופשוטה כמו שכתוב בספר. הקבוצה הכי טובה במזרח בפליאוף הזה , אני חושב שהחלום יעצר בגמר אבל בהחלט מגיע להם להיות בגמר.

Or Amit

New member
דעה מספר 5: ג'אמיר נלסון

גם אם נלסון כשיר בשלב הזה לא כדאי לאורלנדו להחזיר אותו - עדיף לתת לשחקנים להמשיך לרוץ בסגל הנוכחי ולדאוג להכשיר את נלסון בשנה הבאה.

למעלה