מחליפים דעות

rapgamer4ever

New member
סיכוי טוב שכן

קשה לעבור קבוצה ברמת אלופה עם כל-כך מעט כשרון התקפי. קליבלנד מעולם לא עברה בסדרת פלייאוף קבוצה כזאת. היא נפלה מול בוסטון שנה שעברה ואורלנדו השנה, שתיהן טובות משמעותית מכל קבוצה אחרת שעברה קליבלנד בפלייאוף. היא צריכה עוד שחקן שיכול לקלוע 20 וכמה נקודות, אחרת אני נוטה להסכים שהכי גבוה שהיא יכולה להגיע אליו הוא מפגש עם קבוצה ברמה של אלופה.

yoavj1

New member
לא לגמרי נכון

לדעתי קשה להסיק כל כך הרבה מסדרת פלייאוף אחת. קליבלנד היא קבוצה טובה, שעברה סדרה לא טובה (מצ' אפ לא טוב, קליעה לא טובה). היא אחת ההגנות החזקות ביותר בליגה, עם השחקן הטוב בליגה וחבורה של שחקנים משלימים שאולי לא סופרסטארים אבל לרוב מספקים את הסחורה. נכון שאפשר להמשיך עם ה "אם היה קורה אחרת" עד אינסוף, אבל בסופו של דבר כמה קליעות של קליבלנד שהיו נכנסות וכמה של אורלנדו שלא היו משנות את הסדרה לגמרי, וכנראה היינו חושבים אחרת על קליבלנד כקבוצה.

endorms

New member
איך אפשר לומר את זה?

אני נטפל דווקא להודעה שלך אבל הדיעה הזו חוזרת על עצמה שוב ושוב אצל אנשים אחרים. אני לחלוטין לא מסכים עם זה. הבדלי הרמות בין אורלנדו לקליבלנד היו עצומים. קליבלנד נתנו 4-5 רבעים בסידרה הזו שהיו בכלל באותה הליגה של הכדורסל ששיחקה אורלנדו. בכל שאר הזמן הקבוצה בכחולה גילתה עליונות מלאה בכל האספקטים של המשחק: התקפה, הגנה, ריבאונד וחוסן מנטלי. לפי התיאוריה הזו אם לא כמה קליעות ושריקות מפוקפקות של השופטים הסידרה הזו הייתה נגמרת 4-0. אולי אפילו 6-0. ואז מה היו אומרים? אורלנדו נתנה סידרה מרשימה והציגה כדורסל שיטתי, חכם ואגרסיבי ברמה הגבוהה ביותר בעולם. קליבלנד נתנה סידרה עלובה והציגה את השחקן הטוב בעולם כשהוא מנסה לבדו לנצח קבוצה מצויינת. זה הספיק לניצחון במשחק אחד ועוד פוקס מתוך 6 משחקים. אני לא חושב שזה קרוב.

QuickSilverAviv

New member
הגזמה קטנה

אל תשכח שקליבלנד הובילה בפערים גדולים מאוד בהרבה ממשחקי הסדרה, ולפחות בהתחלה זה נראה חד צדדי לגמרי.

|כו| לגמריי

קבוצות שהרבה יותר טובות לא נותנות לאחרת לפתוח פער של 20 הפרש ב3 מחציות שונות...

endorms

New member
תבדקו את הנתונים בעצמכם

הפערים שאתם מדברים עליהם מייצגים 3 רבעים בלבד בסידרה. זהו. הייתי לארג' איתם ונתתי להם עוד שני רבעים שבהם היו טובים יותר מאורלנדו למרות שהם היו צמודים. בכל השאר אורלנדו שיחקו כדורסל טוב בהרבה.

rapgamer4ever

New member
מה זה "פוקס"

סבבה, קליבלנד קלעה סל בפוקס כמו שאורלנדו קלעה אחד כזה קודם. בסה"כ היו 2 משחקים שהלכו לאורלנדו, אחד לקליבלנד ו-3 מאוד צמודים ששניים הלכו לאורלנדו ואחד לקליבלנד. אני לא חושב שאפשר לומר שפערי הרמות גדולים במיוחד. אורלנדו הייתה טובה יותר, לא היו פערים עצומים. פערים עצומים זה דנבר-ניו אורלינס או קליבלנד-אטלנטה. אין שום משמעות ללהפסיד 3 רבעים בנקודה או שתיים כשאתה מנצח אחד ב-10 נקודות.

EizoTop

New member
שתי הצעות של FA לקליבלנד

אייברסון מסיים חוזה בדטרויט, ולפי השמועות בן וואלס עומד לפרוש... לפי דעתכם אייברסון יתאים לקאבס? ראשיד וואלס גם מסיים חוזה, ואמר שהוא רוצה לפחות 8 מיליון... יתאים לקאבס? (רק אם בן וואלס יפרוש והשכר שלו יתפנה...)

QuickSilverAviv

New member
אני עדיין חושב שהפתרון נמצא במקום אחר

לינאס קלייזה - גם גבוה, גם משחק בשתי עמדות הפורוורד, גם חזק, וגם קולע מ3. יכול לפרוח ליד לברון ולהוות את התשובה של קליבלנד לשיטה של אורלנדו.

QuickSilverAviv

New member
לא כל כך יודע לגבי זה

שחקנים שמגיעים לקבוצות הגנה גדולות בדרך כלל מעלים את רמת ההגנה שלהם שלב אחד קדימה, והבחור צעיר ולכן יש לו זמן לכך. אני חושב שהוא כישרון התקפי גדול מדי וזמין מדי בשביל שיוותרו עליו, גם במחיר החולשה ההגנתית שלו.

Orenseg

New member
וואחד בלוף

מו וויליאמס התגלה כבלון הכי נפוח בליגה העונה. הוא לא שחקן של פלייאוף, לא מכיר את המנטליות של הפלייאוף ולא מבין את המשמעות של המשחקים. הוא הבטיח פעמיים שהקאבס יעברו את המג'יק (כולל בפיגור 1-2) ולא הופיע לשחק. יותר גרוע, אלסטון ניקנק אותו במצ'אפ האישי עם שיא קריירה בפלייאוף, וזה קרה במשחק הכי מכריע של העונה. הוא היה אמור לעשות את ההבדל מהשנים שעברו, אבל היה נו-שואו וגרם לקאבס לחזור למודל 2007. מייק בראון לא ראוי לאמן בליגה.

carmelo

New member
מזכיר את המקרה של דאלאס

מאמן הגנתי בלי שום תרגיל בהתקפה מלבד הסתמכות על הפרנצ'ייז פלייר שלו ואלתורים, שגם זכה בתואר מאמן העונה... אומנם דאלאס נפלה יותר בגדול אחרי עונה של 15 הפסדים בלבד, אבל חוץ מהדמיון באנשים הקטנים על הקווים, אני מעריך שגם הקאבס יעשו איזה טרייד (לפחות אצלם המשכון הכי משמעותי לעתיד זה ויתור על היקסון, שבינתיים רחוק מלהבטיח כמו האריס בזמנו), אבל ישאירו את בראון ולכן אני רואה אותם נופלים גם שנה הבאה, סביר להניח שמול בוסטון או אורלנדו שוב.

בדיוק להיפך

אורלנדו חשפה את הבלוף של לברון, הוא הופך שחקנים לידו למוגבלים. בוואלה לדעתי הסבירו את זה בצורה הכי טובה. משחקים לברון מול העולם, ומקסימום יש מסירה אחת בהתקפה. במצב הזה, ששחקן מקבל 4-5 נגיעות ברבע קשה לקלוע, גם אם חופשיים לגמרי, ולא משנה אם ליד לברון היה פיפן. בסופו של דבר אורלנדו חשפה את המוגבלות של מייק בראון. כל זמן שקליבלנד שיחקו כמו קבוצה, הם פשוט רצו בצורה מושלמת. לברון שיחק אוף דה בול, וקליבלנד נראו בלתי עצירים. אורלנדו הכניסו כמה זריקות, קליבלנד נכנסו לפניקה, ונתנו את הכדור ללברון, ולברון בכדרור אין סופי וכניסות לסל, דאג להוציא את שאר השחקנים מהמשחק. בראון, במקום לעצור את זה, עודד את זה. קליבלנד הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה השנה, ולא במקרה זכו ביתרון הביתיות, הם הפסידו ברגע שהם הפסיקו להיות קבוצה, וחזרו להיות עדים.

88nothing

Active member
די נכון!

גבוהים שלא יכולים לעשות נקודות ומקבלים המון כסף! 2 גארדים נמוכים מידי!! חסר סטופר!! אין דבר כזה לקחת אליפות לבד ועובדה: גם לברון לא יכול!! חייב כוכב משנה לידו!! ולקליבלנד יש שחקנים שאפשר לוותר עליהם!! אולי להגיד בוזר יהיה חוצפה אבל אופציה. ועוד שחקן שיכול ליצור לעצמו ולישמור!

Or Amit

New member
דעתי

תסלחו לי על ההתנסחות, אבל בלה... בלה... בלה... כבר שנתיים אנחנו שומעים על איך ללברון יש את הצוות המסייע האידיאלי לידו, כשהצוות הזה מתפרק - במאני טיים - אנחנו שומעים על כמה חסר כישרון הצוות המסייע שלו. לברון מציג יכולת כל-כך מדהימה במהלך העונה הסדירה עד שאין לו איך להרים את המשחק שלו בפלייאוף. נשמע מוזר, לא? הרי בסופו של דבר זה מה שמפריד בין ילדים לגברים, בין קבוצה טובה לקבוצה אלופה - היכולת שלך להרים את היכולת בזמן הנכון. ובכן, בשנתיים-שלוש האחרונות קליבלנד לא שם. שיטת המשחק של מייק בראון - מאמן העונה, בשבילכם - לא באמת השתנתה. גם לברון לא. קליבלנד חייבת קודם כל מאמן שלא יפחד להגיד ללברון "רגע, לך הצידה, אל תיגע בכדור שתי התקפות, תן לקבוצה לשחק". לארי בראון, למשל, נראה לי תפור עליו. גם היכולת ההגנתית של קליבלנד לא תיפגע עקב כך. אז אם ב'הרכב' אנחנו כוללים מאמן - כן, זה הכי גבוה שקליבלנד יכולים להגיע. פשוט בגלל שבראון לא מעז. אם בראון ישנה את שיטת המשחק ויתחיל אשכרה לחשוב - 'הטעות ליד האגם' יכולה להיות השושלת הבאה של הליגה, וזה בכלל לא משנה אם מו וויליאמס אולסטאר או לא.

88nothing

Active member
מסכים איתך הרוב הדברים

זה שמייק בראון לא מאמן שיש לו בייצים זה כבר ידוע, ולצערנו הוכח מס' פעמים. גם נורא ברור שלקליבלנד לא היו כלים להתמודד עם אורלנדו, מבחינת הפורוורדים כמובן. ההגנה של קליבלנד (הגבוהים) נותנת להם יתרון על המון קבוצות בליגה אבל הווארד זה יותר מידי כבר! אז טרייד טוב והחלפת מאמן וקליבלנד תדבר חזק מאוד! אני לא מסכים שלברון צריך לזוז הצידה(לכמה התקפות) כי: אין לקליבלנד עוד שחקן שיכול לשים את הכדור טוב על הריצפה, אין להם מקבל החלטות נוסף. לכן להבדיל מהרוב אני חושב שקליבלנד חייבים רכז רציני שינווט את המשחק ויפנה את לברון לצבירת נק'.

טרה10

New member
לברון אמנם משכמו ומעלה אבל הווארד

הרג אותם.ובמשחק הששי בבית הכל נכנס להם.אבל כבר במשחק הראשון הקאבס הפסידו ובשני ניצחו על הבאזר. והעיקר הם לא ניצחו בחוץ..שזה תנאי תמיד לעלות שלב .במשחק מספר 6 אורלנדו הובילו רוב הזמן 10 ויותר הפרש והקבס גם החטיאו מהקו. כשההפרש של 14 ירד ל-10 מיד זה עלה בחזרה. ההבדל בין הקבוצות לדעתי הוא בגלל הווארד. לאורלנדו כמו גם לקאבס יש עוד שני גדולים, ופיטרוס אחד מהם הרג אותם מהשלש. בקיצור הכל הלך להם ולברון לבד עם אילגאוקאס ווריז'או אינם מספיקים. שתי הקבוצות מאוזנות בגארדים ובגבוהים. פיל ג'קסון- אומר בינתיים שהוא לא יודע מי ישמור על הווארד. לכן קובי אמור להיות הטוב מכל. אבל קשה לדעת. כבר כתבתי שמי שהעיף את בוסטון- זה לא סתם. .

למעלה