נתחיל מזה שכנראה הוא עדיין לא בסדר גמור
ובמצב כזה, לא צריך לשתף אותו. אם הוא כן בסדר גמור, אני פשוט אעתיק תגובה שלי מיותר מוקדם: "בואו נראה מה בדרך כלל היתרונות והחסרונות של שחקנים שחוזרים מפציעה ארוכה: קליעה- מצוינת, טובה כרגיל אם לא יותר. אתלטיות- עדיין קצת שומרים על עצמם. *לוקח להם קצת זמן "להכנס למשחק". לגבי הקליעה- נלסון מראש יותר טוב מאלסטון, וגם אפר לסמוך עליו ועל קבלת ההחלטות שלו יותר. לגבי האתלטיות- מדובר במצ'אפ לפישר, בין הרכזים הפותחים האיטיים בליגה. הוא יוכל לשמור עליו, ובהתקפה תהיו בטוחים שגם אחרי פציעה הוא יותר יעיל מאנתוני ג'ונסון. "להכנס למשחק"- מדובר ברכז, שחקן שנוגע כל הזמן בכדור. לדעתי לא תמיד צריך לשתף שחקן מהסוג הזה, הפעם כן. אני מאמין שאם אלסטון לא מצליח להגיע עד הטבעת ולא תופס יום קליעה ממש טוב, בהחלט יש מקום לשתף את נלסון כשפישר על המגרש. אני בטוח שהוא יודע את המקום שלו בקבוצה, הוא ראה מקרוב והרגיש את השינויים שנעשו. המשחק של אורלנדו לא מתוחכם במיוחד, רוב מה שאלסטון וג'ונסון עושים זה לקלוע זריקות פנויות, מדי פעם פיק אנד רול, להוביל כדור ולהצמד לפישר. לא רואה סיבה שנלסון לא יוכל לעשות את כל הדברים האלה טוב יותר מג'ונסון, כנראה גם מאלסטון. כל זה בהנחה שהוא בכושר משחק (כלומר אין סיכון בריאותי של ממש), ורק טיפה חלוד. אה, ומשהו נוסף. לא נראה לי שבמג'יק יש שחקן אחד שביקר בגמר NBA. הרבה פעמים זה משפיע, הידיים קצת יותר רועדות. נלסון לדעתי הוא האחרון מקלעי המג'יק שזה יקרה לו."