מחכים לפסנג

מחכים לפסנג

המטפלת אמורה לחזור היום ואני בכלל לא יודעת מתי??? שכחתי לרשום לי מתי היא נוחתת. ראיתי שיש טיסה בערב מעמן ואז היא תגיע מאוחר לביתה בת"א ורק מחר תבוא אלינו. אך מה זה כבר משנה עוד יום??? מקסימום אלך לעבודה קצת מאוחר יותר מחר. הוא עדיין שואל "איפה היא?" וצוחק, מי יודע עד כמה הוא זוכר או לא. הוא כבר התרגל אלי כל כך איש חשש שיתגעגע אלי יותר מדי כשאצא לעבודה, אך אני סומכת עליה שתדע לבדר אותו. בינתיים אני כבר הפכתי לעקרת בית במשרה מלאה ,היום מתמלא בכביסה, כלים, אוכל, קניות, גיהוץ, ניקיון ולא להאמין איך הזמן עובר מהר והכי מעצבן שהוא רוב הזמן ישן או מול הטלויזיה. בשבועות הקודמים יצאתי איתו יותר וזה הפך אותו יותר ערני אך עכשיו כבר נמאס לי מבתי הקפה וגם מתחילה להערך לחג, אז נצא לקניות, אולי ניסע לנכדים. אתמול הייתי נורא עצובה כששמענו על סרן אסף רמון ז"ל. הוא שואל מה קרה ואני מסבירה אך הוא לא בדיוק מבין וכך הרבה פעמים וכמובן שוכח ואני הרגשתי רצון עז רק לשבת ולבכות על הכל!!!!!

../images/Emo24.gifטובה'לה לכל עם ישראל שאסף נפל

במילוי תפקידו ה-
ממש נקרע בחור משכמו ומעלה ממש כאביו ז"ל אך לאלוקים פיתרונות אני תקווה כי פסנג' תגיע ואהרון יחזור למסלול הנפשי והפיזי והכל יבוא על מקומו בשלום מאחלת לך הרבה כוחות נפש ובריאות וחוזק נפשי ורוחני כדי לעבור עוד שנה בנחת בשורות טובות

עצוב.. כמו שכתוב בעיתון

הבן של כל עם ישראל... הלב נצבט למשמע הידיעה... רק לאלוהים תשובות... כמה כאב יכולה אישה אחתקטנה לשאת... ובקשר לפסאנג, היא תחזור במהרה, עברו כ"כ הרבה ימים יעברו עוד יום יומיים, ואת תחזירי לעבודה, ובא לאהרון גואל מנפאל....

zs1957

New member
אריאלה המתוקה

תודה על השיחה הנפלאה שהיתה לנו אמש בערב.אחרי כל מה שראיתי בטלוויזה על אסף רמון נקרע משהו בליבי. עדיין נותרה שאלתי פתוחה איך אלוהים מעניש משפחה שלמה? על מה ולמה? איך תתמודד רומנה רמון עם השכול איך יתמודדו ילדיה עם השכול? לקבור ילד זה דבר נורא ואיום. מאחלת לרונה והילדים שיהיו חזקים. אין מילים לנחם ,כל העם אבל עמם. יהי זכרו של אסף רמון ברוך
זהבה

זהבה'לה הנשמה הטובה../images/Emo24.gif

כל מה שקורה לאלוקים פתרונות, ולא אכנס לזה פה בפורום אני נכנסתי לאתר דתיים ושם אני אומרת את אשר על ליבי לגבי על מה ולמה? נאחל לשנה החדשה תחל שנה וברכותיה תכלה שנה וקללותיה בשורות טובות

ענתי44

New member
מקווה שהמטפלת כבר בבית../images/Emo24.gif

גם אמא שלי לא הבינה מה קרה ושאלה אותי. סיפרתי לה על אילן רמון. והלב ניצבט.

עדיין בדרך כנראה

ענתילה , יש 2 טיסות הלילה מעמאן ואני לא יודעת באיזה היא תגיע מקווה שמחר בבוקר היא תגיע ואני אוכל לנסוע קצת לעבודה, יש חשש שהוא עוד ירצה לבוא איתי... היינו אצל הנכדים והוא כל כך נהנה והחזיק את הקטנה בהשגחתה של בתי על הברכיים. לגבי מה שקרה , הוא לא מבין, כמה עצוב, ההבנה המילולית מאד ירדה אצלו אך עדיין מזהה דברים ויזואלית היינו בסופר היום והוא פגש את סוכן הביטוח שלנו ומאד שמח לקראתו. מה שלום אמא ומה שלומך? שיהיה לילה שקט ורגוע, נשיקות וחיבוקים טובה

ענתי44

New member
ובא מעמאן הגואל../images/Emo24.gif

או שהוא יהיה כמו צל של המטפלת ויהיה לידה כך שתוכלי ללכת לענייניך רגועה....ותדעי שעברת את הימים הקשים. שמחה שאהרון מוצא עניין בנכדים. אמא שקטה רוב הזמן, עם ריבוי גדולים אבל חוץ מזה מתוקה כמו צפיחית בדבש. היום היא הגיעה מהמרכז יום עם ציור לשנה החדשה ועליו מישהו כתב בשמה שנה טובה לכל המשפחה. זה היה יפה ונוגע ללב מחד אך כל כך עצוב מצד שני. התחלתי לבכות ואני לא יודעת אם משמחה שאמא שלי עדין יודעת לצייר כמו ילדה בגנון או לבכות כי אמא שלי מציירת כמו ילדה בגנון. הרגשתי כאילו בלעתי גוש גדול שחונק את גרוני. הגעגועים לאמא שלי, זו שהולכת ונעלמת היו כל כך מוחשיים.

ענתילה , מבינה כמה קשה לך

מצד אחד לפחות היא מוכנה לעשות משהו כי אצלנו הוא לא מוכן לשתף פעולה בכלום, רק שירים ומוסיקה ויציאה, נכון שזה קשה כשאמא עושה לך ציורים כאילו היתה הבת או הנכדה שלך אך לפחות משהו העסיק אותה ואולי היא גם נהנתה מזה. אז ענתילה תתגברי ותחשבי כמו שאמרת שאת עכשיו ה"אמא" של אמא ובתור שכזו את גאה ביצירה שלה ובברכה שקיבלת לחג שיהיה חג שמח ונדבר לפני החג כמובן שתהיה שנה טובה, שנה של בריאות טובה לך ובשורות טובות וארועים חדשים ופגישות חדשות ושלווה ונחת לאמא, נשיקות ולילה טוב, טובה

ענתי44

New member
יש לי הבוקר פסטיבל שירי ילדים

כדי שאמא תשתה קפה ועוגה אנחנו יושבות במטבח, אני מאכילה את אמא, והיא שרה לי על החתלתול ועל הילד שתפס לטאה בזנב. העיקר שהיא לא בדלת אלצותיה.

../images/Emo8.gifהתחלפו היוצרות ענתי'לה עכשו את אמא א'

ואמא הילדה שלך אז יאלה תטפלי בה יפה ותשלחי אותה למרכז של הילדים
עם חיבוק ו-

ענתי44

New member
היא כבר שם

יש להם היום ארוחה חגיגית לחג, הלבשתי אותה חגיגי.

שיר עתיק

ילד אחד, ילד שובב תפס לטאה בזנב. חשבה הלטאה מה לעשות? מה לעשות? מה לעשות? .... אשאיר את הזנב בידיו אברח, אברח, אברח מפניו כך עשתה הלטאה אחת ושתיים פשטה רגליים ו ת ב ר ח , ו ת ב ר ח.....

ענתי44

New member
יענקלה, היית בגן עם אמא?../images/Emo6.gif

אני יכולה לעשות לשיר הזה קאבר אקטואלי ילד אחד תפס חולדה בזנב......

ענתי יקירתי...

כבר ממזן הגענו למסקנה שהתחלפו היוצרות, ואנחנו המטפלים/ות נהפכנו להורים, ואפילו גאים ביצירות הכפיים של המטופלים... אז תנשמי עמוק תתלי את "היצירה" על המקרר, מי כמוני מבינה אותך, ואת כאבי הלב, אבל זה מה יש ועם זה צריך להמשיך הלאה, לא יעזור שם דבר, גם אצלי יש בוב ספוג צבוע בצבעי מים על המקרר, יצירת כפיו להתפאר. שיהיו בשורות טובות... והמשך יום מקסים!!!!!!!!!

למעלה