*** מועד יולי 2004 ***

shabby

New member
כן

מידע נוסף: N>2 טור א: 300 טור ב: N^5 בגדול סימנתי 2 אני חושבת, אבל עכשיו בדקתי ו3 בחזקת 5 זה פחות מ-300, אז התשובה צריכה להיות 4...

shabby

New member
בילגנתי את הכל

לא זכרתי נכון את השאלה איזה מישו כמה שורות למעלה כתב איך היא באמת הייתה..

shabby

New member
../images/Emo13.gif

הלוואי שהיה לי כזה זיכרון בכל הנוגע ללימוד אוצר מילים

TRIPLEfnH

New member
תשובות:

1) חכלילי שזה אדום. 2) ציווי עצור (אחד סוג של השני) זה שאלה למה. היה שורש ס.ע.ד. היה גם כ.ס.פ. נדמה לי שגם היה ח.מ.צ. (או שזה היה במסימולציה שעשיתי אתמול). ת.א.מ. נדמה לי שהיה או שזה היה מסיח, כבר לא זוכר. התשובה לשאלת ההיגיון עם הסוס ושוקת זה "דימתה את קניית הספרים המובחרים להבאת הסוס על השוקת" נדמה לי. התשובה לרק טבחים שמכינים קינוחים ותמר שמכינה רק מרקים היא 4 - לא נובע בהכרח. הסוכרית של דנה זה 60. הוא שהולך כל יום ס"מ נוסף זה 28. שני ארנקים ו 10 מטבעות, 11 כמדומני. משה שמכר ב 8 ש"ח ומרויח אחוזים שונים על כל דבר, לא היה אפשר לדעת (או לפחות לא אני). התיבה זה היה ש B שווה מינוס C או משהו. AA כפול B שווה CC. A קטן מ 5. שתי המכוניות, זה ה 3\4 נדמה לי. צב וארנב, פי 16 אם זכרוני אינו בוגד בי. מספר הסידורים ל 48 חלקי 47 זה היה 48. מעגל שגזרתו 10 היא חצי, זה יוצא בסה"ך 18 ולכן גדול מ 10. ממוצע גיל אחיותיו של וגילו שלו זה היה שווה. מעדל עם שתי זוות היקפיות לעומת מרכזית, כולן על אותה הקשת זה היה 3. ככה לפחות אני סימנתי.

timiboy

New member
השאלה עם האחוזים השונים

השאלה עם האחוזים השונים התשובה היא 3 נקודה משהו

timiboy

New member
השאלה

אני לא ממש זוכר את השאלה אתה יודע לאיזה שאלה אני מתכוון? זה לא היה פרק פיילוט כמדומני

TRIPLEfnH

New member
לשאלה עם משה והרווחים שהוא עושה ?

הוא מוכר תפוח ושוקולד או משהו (שני דברים שונים) הוא מרוויח על כל אחד מיהם אחוזים שונים וסה"ך הרווח היה 8 שקל. משהו כזה. לא היה אפשר לדעת כמה כסף הרוויח ואם היה שם איזה שהוא טריק שכן אז זו הייתה אחול שרמוטה שאלה קשה.

XnirX

New member
אכן אי אפשר לדעת מהנתונים

בשאלה עם משה , הצלחתי להוכיח שכל אחת מהתשובות נכונה.. ולכן...

timiboy

New member
השאלה עם המכוניות זה פיילוט!!!

וגם השאלה עם הגיל של האחיות לא?

shabby

New member
../images/Emo45.gif

גמני סימנתי כמוך כמעט בהכל... אבל אף אחד מהשורשים של הפטל שנתת לא נראה לי מוכר.. היה לך פיילוט במילולי?

למעלה