*** מועד יולי 2004 ***

wannabe

New member
לא הרבה

היו 28 שאלות באנגלית היו לי שני פרקים במילולי עם קטע קריאה אחד ופרק אחד עם שניים היו לי שלושה כמותי אחד עם גרף של תכונות לפי יוסי, השני עם טמפרטורה, והשלישי עם זמרים ותורמים לא זוכר משהו שהיה יוצא דופן...

eyeball

New member
היי חבר'ה

קודם כל ישבתי ליד שולחן מאוד נוח ולא עם כסא סטודנט מעפן, זה כבר היה סבבה. היו לי שלשה מילולי שלשה אנגלית ושני כמותי. במילולי בשני פרקים היה קטע קריאה אחד ובאחד היו 2 פרקים. באנגלית שניים היו עם 28 שאלות ואחד עם 27 שאלות. בכמותי היו לי את הגרפים של החום והזמרים. היה מלא אלגברה בכמותי וממש קצת בעיות (תנועה בכלל לא היה).

TRIPLEfnH

New member
באמת יותר מידי אלגברה וגאומטריה.

האנגלית עם ה 27 זה פיילוט. מילולי פרקי אמת - עם שני קטעים שאחד עוסק ב"מחלת האהבה" והשני לא זוכר. פרק שני היה עם קטע אחד שעוסק באיזה ספר על הנדסה ומתמטיקה בימי קדם והשפעות על המדע מצד תרבויות שונות, בלה בלה בלה. מסכים, היה יותר מידי אלגברה וגאומטריה בכמותי. מישהו "הזהיר" כאן אתמול שכך יהיה, למען האמת.

eyeball

New member
דרך אגב

ההיגיון במילולי התאפיין בעיקר בשאלות היגיון ממש- הרבה חיזוק והחלשה ופחות שאלות היגיון חזק וסידורים. הייתה איזה שאלה במילולי (במילים) שאני חושב שהתשובה עליה הייתה המילה "חייך" שאני חושב שזה לשון שבועה. זה היה פיילוט הפרק הזה ?

אנלוגיה מהמבחן

רמקול:אוזניות אני זוכר רק את 2 האפשרויות שהתלבטתי לגביהן ספסל:כסא שמשיה:מטריה היחס לדעתי הוא שכמה אנשים יכולים לשמוע מרמקול ובן אדם אחד יכול לשמוע באוזניות. על ספסל יכולים לשבת כמה אנשים ועל כסא יכול לשבת אחד אבל גם תחת שמשיה יכולים לשבת כמה אנשים ותחת מטריה בנאדם אחד בסוף החלטתי לבחור בספסל וכסא בטענה שמטריה משמשת בעיקר נגד גשם ושמשיה היא נגד שמש..

TRIPLEfnH

New member
אמת

זה אכן היה ספסל אוזניות. אותו השימוש ליחיד - אותו השימוש לרבים.

yoka333

New member
תשובה-ספסל כסא בלבד

רמז-"שנינו יחד תחת מטריה אחת...".

עוד כמה לפני שאני אשכח

*זו הייתה שאלה 25 שמישהו חילק את הגולות שלו כך שחלק אחד היה חמש שמיניות מהחלק השני.לא זוכר את כל האפשרויות היה 13 40 לא זוכר עוד התשובה היא 13 *עוד שאלה:2 מיתרים מחלקים מעגל ל-4 חלקים לכמה חלקים 3 מיתרים יחלקו אותו. אפשרויות:6,5,7,8.אני סימנתי 8. *השוואה כמותית:יצרו 2 טרפזים שווי שוקיים בעזרת מקבילים ושאלו מה יותר גדול אלפה או בתה :אני חושב שזה היה 3 *שטח מלבן הוא 5 היו איזה שתי חלקים מושחרים ושאלו מה השטח שלהם היה אפשר לחלק את המלבן לשמונה משולשים אם אני לא טועה סימנתי חמש שמיניות או משהו בסגנון. *השוואה כמותית:משולש שווה שוקיים היה שם חוצה זווית של אחת מזוויות הבסיס,שאלו מה יותר גדול אלפה או בתה אני חושב שזה היה 4. זהו בנתיים.

TRIPLEfnH

New member
השאלה עם ה 2 טרפזים שווה שוקיים.

התשובה הייתה 4,אם אני לא טועה.

אתה בטוח שזה 4?

לפי מה שאני זוכר היו שם זוויות מתחלפות כך שאחת מזוויות הבסיס של הטרפז שווה לזווית הבסיס של הטרפז השני.ואז יוצא שהן שוות

Hallie

New member
נכון. הן שוות.

"זוויות מתחלפות בין מקבילים שוות ביניהן"

eyeball

New member
שיט

סימנתי 40. אבדה לי התקוה ל 800

timiboy

New member
השאלהעם המיתר במעגל

אני בשאלה של המיתר במעגל רשמתי שהוא מחלק ל- חמש חלקים...למישהו יש תשובה על זה?

timiboy

New member
שאלהההה

הייתה שאלה שאומרת:לוקחים מלבן שהקיפו 40 ומקצרים צלע אחת ואת השנייה מאריכים.באיזה מן הזוגות של הצלעות יתקבל האלכסון הגדול ביותר: 15,5 19,1 ועוד תשובה ואני סימנתי שבכל המקרים זה שווה....מה אתם אומרים?

למעלה