זה היה פיילוט...
ט טרנט New member 1/7/04 #55 שאלו לכמה חלקים אפשר לחלק את המעגל תנו דוגמא גם שמ-2 מיתרים ניתן לחלק מעגל ל-4. אבל לפי ההגיון שלך זה היה אמור להיות 5.
שאלו לכמה חלקים אפשר לחלק את המעגל תנו דוגמא גם שמ-2 מיתרים ניתן לחלק מעגל ל-4. אבל לפי ההגיון שלך זה היה אמור להיות 5.
H Hallie New member 1/7/04 #95 איך שמונה??! אני סימנתי שבע! בשאלה עם המיתרים שמחלקים מעגל. תסביר לי איך יוצא שמונה. אוף. ועוד אני הייתי כל כך מרוצה מעצמי שהצלחתי לפתור את השאלה בעשרים שניות...
איך שמונה??! אני סימנתי שבע! בשאלה עם המיתרים שמחלקים מעגל. תסביר לי איך יוצא שמונה. אוף. ועוד אני הייתי כל כך מרוצה מעצמי שהצלחתי לפתור את השאלה בעשרים שניות...
W wannabe New member 2/7/04 #291 לדעתי זה היה 3 בהשוואה הכמותית האחרונה שכתבת, במלבן ששטחו 5 התשובה נרהא לי הייתה 8\15, ולדעתי המקסימום עם 3 מיתרים זה 7
לדעתי זה היה 3 בהשוואה הכמותית האחרונה שכתבת, במלבן ששטחו 5 התשובה נרהא לי הייתה 8\15, ולדעתי המקסימום עם 3 מיתרים זה 7
Q quizer New member 3/7/04 #303 3 מיתרים מחלקים מעגל ל 7 חלקים ולא ל 8 כמו שכתבת... או לחילופין- תצייר מעגל עם 8. כי אני במבחן ישבתי וציירתי 18 מעגלים שבאחד מהם הצלחתי לדחוף 7 חלקים.
3 מיתרים מחלקים מעגל ל 7 חלקים ולא ל 8 כמו שכתבת... או לחילופין- תצייר מעגל עם 8. כי אני במבחן ישבתי וציירתי 18 מעגלים שבאחד מהם הצלחתי לדחוף 7 חלקים.
M Mentos New member 4/7/04 #331 בשאלה עם המיתרים זה לא 7? לא ראיתי את השאלה, אז אוליי מה שכתבתי כאן זה שטויות, הנה: