בודקים כמה סידורים אפשריים יש: ארנק א ארנק ב 0 10 1 9 2 8 וכו' וכו' עד למצב שבו בארנק א יש עשרה מטבעות ובארנק ב 0 מכיוון שכולם אותם מטבעות אין צורך לבדוק מה קורה בכל פעם שמטבע ספציפי נמצא בארנק אחד או אחר...
זה לא משנה אם מטבע מסויים יהיה בארנק א או ב, כי הוא בדיוק אותו דבר כמו שאר המטבעות... אם נגיד כל אחד היה בצבע שונה, אז זה היה קורה... גם אפשר היה לראות לפי התשובות אני חושבת, לא זכורה לי תשובה עם חזקות או עצרת או משו
אני עשיתי טיפה אחרת: צב: 3/4 ק"מ ב-12 דקות = 1 ק"מ ב-16 דקות ארנב: 15 ק"מ ב-15 דקות = 1 ק"מ ב-1 דקה. מרחק זהה של 1 ק"מ לוקח לצב 16 דקות בעוד לארנב לוקח 1 דקה, כלומר פי 16.
נתון משולש שבסיסו A וגובהו H, ומלבן ששטחו שווה לשטח המשולש. אם אורך שתיים מצלעות המלבן הוא H, מה אורך הצלעות הנותרות? 1. A 2. 2A 3. A/2 4. A/4 בשתי התשובות האחרונות אני בטוחה, בשתיים הראשונות לא כלכך..
אני זוכר כרגע ס.ע.ד. כ.ס.פ. יש מצב שהיה גם ת.א.מ. ח.מ.צ. ופ.ק.ד - אבל אלו אני כבר לא זוכר אם היו מסיחים או לא. הייתה שאלה בפטל עם מפטל בננות ו טעם מפוטל ועוד משהו. אי לא זוכר אם זה היה ת.ב.ל. או שזה היה מסיח. מישהו זוכר ?