*** מועד יולי 2004 ***

Hofman007

New member
מחפש שאלה שהייתה

בהשוואה כמותית טור א n טור ב 3 ומה היה במידע נוסף? משהו אנ בחמישית...

למה לא 3? זה הכי הגיוני

N גדול מ2 אבל קטן מ4 אחרת זה יותר מ300, ומכיוון שמדובר בשלמים, נשאר רק 3 ולכן התשובה שהם שווים- 3.

XnirX

New member
התשובה היא אכן 1

פשוט תעלי את 3 בחזקת 5 ותגלי שזה 243 וזה קטן מ 300

יש פה סתם בלבול הנה השאלה במדויק

טור א- 3 טור ב -N מידע נוסף N^5<300 N>2 ה-N היחיד שעומד בתנאים הוא 3 מפני שנתון ש-N גדול מ-2 ארבע בחזקת חמש גדול יותר מ-300 לכן הם חייבים להיות שווים

TRIPLEfnH

New member
בתכל'ס...

אני חושב שכולנו סימנו אותו הדבר ורק לא זוכרים בדיוק את הניסוח. עד כמה שזכור לי לי היה בטור ב' 2 ולא 3.

shabby

New member
לא הגיוני

אם במידע הנוסף היה כתוב שN גדול מ-2, איך יתנו לנו להשוות בין 2 לN?

TRIPLEfnH

New member
אני מוכרח להודות...

שיש הגיון בדבריך כנראה שזה באמת היה 3 והתשובה הייתה 3.

yoka333

New member
אם לא מצויין כי N שלם התשובה היא4!

הוכחה- שלוש ב5 =243,קטן מ300. כך גם 3.1 וגם2.9.

-me-

New member
ומה עם הפרק עברית המטורף הזה...

שהיו בו מלאן שאלות בהיגיון ו-4 על הטקסט? בבקשה תגידו לי שזה היה פיילוט

shabby

New member
עוד כמה שאלות:

אם זה בכלל מעניין מישו
: מילולי: מילים וביטויים: היה משו בסגנון "לחייו של השיכור עטו גוון ___": 1. חכלילי 2. טמיר לא זוכרת את שאר התשובות... אנלוגיות: ציווי:"עצור!" 1. זמן:"כמה?" 2. שאלה:"למה?" שוב, לא זוכרת את השאר.. בפטלים היה משו עם שורש ס.ע.ד כשאחד היה מסעד כיסא עוד אחד היה סעודה לא זוכרת מה עוד היגיון: ___ סיפר ל___ שקנה לביתו ספרי ספרות יפה, אך היא ממשיכה לקרוא ספרות קלוקלת, ובתגובה אמרה לו___:"אפשר להביא את הסוס אל השוקת, אך אי אפשר להכריח אותו לשתות ממנה" למה התכוונה ____? שוב, לא ממש זוכרת את התשובות.. פורמלי: א. טבחים צעירים אינם מכינים קינוחים ב. רינה היא טבחית צעירה ג. רינה מכינה רק מרקים מה נכון? 1. טענה א' נובעת מ-ב' ו-ג' וכו' כמותי: דנה אוכלת 3 חבילות סוכריות זהות ב-3 שעות. אם בשעות השנייה והשלישית אכלה פי 4 מבשעה הראשונה, כמה סה"כ סוכריות אכלה? 1. 60 2. 40 לא זוכרת את השאר... צב הולך כל יום סנטימטר אחד יותר מאשר ביום הקודם. אם ביום הראשון הלך 1 סנטימטר, כמה הלך אחרי שבוע? לא זוכרת תשובות.. לדנה 10 מטבעות ושני ארנקים, בכמה דרכים שונות היא יכולה לסדר את המטבעות בשני הארנקים? 1. 11 2. 21 3. 9 לא זוכרת ה עוד.. משה מוכר ___ ב 6\5 יותר ממחיר הקנייה, ו___ ב3\2 יותר ממכיר הקנייה. אם מכר את שניהם ב-8 ש"ח, כמה הרוויח? 1. 1\5 2. 3 נקודה משו 4. אי אפשר לדעת לא זוכרת מה עוד היה.. נתונה תיבה שצלעותיה a,b,c, נפח התיבה הוא b. מה נכון בהכרח? לא זוכרת מה היו התשובות.. A B ו-C מספרים בין 0 ל-9 ושונים. נתון: AA*B=CC. מה נכון בהכרח? 1. A*C=8 2. A<5 3. A*B=6 לא זוכרת מה האחרונה.. שתי מכוניות יוצאת מנקודה A לנקודה B בו זמנית, כל אחת מנקודה שונה. מכונית א' עוברת את הדרך בשעה, מכונית ב' בשלוש שעות. תוך כמה שעות יפגשו? 1. 3\4 2. 5\6 לא זוכרת את השאר.. צב עובר 3\4 קילומר ב-12 דקות. ארנב עובר 15 קילומטר ב-15 דקות. פי כמה גדולה מהירות הצב ממהירות הארנב? לא זוכרת מה היו התשובות.. מספר הסידורים השונים של 48 אנשים בשורה \ מספר הסידורים השונים של 47 אנשים בשורה = ? 1. 47 2. 48 3. 47*48\2 לא זוכרת את הרביעית... השוואה כמותית: נתון מעגל ובו גזרה שזווית הראש שלה 10 סנטימטר ואורכה 1/2 סנטימטר טור א: היקף המעגל טור ב: 10 גיל שלושת אחיותיו של יוסי שווה בדיוק לשלוש פעמים גילו טור א: גילו של יוסי טור ב: ממוצע הגילאים של אחיותיו מעגל ובו זווית מרכזית A ושתי זוויות היקפיות B ו-C, כולן על אותה הגזרה טור א: B+C טור ב: A

Hofman007

New member
איזה זכרון!

את שוכרת אולי שאלה בהשוואה כמותית טור א טור ב מידע n 3 לא זוכר...

למעלה