כמה דברים (אחרונים??)
א. יש דרך הגיונית להסביר את זה והיא נהוגה ברוב (אם לא כל) החברות המוסריות של ימינו, והיא פשוט שערך חיי אדם (וזה כולל גם את אותם עבדים) גבוה משל שאר בע"הח. זה לא מקובל עליך כנראה בגלל גישתך שהאדם הוא אלטרואיסט ולא אגואיסט (אף על פי שכמו שציינתי כבר בהודעה קודמת, כל הראיות המדעיות בתחומים רבים מוכיחים אחרת ולא ידוע לי על כאלו שמוכיחות את הטענה שלך. ביקשתי כבר שתציג בפניי כאלה אבל העדפת כנראה להתעלם מהבקשה הזו), אבל העובדה שההסבר הזה (שיש מאחוריו דווקא הרבה הגיון) לא מקובל עליך, לא אומרת שהוא לא קיים. ב. "אבל את אמרת שממש הופתעת מזה שאני יכול להיות בעד דבר כזה .. זה לא כזה מגוחך שאני אסכים לזה כי יש אחרים שמסכימים לזה." - גם יש אנשים שרצחו, אבל עדיין הייתי מתפלאת לגלות מישהו מגונן על המעשה בפורום באינטרנט (ועל אחת וכמה בדיון על מוסר, כשהוא טוען לייצג את הצד המוסרי) למרות שאני כאמור יודעת שיש אנשים שלא מתנגדים לרצח. ג. מההתנצלות שלך אני אמורה להבין שאתה באמת סתם השמצת ושאתה לא מצאת דרך לתקן אותי על דברים קונקרטיים כמו שביקשתי? (ואגב, להבא, אולי כדאי שתדע שכשאתה אומר "סליחה, אני מניח"- התוספת של שתי המלים האלו לאחר ההתנצלות קצת פוגמת באמינות שלה..