מוג'ו פין.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהמתוקנת.:]

תודה לכל מי שהגיבה לי, הלוואי שיכולתי להגיב לכן אבל ע=ו=מ=ס.): מה אפשר להוסיף שיתאים לסגנון?! הוו אני אפתח עכישו משחק אבזור. זה עוזר ומלא ביקשו.

Karin917

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

את יכולה להוסיף שרשרת צבעונית,תיק,סיכות,עגילים,בובת דובי/כבשה/מיקי מאוס,כפפות,צעיף,מקל צומי,פלאפון ו..נגמרו לי הרעיונות.

behind the masc

New member
היא ממד חמודה^^

השיער מדהים ממש אהבתי אממ קצת קפלים בחולצה לא יזיקו והחצאית שלה מרובעת מדי>< תעגלי את הקפלים כלפי מעלה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלא רוצה.):

ניסיתי ככה, סגנון אחר של חצאיות בדוליז אחרות. ולא לכל החולצות יש כפלים, אני אוהבת לפעמים לעשות צמודות. וקארין- את יכולה לכתוב 3 במשחק אבזור.? ומהעדינים .

מפל בסלון,

זה אלמנט קישוטי? בייס מבלאק קאט, והיא האחרונה עם קאן P: הדוליז שאחריה כבר אחרות לגמרי.

יפה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אני ממש אוהבת את הסגנון שלך.. אבל לדעתי כדאי להוסיף קצת צבע ביניים בחזה בין הצבע השני הכי בהיר לשלישי הכי בהיר... כי המעבר קצת חד לטעמי... ומה זה הדבר הירוק על היד שלה?

behind the masc

New member
../images/Emo99.gifואו

עוד נקודות אור בגוון בהיר בשיער אממ האור בחזה לא צריך להיות בצדדים><? היא ממש יפהD:

../images/Emo163.gifמדהימה../images/Emo99.gifמוכשרת

וד"א
על המפל >< מסכימה עם יובל
ואמ... בצד ימין השיער נגמר מוזר כזה וזה מציק >< לפי דעתי, שהשרשרת תבוא קצת יותר מלמעלה (הכוונה יותר מהצוואר) באמת, מזה הדבר הירוק ביד שלה?
מדהימה

../images/Emo163.gifגוטית...

רעיון לנעליים? הדשא לא מוכן עוד דברים להוסיף? לתחרות גוטיקה... פלטה לשמלה מהגלריות ולשיער מקנדי בר מרוצה מאד
תגובות? בייס מכומטוס באני

../images/Emo163.gifגמור../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*צומי*יש לי 20 דקות

+ להגיש את הדולי לתחרות
המ... השראה פלטה ונעזרתי בזה: הדשא שמעיין עשתה לתחרות חיות סקסיות

הקפלים../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

בחצאית צריכים להיות לדעתי יותר נופלים ופחות נפוחים, כי השמלה עצמה לא מתנפחת אלא רק הקפלים... כאילו, הצורה לא.. הבנת?

../images/Emo163.gifכן, אבל אמ...

השמלה קצת מתנפחת והקפלים קצת מתנפחים, ולפי דעתי זה די מתאים
תודה רבה
תודה גם לך אופיר!^^

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifאוריין, איך היה בתפוח ה

גדול? היום כווווולם שאלו אותי איך היה
כי רק היום חזרתי לבית ספר [הייתי שבועיים בניו יורק] ויש עוד ילד בכתה שטס לניו יורק בערך באותו זמן שאני אז כולם אומרים שטסנו ביחד:| איזה מפגרים. שוב, הבייס ממסטיק אבטיח. אני לא משנה את החולצה והחצאית למרות התגובות, כי אני אוהבת ככה. בדוליז הבאות אני אלמד מהתגובות האלה
הוספתי דברים...

למעלה