לא שמתי לב למה שכתבת... למה את שמה את הדולי שוב אם את לא מתכוונת לתקן?
K Karin917 New member 8/1/06 #32 ../images/Emo122.gif../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif לא שמתי לב למה שכתבת... למה את שמה את הדולי שוב אם את לא מתכוונת לתקן?
../images/Emo122.gif../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif לא שמתי לב למה שכתבת... למה את שמה את הדולי שוב אם את לא מתכוונת לתקן?
M Mrs Johnny depp New member 8/1/06 #52 ../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifכי הוספתי דברים אני רוצה להראות, ואני גם כן מתכוונת לתקן את המגפיים או את השיער אם יגידו לי מה:]
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifכי הוספתי דברים אני רוצה להראות, ואני גם כן מתכוונת לתקן את המגפיים או את השיער אם יגידו לי מה:]
K Karin917 New member 8/1/06 #58 אני עדיין לא מבינה אותך..../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif למה את השיער והמגפיים כן ואת החצאית והחולצה לא?
אני עדיין לא מבינה אותך..../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif למה את השיער והמגפיים כן ואת החצאית והחולצה לא?
P pqCAT GIRLpq New member 8/1/06 #29 ../images/Emo108.gifאבא מעצבן אותי>> שיעורים או מחשב עף מהחלון אני אשלח את הדולי שהבייס שלה מנברמור או משו כזה ואז אבחר בשיעוריםD: היא לא גמורה... והחלק התחתון בשמלה לא מוצללXP יא^^ 3: -> זה ממש נראה כמו תחת עם עיניים, לא ?
../images/Emo108.gifאבא מעצבן אותי>> שיעורים או מחשב עף מהחלון אני אשלח את הדולי שהבייס שלה מנברמור או משו כזה ואז אבחר בשיעוריםD: היא לא גמורה... והחלק התחתון בשמלה לא מוצללXP יא^^ 3: -> זה ממש נראה כמו תחת עם עיניים, לא ?
B behind the masc New member 8/1/06 #54 את למות מידדדדדד../images/Emo7.gif העאהא6העאעאההעאהעאהעאהעאעאהעאהעאהעאה
י ינקיפנק New member 9/1/06 #120 אההההה......לדבר הזה! נו זה, שחותכים איתו ראשים, נו...זה...נו...גליו...גליוטינה! זהו! לגליו..טינה!
S Stinki Winki New member 8/1/06 #40 ../images/Emo7.gif אהה... אמ.. תוציאי שוונצים ארוכים כאלה, לאורך השיערD:
M mirymoo New member 8/1/06 #79 ../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif איימ אין לאב ויפ יור באני ראביט-להבין
S Stinki Winki New member 8/1/06 #38 שיהיה. אולי אני אספיק לתקן בה משהו. בייס מדולקאט- היא אמורה להיות חד קרן סקסי.
B behind the masc New member 8/1/06 #59 שקסית ביותר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ממש הישתפרת אממ בתחת שלה יש הצללה מרובעת כזאתי><. אממ תעשי קצת כפלים שברים מהתחתXD היא מדהיהמ
שקסית ביותר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ממש הישתפרת אממ בתחת שלה יש הצללה מרובעת כזאתי><. אממ תעשי קצת כפלים שברים מהתחתXD היא מדהיהמ
S Stinki Winki New member 9/1/06 #102 תודה../images/Emo9.gif זה מאוד מאוד מתוח שם, אני לא חושבת שיש שם צורך בקפלים...