מוג'ו פין.

shi66

New member
../images/Emo68.gifהכל מדהים מדהים מדהים

הדולי מדהימה !!! והבייס!@

וואו, תודה^^

תודה בנות^^ התגובות ממש נחמדות, אבל בכל זאת, אין מה לתקן?>< עפר לרגלייך, נעמה, לרגליים שלך, שלך! (אבל אני מתה על הציטוט הזה^^ ועל הסרט><)

ינקיפנק

New member
צמרורים ננסיים לשלטון!!!!!!!!../images/Emo85.gif

זה, ליד הפאקאצה הקטנה שגופה מסטודיו סטלה, יושב לו צמרור ננסים ממאדים! כן, כן, אכן כך! צמרור ננסי! הנחה של 10 שקלים על צמרור לכל המגיבה להודעה זו!

mirymoo

New member
אני עכשיו בדיוק בדרך אלייך../images/Emo80.gif

עם מכשיר גניבת הכישרונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה הוא יעלה לי עם הנחה?

yaeloolik

New member
אני גאה אני גאה../images/Emo25.gifD:

אני אף פעם לא גאה אבל הפעם... הידד^___________^ בייס שלי:]. *גאה*. מעניין אם גם הפעם ייבקשו אותו ואני אשכח לתת אותו>.> לאמשנהD: נעשתה לתחרות קריסמס (חבל שלא הספקתי
) אתם לא צריכים לבחור מה אתם הכי אוהבים!!! הגירסא עם הכובע והכנפיים היא הגרסא הסופית..(ד"א שכחתי מאיפה ההשראה לכנפיים *טיפשה
* אני אברר
) אהה אהה אהה ואני יודעת שהשיער מכוער אבל אני הכי גאה בו בעולם, כי אף פעם לא עשיתי כזה תלתלים מאגניבים כאלה ולא העתקתי לצד השני
אפילו שלקח לי נצח לשחזר מה עשיתי>< (קראו לי לאכול אחרי שציירתי את החצי השמאלי של השיער ולא זכרתי איך עשיתי
... האמת שזה בכלל לא מצחיק
)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אופה.

yaeloolik

New member
יש לי הרגשה שכולם מפנימים../images/Emo25.gif

שאני לא מצלילה מתחתD:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

[השראת כנפיים מיוניק? P:]

fat luey

New member
בייס חדש. ../images/Emo178.gif

עבדתי עליו הרבה. פלטה לפה מצ'ריוויל.

אני אוהבת אותה../images/Emo99.gif

כמה הערות קצרות.. אני חושבת שמתחת לחזה יש יותר מידי צל, תנסי להוריד ממנו קצת וגם לצייר את הצורה שלו יותר עגולה, "בהתאם לבטן"? המצח מוצלל בצורה קצת "מרובעת", אבל יודעת מה, זה יפה^^ בקשר לידיים, אני יודעת שאת מוכשרת במיוחד, אז אולי תנסי לצייר אותן בפוזה הרגילה, שהידיים מונחות לצידי הגוף - אבל שרואים אותן בשלמותן? והערה קטנה בקשר ליד שמונחת על המותן, כף היד די קטנה והאצבעות לא ברורות, יהיה מאוד יפה אם תהיה הפרדה ברורה בין האצבעות והכל
העיניים העצומות - יצא לך יפה, אבל אני חושבת שאת יכולה ליותר. תסתכלי על פנים עם עיניים עצומות בבייסים של פינקלנד, ותראי איך היא מציירת את העיניים ככה שיראו את הריסים והכל.. אני ממש אוהבת את הבייס, במיוחד את הפנים^^ הן מתוקות

למעלה